Mulčovač CRONIMO FME125 za Zetor 25a
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Mulčovač CRONIMO FME125 za Zetor 25a
ja myslim ze to zvladne, moj yanmar 1700 , cize 17koni zvladne 125cm , ale ked vletim do vysokej travy je to poznat samozrejme
Tractor
Rychlejsie to nepojde
Rychlejsie to nepojde
tractor: Díky
tomous: Ano, uvažuješ správně, ale já s tím nebudu jezdit do vysoké, staré a přerostlé trávy, takže by to utáhnout mohl. A kdyby náhodou, tak nebudu brát celým záběrem. A co se Z25 týče, ona má sice jen výkon 25k, ale na tom setrváku má neuvěřitelný krouťák. Je mnohem silnější, zak Z30.
Tož uvidíme
tomous: Ano, uvažuješ správně, ale já s tím nebudu jezdit do vysoké, staré a přerostlé trávy, takže by to utáhnout mohl. A kdyby náhodou, tak nebudu brát celým záběrem. A co se Z25 týče, ona má sice jen výkon 25k, ale na tom setrváku má neuvěřitelný krouťák. Je mnohem silnější, zak Z30.
Tož uvidíme
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak v nejhorším můžeš ten mulčovač hodit za Fendta
Metracek: Přesně a nadělám z něho 8 ještě menších
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Hoši, kde v okolí Zlína nejlépe kouknout a eventuelně koupit ten mulčovač CRONIMO FME-155, nebo jemu podobné odnože?
Chtěl bych to napřed vidět. Vím, že je to z čínské, šufánkové oceli, ale snad mě to bude stačit, když ne, poletí do šrotu...
Chtěl bych to napřed vidět. Vím, že je to z čínské, šufánkové oceli, ale snad mě to bude stačit, když ne, poletí do šrotu...
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tak jsem dovezl mulčovač Dabaki DP 225. Z 10540 ani neví, že má něco za zadkem. Zpracování mi na to, že je to číňan, přijde celkem v pohodě. Dneska jsem zkoušel asi na půl hektaru a zatím spokojenost. Uvidíme, co se bude dít po dalších hodinách provozu.
kody2: Po jakých dalších? Co bys za ty prachy chtěl, ještě pokračovat?
Vždyť za ty peníze máš kardan s volnoběžkou a ten zbytek je spíš takový bonus
Fotky nebudou?
Vždyť za ty peníze máš kardan s volnoběžkou a ten zbytek je spíš takový bonus
Fotky nebudou?
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Fotky až příště, dneska jsem nestíhal. Jinak ten kardan je z přetěžovací spojkou. Třeba šikmooký překvapí a udělá těch hektarů více.
kody2: Paráda Pak dej fotky, těším se. Tož ať dlouho slouží bez poruch
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
No pěknou práci to dělá Jak vypadají kladiva po náletech, nejsou v nich díry, jako bys jezdil v šutrách a železe?
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tak klíňaky na Dabaki vydržely 7,5 hektarů. Dneska jsem natrefil na louce na pneumatiku a bylo vymalováno.
Zatim stroj na vertikální mulčování (z Číny Dabaki) nemám, ale potřeboval bych vědět, jestli kladívka se nějak udržují, tj. třeba brousí se jako nože? A nebo se musí jen měnit? Pokud mám zahradu 1 ha, za jak dlouho (kolik sezón) mám očekávat výměnu kladívek, popř. nožů? Sem tam samozřejmě předpokládám krtinec či mraveniště. Někde jsem četl, že horizontální mulčování je podstatně levnější, než vertikální. Díky.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že jestli budeš síct zahradu 1ha dvakrát třikrát ročně tak se o tohle moc starat nemusíš. A pokud vím, tak kladiva sou bezúdržbový
kody2: A jaký byly? Zubatý a nebo hladký?