Polské sekačky
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Polské sekačky
No taky jsem v loni sháněl rotační,koukal po polských, ale na konec koupil žtr 165, r. v.1991,vyšla na 4000Kč,byl u ní i kardan, spousta ND, jen bez krytovani.
Jeden spodní siláž byl Ko,ale ten sehnal na 500 skoro nový a koupil novou vazelinu do skříně.
Loňské sečení zvládla bez oprav,letos jen dodělám plachtu,rám už mám a možná dostane i lak,ale až půjde pískování.
Jeden spodní siláž byl Ko,ale ten sehnal na 500 skoro nový a koupil novou vazelinu do skříně.
Loňské sečení zvládla bez oprav,letos jen dodělám plachtu,rám už mám a možná dostane i lak,ale až půjde pískování.
Zetor 6718 DEEP RED
Místo polský srágory radši starší českou...co čekat od NOVÝHO stroje za 20000?...je to je jen švindl.....máme 20let od nova ZTR-140 a bez jediný závady...nikdy nic.....nyní je už jiná sekačka a sice už je jen jako záložní, ale z domu nepůjde.....
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
-
Bejt po mým tak si koupím žtr 165 . Ale nemám 68000 na novou. A za cenu jety máš novou polskou. Mám zatím 0,5 ,ha luk pak přibude 2ha tak když bych s ní neprasyl tak by aspoň 10 let mohla vydrzet
Zetor 5611 https://blackpaja.rajce.idnes.cz/5611/
Zetor 3011 Benelux https://blackpaja.rajce.idnes.cz/Zetor_3011_od_Pavla/
Zetor = Láska na celý život
Zetor 3011 Benelux https://blackpaja.rajce.idnes.cz/Zetor_3011_od_Pavla/
Zetor = Láska na celý život
- cr@zy-repelent
Ročně dělám cca 2 Ha jak už jsme někde psal, s Banrol a na to že před sečí zkontroluju nože, olej, a domáznu hlavní hřídel (vlastní úprava) se o to nestarám. Jo loni ulítl čep co drží nůž (cca 150,-) a hoďka práce. Trochu by mě trápilo kdyby mi pršelo na sekačku za 50tis 364dní v roce.
Zdravím všechny.
Vybírám bubnovou sekačku za traktor Dongfeng 304, hmotnost cca 1400kg, výkon 30k. Seču cca 2xročně 2ha.
Mám na výběr Wirax Z 069/4, záběr 125cm, hmotnost 150 kg, Wirax Z 069/1 záběr 135cm, hmotnost 250kg nebo Miotk Z 042/4, záběr 135cm.
Ze záběru strach nemám, ale s hmotnosti. Když dám sekačku do přepravní polohy, aby jsem nejezdil po zadních.
Díky za rady.
Vybírám bubnovou sekačku za traktor Dongfeng 304, hmotnost cca 1400kg, výkon 30k. Seču cca 2xročně 2ha.
Mám na výběr Wirax Z 069/4, záběr 125cm, hmotnost 150 kg, Wirax Z 069/1 záběr 135cm, hmotnost 250kg nebo Miotk Z 042/4, záběr 135cm.
Ze záběru strach nemám, ale s hmotnosti. Když dám sekačku do přepravní polohy, aby jsem nejezdil po zadních.
Díky za rady.
Chlapi aký olej má ísť do prevodovky a v akom množstve?
Neviete niekto o nejakom manuáli na stiahnutie ku kose Wirax Z069 alebo inej poľskej?
Neviete niekto o nejakom manuáli na stiahnutie ku kose Wirax Z069 alebo inej poľskej?
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Ďakujem ti, ani si nevieš predstaviť, ako si mi pomohol
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Zajtra tam dám aj katalóg dielov.
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Ešte raz vďaka
dávám 80W-90HMatúš píše:Chlapi aký olej má ísť do prevodovky a v akom množstve?
Nie je to riedke? Ja tam rozmýšľam doliať PP 44.
tak mi to doporučil dodavatel.
sekám se sekačkou čtvrtý nebo pátý rok a bez problémů ...
sekám se sekačkou čtvrtý nebo pátý rok a bez problémů ...
chlapci co povíte na tohle?
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1003952 ... ekacka.php
cena dejme tomu rozumná, ale co mi tam nesedí je to rozebrané přepákování, ale nenašel jsem že by tam bylo něco utrženýho, nebo něco přehlížím a je to šrot?
Jestli má smysl nad tím vůbec přemýšlet a jet se na to podívat, což by problém nebyl mám to cestou, ale jestli s tím vůbec marnit čas.
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1003952 ... ekacka.php
cena dejme tomu rozumná, ale co mi tam nesedí je to rozebrané přepákování, ale nenašel jsem že by tam bylo něco utrženýho, nebo něco přehlížím a je to šrot?
Jestli má smysl nad tím vůbec přemýšlet a jet se na to podívat, což by problém nebyl mám to cestou, ale jestli s tím vůbec marnit čas.