Polský řemenový obraceč
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Polský dvourotorový obraceč
Tento obracec u me fungoval vic jak 10let,mel jinou barvu zeleny s cervenymi koly.
Tahal jej Z3011 a pak i Z6718,po seci obracel-rozhazoval radky 2,druhe obraceny 3 . Obticky to vypadalo ze to nechava radek mezi koly,ale nic tam nezbyvalo-rozhazel-obratil vse. Ja ho koupil poskozeni rozvozovou firmou za 1litr slivovice,mel poohybane velke hremenice nad koly diky spatne preprave.. To mi srovnal mistni kovar za dalsi flasku.
Jedine co nedrzelo byli pera,ty nahradil za silnejsi z obracece Kuhn. Od te doby k nezaplaceni,lehky,tichy...
Pred loni byl prodan za 6500kc,k nemu pridal 6novych per,klinovy remen.. Neni pro co susit...
Tahal jej Z3011 a pak i Z6718,po seci obracel-rozhazoval radky 2,druhe obraceny 3 . Obticky to vypadalo ze to nechava radek mezi koly,ale nic tam nezbyvalo-rozhazel-obratil vse. Ja ho koupil poskozeni rozvozovou firmou za 1litr slivovice,mel poohybane velke hremenice nad koly diky spatne preprave.. To mi srovnal mistni kovar za dalsi flasku.
Jedine co nedrzelo byli pera,ty nahradil za silnejsi z obracece Kuhn. Od te doby k nezaplaceni,lehky,tichy...
Pred loni byl prodan za 6500kc,k nemu pridal 6novych per,klinovy remen.. Neni pro co susit...
Zetor 6718 DEEP RED
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Polský dvourotorový obraceč
Diky za info, rad to slysim
Re: Obraceč
Dobrý den, chci si koupit taky ten polský obraceč. Je lepší s 5 nebo s 6 pérama? Je u toho s 6 znát lepší výkon než u toho s 5?
Díky ;)
Díky ;)
Tonda ho má, taky si vybíral, kolik tam bude mít pér. Tak se ho zeptej. Jeho vlákno je - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=42418 a na posledních stránkách tam píše o tom polským obraceči. Má ho nový.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Tondy už jsem se ptal, ptám se ještě i ostatních jaké mají zkušenosti ;)
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Obraceč rotorový Pajak
Dobrý den,má stím někdo skušenosti?Je to k něčemu nebo jen vyhozene peníze?viz odkaz http://www.blazek-jbl.cz/obracec-rotorovy-pajak
Re: Obraceč rotorový Pajak
Osobnú skúsenosť nemám, ale viem o pár ľudoch, čo ho majú a paráda Je to ľahké, jednoduché, lacné... Prevod remeňmi, takže keby niečo, tak vymeníš a obraciaš ďalej, netreba rozoberať prevodovku. Prsty, prípadne tie remene alebo iné diely sa dajú ľahko zohnať v PL alebo u nejakého dealera. Na malé plochy ideál, tiež o ňom uvažujem.
Re: Polský řemenový obraceč
Toto čudo som mal ale má to nenormálne veľkú rýchlosť otáčania rotorov, hmotu to skôr rozbije ako roztrasie. Bralo to riadky po 165 kosačke. Chodil som s tým na voľnobeh, kôli tej rýchlosti rotorov.
Re: Polský řemenový obraceč
Měl jsem, hnal jsem to na 260 ot., práci to dělalo celkem pěknou, ale záběr je celkem malý - asi 260 cm. V polsku to dělá celkem dost různých výrobců, kvalita je tedy také velmi rozdílná, bohužel zpracování mého bylo ubohé, na funkci to však vliv nemělo. Používal jsem 2 roky a poté vyměnil za větší. V Polsku se dá koupit nový od 1000 PLN.