Minibalíkovače
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
-
Re: Minibalíkovače
Je to tak,doteď jsem bojoval s velkými balíky, i dkyž si necháš udělat malou 120,přece jen je ta manipulace v jednom dost obtížná,nedej bože když člověk zalehne do postele a zbyde na to sama žena,či děti.
O malýh hranáčích jste nepřemýšleli? líbí se mi že jedeš konstantně po řádku,žádné zastavování atd..zas když vidím jaké rázy dělaj a cvičí s traktůrkem,měl bych obavu o převodovku...
:-)
O malýh hranáčích jste nepřemýšleli? líbí se mi že jedeš konstantně po řádku,žádné zastavování atd..zas když vidím jaké rázy dělaj a cvičí s traktůrkem,měl bych obavu o převodovku...
:-)
Zetor 6245
Malé hranaté jsou fajn, že je rychle "hotovo" - nemusíš zastavovat, ale lis je mnohem větší kráva. Tenhle je taková "větší míchačka" (400kg) já ho pořídím na zimu uklidit na půdu k senu
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
-
Ještě sem ho na živo neviděl,budu muset podniknout někam o senech exkurzi.Lis na malé hranáče dělá třeba Sitrex-abriatta M60 mini,nový stoji raketu ale starší se daj sehnat,otázka jak dily..
Zetor 6245
Pokud by se toho bralo vic tak bych se pridal měl bych zájem o diskovku cca 2mDennyBraids píše: ↑pát dub 09, 2021 5:49 pm Robert:
Ten 870 z ciny to stoji cca 1985 euro bez DPH i s prepravou + nejake poplatky za procleni, ale samotne clo by melo byt nula, tedy aspon v CR. Na slovensku prodava agrovirago za 77000Kc bez DPH tedy 2900 euro bez DPH. Ale ted si piseme dva na whatsapp domlouvame spolecny nakup z ciny a kolega je tedy presvedcen ze agrovirago neni z cinske fabriky Guoan, ale z jine mene kvalitni. Z Guoan to maji dabaki.cz a ty chteji 86000 bez DPH, tedy cca 3300 euro.
Krome balikovace se chytame koupit jeste rotacni hrabacku a mozna i diskovou sekacku.
Diskovku mají 1,7m nebo 2,3m, takže hodnota kolem 2 m je bohužel uprostřed rozmezí
-
Pokud je to ještě aktuální, tak bych se také přidal k nákupu 870. z Číny.DennyBraids píše: ↑pát dub 09, 2021 5:49 pm Robert:
Ten 870 z ciny to stoji cca 1985 euro bez DPH i s prepravou + nejake poplatky za procleni, ale samotne clo by melo byt nula, tedy aspon v CR. Na slovensku prodava agrovirago za 77000Kc bez DPH tedy 2900 euro bez DPH. Ale ted si piseme dva na whatsapp domlouvame spolecny nakup z ciny a kolega je tedy presvedcen ze agrovirago neni z cinske fabriky Guoan, ale z jine mene kvalitni. Z Guoan to maji dabaki.cz a ty chteji 86000 bez DPH, tedy cca 3300 euro.
Krome balikovace se chytame koupit jeste rotacni hrabacku a mozna i diskovou sekacku.
Pouze beznadějný krypl zapne to, co jiný vypl
-
jejda ale ich tam je. Za cim tahas ten lis?
-
Podobna velkost traktora ako moj foton 354. Ja som tiez dlho pokukoval po takom tahamom lise . Nakoniec som skoncil pri malom cinskom na gulate.
Čus páni baliči prosím o radu, kde Nakupujete provázky do tady těch malých čínských balikovačů? Našel jsem jen nějaké originály na Cronimo.cz za 390,- ks a vyjde asi na cca 60 balíků. Nemáte tip na nějakou větší a ekonomičtější špulku? Asi bych chtěl radši klasický jutový motouz. Nebo používáte někdo i polypropylenový?neklouže to z toho balíčku? Popř. Jaký? Diky
Mám zásobu originál z Číny, ale na naléhání "zákazníků" jsem sjel vše co mi dali PE, PP, širší, užší, lisu je to jedno, jen nesmí ten provázek být navinutý na špulce.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Dobrá tedy, budu zkoušet
Ahoj, jsem tu úplně nový. Poctivě jsem pročetl celé toto vlákno a rozhodl se koupit z číny balíkovač 0850. Mám traktůrk Iseki 22 koní, takže nic silnějšího neutáhnu. Je něco na co si dát při objednávání pozor? Brali jste si k tomu i nějaké náhradní díly (např. střižné šrouby)? Díky za info.
Ben
Ben
Zdarec,
na trhu jsou starší a novější typ....namísto 850 bych bral 870, protože má širší záběr sběráku, 80cm namísto 70cm, při stéjné šířce balíku. Novější typ už může mít elektrické ovládání otevírání komory a také je možnost opce- přidaného kasače...například dabaki je prodává pod označením gordon...
22 koní na kardanu Ti bude stačit. Pak ještě, aby jsi ho unesl v ramenou nebo předělat na tažený
Náhradní díly snad pero do sběráku. Origo špulka vyjde na cca 60 balíků, takže i nějakou špulku navíc.....
na trhu jsou starší a novější typ....namísto 850 bych bral 870, protože má širší záběr sběráku, 80cm namísto 70cm, při stéjné šířce balíku. Novější typ už může mít elektrické ovládání otevírání komory a také je možnost opce- přidaného kasače...například dabaki je prodává pod označením gordon...
22 koní na kardanu Ti bude stačit. Pak ještě, aby jsi ho unesl v ramenou nebo předělat na tažený
Náhradní díly snad pero do sběráku. Origo špulka vyjde na cca 60 balíků, takže i nějakou špulku navíc.....
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
https://www.youtube.com/user/ladikigas