Rekultivace louky
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Rekultivace louky
Ježíšmarjá,aji s kostivalem.
no co s nim za rok by tam byl jenom kostival
mihi: Na jednotke a pol plynu...
frturek1: No na to třeba dávat majzla, tak jsem si ji už omylem pustil a poucvikal věci se kterými jsem nepočítal, protože aby šla hydraulika, musí běžet i náhon, už kardan raději odepínám...
vitex: Nebój, on vyroste
Nekosí to špatně, je dobré, že se nemusí rozhazovat a dá se s tím jezdit i krokem na volnoběh a kosa kosí. Ale je potřeba mít téměř absolutní rovinu bez bordelu...
frturek1: No na to třeba dávat majzla, tak jsem si ji už omylem pustil a poucvikal věci se kterými jsem nepočítal, protože aby šla hydraulika, musí běžet i náhon, už kardan raději odepínám...
vitex: Nebój, on vyroste
Nekosí to špatně, je dobré, že se nemusí rozhazovat a dá se s tím jezdit i krokem na volnoběh a kosa kosí. Ale je potřeba mít téměř absolutní rovinu bez bordelu...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tož jsem byl dneska v tom vedru dokosit kraje a to co kosa nevzala, ořezat kraje stromů ať se dá jezdit kolem lesíka a večer to náležitě spláchl
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Jednoduše vyrýt a poslat mě ho.frturek1 píše:no co s nim za rok by tam byl jenom kostival
Tak jsem byl dneska pomulčovat pozemky, celkem mám přes 1,5 ha. Na mulčovač jsem nasedl před 7h a slezl z něj v 19:15h. Za tu dobu jsem měl jen 15 min pauza na sváču, mám dost.
Je neuvěřitelné, jakou má ta příroda sílu, od posledního kosení jsem tam nebyl a čumím na ty olšiny tlustší jak palec a 1 - 1,5m vysoké, potom břízky a duby...
No je z toho zase už louka, ještě to vyhrabu a pak možná před zimou zmulčuji ještě jednou.
Je neuvěřitelné, jakou má ta příroda sílu, od posledního kosení jsem tam nebyl a čumím na ty olšiny tlustší jak palec a 1 - 1,5m vysoké, potom břízky a duby...
No je z toho zase už louka, ještě to vyhrabu a pak možná před zimou zmulčuji ještě jednou.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Pavel pekne si to posekal , ja som zažil to isté ale s agátmi..Na jar som pokosil sad a bol som tam asi pred 2 týždňami a agáty veľké 1,5 metra...(pekné RRD... )
Pavel a ako si sa do tej kosačky naskladal????
Maj sa..
Pavel a ako si sa do tej kosačky naskladal????
Maj sa..
Mihi
Tak louky jsou shrabané, ještě to odvézt. Ano louky, mám ještě 6.000 m2 v "nájmu" za údržbu, je to blíž a mnohem hezčí ( poslední 2 fota ), takže na příští rok mám nachystáno cca 1,5 Ha
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Rozhoz kompostu na zahradě
Tož jsem si konečně našel trochu času a zajel se na louku podívat.
No roste pěkně... Něco porychtovali divoké svině, něco civilizovaná hovada
Letos nebudu mulčovat na jaře, nechám travinu pěkně vysemenit, jsou tam krásné skupinky pěkných trav, pomulčuji až na konci léta, začátek podzimu, shrabu a odvezu, nebo zapálím... No a pokud se podaří, příští rok už budou sena
No roste pěkně... Něco porychtovali divoké svině, něco civilizovaná hovada
Letos nebudu mulčovat na jaře, nechám travinu pěkně vysemenit, jsou tam krásné skupinky pěkných trav, pomulčuji až na konci léta, začátek podzimu, shrabu a odvezu, nebo zapálím... No a pokud se podaří, příští rok už budou sena
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Proč neuděláš seno už z tohohle?
Je tam ještě dost bordela jak fyzického na zemi, tak v travinách, jako maliní, kopřivy atd. Já vím, některá zvířata by se po tom utloukla
Chci to ještě na podzim a na jaře vyhrabat, povláčet a pak až seno
Ve své podstatě tohle téma dospělo ke svému konci a už zůstane mrtvé...rekultivace se zdařila a teď už jen to seno
Chci to ještě na podzim a na jaře vyhrabat, povláčet a pak až seno
Ve své podstatě tohle téma dospělo ke svému konci a už zůstane mrtvé...rekultivace se zdařila a teď už jen to seno
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Dáváš si záležet já bych to králíkum mrskl ať přebíraj
Tak a máme pomulčováno
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA