Rotačná bubnová sekačka
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- daniel
rotaèná kosa
kuròa, tak to som fakt nasratý, lebo už som dohodnutý s chlapom, že ju zajtra od neho beriem. 165 kosu zasa len tak lahko nezoženiem za dobrý peniaz, tak teraz fakt neviem mam dilemu, ale dík za radu
- octaviaman 1
- octaviaman 1
Re: asi je 2 bubnova -
Já mám 185 ku velmi podobnýho typu a o tý vím že stoprocentnì dobìhovou spojku nemìla- já jí kupoval od bratrance, ten jí tam dodìlal a prodal mi jíj za 8000, takže 425 jurášù bych za ní v tomhle stavu nedával. Tuhle 185 ku sme tahali za 3011 a pøi opatrném pøejíždìní nerovností se nikdy nic nestalo a já jí teï tahám za 25 kou!! Je mi sice jasný že mì nìkteøí pošlou do pr.... co ti to tady radim, ale 4011 by to rozhodnì pøi normálním zacházení mìla zvládnout. A rozhodnì jdi spíš do dvoububnovky než ètyøbubnu- máš tam polovinu pøevodù a souèástek co se ti mùžou vy...bastardtraktor píše:pokud je pøed èíslem 165 ještì KM, tak jsem ti jí našel na ebay - je dvoububnová a vypadá hùž jak tvoje - chce za ní 425E ale mùžeš navrhnout míò.
to KM, ale ale asi jen Kreisel meahewerk - èili žeje to bubnová sekaèka
http://cgi.ebay.de/Fahr-KM-165-Kreiselm ... dZViewItem
Mì teda pøed koupí ètyøbubnové zrazovali, že je to køáp.
ten cvrk je pod krytem øemenice a musí tam být na krytu vyvýšení - takový hrneèek nad vìtší øemenicí
Práce má být tvůj kůň, ne jezdec.
Když jedu jen na vedlejší louku nebo nìkde kousek, tak zvednu a vypnu náhon. Sekaèka sice klesne, ale nìjakou dobu se udrží a když jedu nìkam dále, tak holt musím vyndat kardan. Ale stejnì vylejzám ven abych ji sklopil, takže zmáèknout kolíèek na kardanu a vytáhnout ho, to už mì nezabije. Jinak zjara hodlám za 6945 poøídit nìjakou 240ku s hydraulickým sklápìním, takže bude po starostech.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
no nevim do diskovky bych nesel ani za boha
mi ji mame doma a nedam na ni ted dopustit, protoze je lehka,....
ale pro zacatek je 1) hafo draha 2) je malo k sehnani 3) pokud s ni jen zavadis o nejaky beton / parez/... tak jako mi jsme to meli kdyz jsme koupili louku => tak ta oprava ti pujde 5-10tisicu => proto doporucui 165-190 tu rotacku na 1-3roky uvidis jak ti to pujde a kdyz nee tak to prodas - poznas o hned pri prvnim sekani podle zvuku rotacky + podle zvuku traktoru
ale urco bych hned ze zacatku nechodil ani do listy ani do dikovky
mi ji mame doma a nedam na ni ted dopustit, protoze je lehka,....
ale pro zacatek je 1) hafo draha 2) je malo k sehnani 3) pokud s ni jen zavadis o nejaky beton / parez/... tak jako mi jsme to meli kdyz jsme koupili louku => tak ta oprava ti pujde 5-10tisicu => proto doporucui 165-190 tu rotacku na 1-3roky uvidis jak ti to pujde a kdyz nee tak to prodas - poznas o hned pri prvnim sekani podle zvuku rotacky + podle zvuku traktoru
ale urco bych hned ze zacatku nechodil ani do listy ani do dikovky
- bastardtraktor
Pánové
když se podíváte sem na forum na traktor http://www.nasetraktory.cz/forum/viewto ... 3215#13215nabo na tuhle fotku -
unese tento traktor 165ku dvoububnovku ??
Váha snad a nákon motoru urèitì staèit bude, ale ta ramena - nejsou slabá ??
Ramena se musí samozøejmì nejdøíve opravit-srovnat.
Rozmìrovì se zorientujte podle velikosti standartního vývodového høídìle a ramena mají délku cca 60cm
Dìkuji za kvalifikovaný odhad
když se podíváte sem na forum na traktor http://www.nasetraktory.cz/forum/viewto ... 3215#13215nabo na tuhle fotku -
Váha snad a nákon motoru urèitì staèit bude, ale ta ramena - nejsou slabá ??
Ramena se musí samozøejmì nejdøíve opravit-srovnat.
Rozmìrovì se zorientujte podle velikosti standartního vývodového høídìle a ramena mají délku cca 60cm
Dìkuji za kvalifikovaný odhad
ooooooooooooo
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
zalezi jaka je louka - jestli je udrzovana / jestli na ni neni nejaky bordel nebo parez / nalety/ jestli je to ve strani nebo na rovine, cim to sbira jestli baliky nebo horal,....wintrej píše:Tak aku kosaèku doporuèujete èo sa týka cena vykon spolahlivost jednoduchos pre èloveka èo tri krat do roka pokosi datelinu a travu na kusku zeme. ŽTR 165?