Minibalíkovače
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Minibalíkovače
Chlapi, nemá někdo minibalíkovač v MS kraji, nejlépe Ostravsko?
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Uživatel TATA má.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
Zdavim,
Tak pokud to smim posoudit a porovnat s tim čiňanem nebo třeba wolagri r500 tak balik je o hodně vice slisovany ale zaleži jak moc komoru utahnu vše je seřiditelne
Tak pokud to smim posoudit a porovnat s tim čiňanem nebo třeba wolagri r500 tak balik je o hodně vice slisovany ale zaleži jak moc komoru utahnu vše je seřiditelne
- Nestor.Kea
chlapi toto sa dá zohnat na 100000 yenov to je +-800€ ešte tak zistit kto by to vedel za rozumne peniaze doviest.https://www.youtube.com/watch?v=flNzt8q22tI
Iseki TU 180f
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Takovýchto špekulací už tu bylo... dph, clo, doprava, starosti atp. a každý si to radši koupí zde u prodejce...
Zdarec clapi, ten lis za kterym musis chodit se hodi na nejake opravdu male pozemky treba 2h bych s nim lisovat nechtel, ale je to kazdeho volba
-
to je fakt tak si hrát na zahradě,dva hektary jsou pakárna i s malejma hranatejma,a že to balikování odsejpá oproti tomuhle :-)
Zetor 6245
- Rostislav
Ahoj ,je bohužel pravda pokud lisuješ třeba dva hektary tak mini lis je boj.My sečeme jeden a půl hektaru ,ale né v kuse tak se to jakš takš dá zvládnout.V našem případě to je výhra jelikož svahová dostupnost je mizerná.(20% běžně místy 30% i víc)Letos jsme poprvé vyzkoušeli náš nový lis na kulaté balíky.Balíky máme průměr 50cm x 63cm.Moc neutahujem balíky aby nebyly odřené ,vážili jsme jich páru a vychází nám váha 12kg na kus. Samo sebou když je jemné seno (horské louky)tak je váha 15kg.Lisujeme do sítě ,špagát se nám zdál moc ježatý .Děláme i senáž tak se nám zdála síť výhodnější.
Tak lis R XYK0870 z Číny je od pátku 10. srpna doma. Velké díky Davidovi, který celou akci vlastně zorganizoval a zprostředkoval veškerou korespondenci s výrobcem! Včera došlo na praktickou zkoušku, bohužel otavy mají díky suchu tak málo hmoty, že to skoro nestálo za to vyjíždět. Jedině fakt že šlo o zkoušku a učení se obsluze strojů odůvodnil nasazení techniky. Zatím foto pouze ze skládání.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Včera jsem (po příchodu z práce) pro zkoušku přelisoval jeden velký kulatý balík na malé (vyšlo jich šest). Nic jsem nikde nemusel nastavovat, jediné co jsem na lisu od dovezení z celního skladu v Praze udělal bylo: vybalení z přepravního rámu, ruční otevření komory odkud jsem vyndal kola s hřídelemi a ty jsem nasadil na lis a zajistil přiloženými šrouby. Dále jsem přetočením řemeničky přes kterou je natažen provázek postavil rameno vázání provázku do základní polohy a připojil k elektrice traktoru. A samozřejmě jsem z prostoru pro provázek vyndal náhradní střižné šrouby, náhradní pružiny sběrače, manuál a šrouby zavírání boků, které nebyly všechny na svých místech. Ještě jsem vše zkontroloval a hurá do akce. Takže tímto "děkuji" do firmy MSO zemědělská, že se na mě vy..kadili. díky tomu mám lis, sice později než jsem chtěl, ale mnohem levněji. Osobně bych se styděl s takovým rabatem poskytovat 180% službu...
lisovávání:
balík:
lisovávání:
balík:
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Zdravím jaka byla teda cena vč. všech poplatků.
Uvažuji o koupi.
Uvažuji o koupi.
MSO nabízeli "akční veletržní cenu" 132tisíc z "původních" necelých 180t Kč. O nákupní ceně si lze udělat představu zde: https://wfsunrise.en.alibaba.com/produc ... 4ab47jnWfy
Celková cena se díky nákladům na dopravu, a poplatkům zvedne zhruba o třicet procent, záleží na kurzu koruny a dalších věcech.
Celková cena se díky nákladům na dopravu, a poplatkům zvedne zhruba o třicet procent, záleží na kurzu koruny a dalších věcech.
Čau Frano, ja mám Wolagri s vlastným čerpadlom, aké údaje potrebuješ vedieť? Skúsim to pozrieť na lise.
Je ťažké byť debilom ,konkurencia je privysoká!