To jsou bazošové ceny, ale za ně se to určitě neprodá, resp. jen blázen by to koupil za ty peníze. Kolem dvacky v dobrém stavu anolumpikt píše:Viděl jsem SM 4 za 25 - 30 000 a to je hodně
No kdybys náhodou uvažoval o prodeji, ozvi se
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
To jsou bazošové ceny, ale za ně se to určitě neprodá, resp. jen blázen by to koupil za ty peníze. Kolem dvacky v dobrém stavu anolumpikt píše:Viděl jsem SM 4 za 25 - 30 000 a to je hodně
Jo je to diskovka. Třeba ti někdo poví kdo má za Z 25 diskovku. Já tahám 360cm 100koněma a je to tak akorát. Něco jinýho jsou kopce a něco rovina-těch tady moc nemámeSniper píše:tomous: A je to určo disková sekačka, není to rotačka? Ta výkon potřebuje pomalu o 1/3 více
Tak ať nemá někdo strach - zadýchá se proto, že je prostě plná. Je to takový objem píce. Jinak ano rychlost je důležitá. - Při normálně husté trávě s přehledem za dvě, řídký porost i za tři - výhodou je, že to nemusí být v ukrutných otáčkách jako třeba rotačka.lumpikt píše:Souhlasím a taky já seču crystalem s SM-4 kolem vlhkého lesa - bodláky a kopřivy víc jak metr a taky se zadýchá...