Mulčovač
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Mulčovač
Jedny tie su od Dabaky, o tom som tu uz cital. Jedna sa mi skor o ten prvy model (v striebornom prevedeni).
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nechci zakládat nové téma tak se zeptám tu. Koupil jsem mulčovač horizontální. Jaký na něj kardan? Na vertikálním mám volnoběžku, k tomuto mi pán radil přetěžovací spojku, že když nabere krtinec. Ale nejsem o tom zcela přesvědčen.. díky za rady
Volnoběžku určitě jednou jsem jel jen jako vypomoc s cizím traktorem a mulčovačem bez volnoběžky a to bylo něco strašného. Přetežovací spojka je jen na uvaze obsluhy
Já mám taky horizontální a se spojkou. Ono je to asi o tom co všechno mulčuješ, pokud máš čistej plac s trávou asi se bez ní obejdeš, ten krtinec dle mě ani nepoznáš, ale pokud děláš jak já i ostružiní, trnky, křoviska a další drobné nálety, ořezané větve stromů, kde je větší hustota materiálu, tam určitě je třeba.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Díky za odpovědi. Asi koupím volnoběžku jako adaptér, na dlouhém kardanu mám spojku. Tak nakonec zkloubím oboje ztotožňuju se s názorem Zetor15
Peter M vedel by si mi odfotiť detailnejšie zospodu ako mas napojený ten unasac na noze? ďakujem
Caute chlapi, mate skusenosti s daktorym chorvatskym mulcovacom Mega Metal ?
chcem daco dobre a aspon ako tak kvalitne za bielorusa 320 tak 140-150cm zaber. a celkom sa mi lubia.
alebo odporucite daco ine?
obhospodarovanie do 1ha okolo domceka.
https://sluzby.bazos.sk/inzerat/1345418 ... raktor.php
chcem daco dobre a aspon ako tak kvalitne za bielorusa 320 tak 140-150cm zaber. a celkom sa mi lubia.
alebo odporucite daco ine?
obhospodarovanie do 1ha okolo domceka.
https://sluzby.bazos.sk/inzerat/1345418 ... raktor.php
Zeptám se tady na radu. Chci pořídit mulčovač za traktor 7011. Potřebuji jedinou za rok zmulčovat 4ha meziplodiny. Je na to lepší kladívkový, nebo horizontální?
Urcite horizontalny a hlavne s Y nozami, nie M kladivami. Nekupuj novy cinsky, ale radsej zainvestuj o starsieho znackoveho stroja napr. Vogel&Noot, Kuhn, Quivogne, Taarup, alebo Agrostroj Palhrimov RS160 a ine. Tie Cinske ( Strak, Jansen, Mason, Dabaki a spol. ) stoja za prd.