Welger WSA 350 - nízkotlaký lis/balikovač
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Welger WSA 350 - nízkotlaký lis/balikovač
A koho ste to mysleli ze ma nahradne diely ? Ja asi tez budem potrebovat cele viazanie na to pretoze jedna strana ide stale bez chyby a druha aj viaze ale nezostava spagat pod viazacom stale ho vytiahne a ked pridam na srobe tak ho uz potom zachytava noz a reze ho uz si neviem rady s tou jednou stranou
Zatim sem dokazal vse spravit sam a letos sem vyvarel a zabrusoval vazani, predloni se spravovala komora.
A zase jede dal. Ty noze udelam foto ale jen si vzpomenout a blejsknout je.
A zase jede dal. Ty noze udelam foto ale jen si vzpomenout a blejsknout je.
Čeština neni moje silna stránka. Raději píšu bez diakritiky.
- v2000m
- Kontaktovat uživatele:
DT-Pedro: Tu samou závadu jsem odstranil silnějším špagátem...
- malotraktorpetr
no spagat ten lis je haklivy to je pravda ale je to zajimave ze ti to na jedne strane de a druhe nejde
psoste musis myt nabrouseny ten nozik dobre a pak dobre stahly ten drzak na spagat al reknuti to ze to dela vecinou jehla ze se pohla a spatne to chyta spagat za jizdy
zkus jehlu vic naklopit k vazani a jeste se podivej na drzaku spagatu jak mas klubo je taky pruzinovy prdrzovac ten casto jak je moc stahli tak spatne pousti spagat
psoste musis myt nabrouseny ten nozik dobre a pak dobre stahly ten drzak na spagat al reknuti to ze to dela vecinou jehla ze se pohla a spatne to chyta spagat za jizdy
zkus jehlu vic naklopit k vazani a jeste se podivej na drzaku spagatu jak mas klubo je taky pruzinovy prdrzovac ten casto jak je moc stahli tak spatne pousti spagat
měl jsem stejnou zavadu jak DT-pedro.
Na jedne straně mi provazek držel a na druhe ne.. Tak jsem se vysral na nějake štelovani a odvezl to chlapovi co jezdi servisovat lisy po ČR A SK¨.
Zavada byla že jak je ten uzlovač tak drži jako by po stranach a ja to měl na jedne straně praskle.. takže jak se tam dostal provazek tak mi vyjel a uzel mi to neudělalo.
Na jedne straně mi provazek držel a na druhe ne.. Tak jsem se vysral na nějake štelovani a odvezl to chlapovi co jezdi servisovat lisy po ČR A SK¨.
Zavada byla že jak je ten uzlovač tak drži jako by po stranach a ja to měl na jedne straně praskle.. takže jak se tam dostal provazek tak mi vyjel a uzel mi to neudělalo.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
- malotraktorpetr
tim se stelovalo stahovani zabocku provazku a uvolneni uzliku po zavazani ztoho krokodyla
Prosím o radu. Kontroloval jsem veškerá nastavení dle návodu a zjistil jsem odchylku ve vzdálenosti jehly od vázání. Dle návodu by měla být maximálně 2mm. Já jsem naměřil 4mm. Můžete mi říct prosím zda to má vliv na vázání balíků a případně jak se dá tato vzdálenost seřídit. Bohužel zatím nemám žádné zkušenosti s tímto lisem. Předem moc děkuji.
- Přílohy
-
- Bez názvu1.jpg (8.88 KiB) Zobrazeno 4848 x
- cr@zy-repelent
Letos sena hotová, lpříprava byla vyfoukání, promazání, a jelo se. Cca 400 balíků bez zaváhání svázáno. Příští rok budu muset vyměnit péra ve sběrači. moc už jich nezbývá. Pro malé plochy na to hraní ideální stroj, na chlupaté balíky už jsem si za 4 roky zvykl.
Ahojte farmári, chcel by som poprosiť niekoho z Vás kto mate lis Welger Wsa350 v "100 %" stave teda že vám to viaže ako má obidve strany či by ste mi neodfotili aké máte vyrazené číslo na ihly teda nejaký tip pretože mne ta jedna strana stále hapruje a už som prešiel všetko len ihla je kuštik iná na jednej mám číslo M1 1911 a na druhej 2101.26.03.01 či je to už nejaká náhrada alebo co ďakujem :-)
- malotraktorpetr
je to nahrada ty jehli kdyz vydelas a das na sebe musi byt stejny a kdyz nejsou tak je but ohla nebo natahla ja si nechal kdysi ty jehli delat tady ve slevarne hliniku ale uz ten lis nemam presel sme na jinaci tam mam zelezny
Ahá , ďakujem za info, no ja už neviem čo s tým môže byť ale každopádne som začal zháňať ihlu a uvidím či sa mi to podarí nejak zprovozniť aby to fungovalo aspoň na 95%
- malotraktorpetr
ty jehli kdyz sundas a das na sebe musis pasovat priblizne zakrivenim dirama delkou pokud je konstrukce jina nevadi jen musi byt stejna delka ja mel problem ze jehla v drzaku byla vychiline a pri provozu se my jehla nestacila protahnout pres vazani aby vzalo si spagat nekdy my to vzalo nekdy ne tak sem to vse jaksi upravil a jeloto ono to vazani neni slozite jen clovek potrebuje se divat a druhy clovek musi pomalu tocit setrvakem a musis se divat jak to navazuje
Ono to na prázdno všetko krásne funguje keď jeden točí za zotrvák a druhy pozerá na to tak je to perfektné ale za chudo poviem príklad na jednej lúke zabalí komplet všetky balíky bez chyby a na ďalšej už blbne ale tak snáď si na to zvyknem iné mi už nezostáva .. aj tie ihly som mal vybraté a do konca som tú náhradu tak upravil že je totožná s tým originálom ale stále to niekde hapruje
A jak přesně ti to neváže? Může být tupý nožík, malý přítlak na záchytu atd... Jehla pokud opisuje současně stejnou dráhu jako ta druhá není problémem. Pro klid duše je prohoď a uvidíš.