Je zvláštní a dlouho jsem nad tím bádal, že se mulčovač, kosa, obracák atd poserou vždycky kurva v létě proč ne v zimě?
A naopak, sněžnou frézu zase pořád opravuji v zimě a teď drží mrcha
No můj Z25 té číně určtě neublíží a za Fenda to raději zapínat nebudu
Mulčovač CRONIMO FME125 za Zetor 25a
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Mulčovač CRONIMO FME125 za Zetor 25a
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
kody2: Tu ti udělaji i v zámečnictví, kdo má soustruh, i koupit by to šlo snad i tady a i tu svěrnou spojku: shop.retezyolomouc.cz
Tak řemenice je skladem, ale nejdříve zkusím tu moji nechat opravit.
Zdar,
mám kladívkový mulčovač GEO EFGC 145, tahám to za Kubotou GL280 - obojí koupené v polském traktormixu. Zatím sem s tím posekal jen pár hektarů, výkonově to traktor zvládá celkem v pohodě (ve vysoké trávě musím přizvednout). Nelíbí se mi ale vůbec, jak se na mulčovači přehřívá řemenice - po hodině práce je rozžhavená doběla, klíňáky se na tom připékají a čmudí. Pokud s tím nedejbože zajedu do hlíny a remeny se protočí, škvaří se to i po pár minutách práce. Mám to považovat za normální, nebo půjde o spálené ložisko(a)? Čtu tady na foru, že origonš čínské řemeny stojí za ho***, že je třeba vyměnit. To rád udělám, pokud buduvědět, že není problém ještě jinde...? Poradíte prosím jak ověřit ty ložiska, příp. kde může být ještě zrada?
mám kladívkový mulčovač GEO EFGC 145, tahám to za Kubotou GL280 - obojí koupené v polském traktormixu. Zatím sem s tím posekal jen pár hektarů, výkonově to traktor zvládá celkem v pohodě (ve vysoké trávě musím přizvednout). Nelíbí se mi ale vůbec, jak se na mulčovači přehřívá řemenice - po hodině práce je rozžhavená doběla, klíňáky se na tom připékají a čmudí. Pokud s tím nedejbože zajedu do hlíny a remeny se protočí, škvaří se to i po pár minutách práce. Mám to považovat za normální, nebo půjde o spálené ložisko(a)? Čtu tady na foru, že origonš čínské řemeny stojí za ho***, že je třeba vyměnit. To rád udělám, pokud buduvědět, že není problém ještě jinde...? Poradíte prosím jak ověřit ty ložiska, příp. kde může být ještě zrada?
To budou nejspíš dělat ložiska z Číny, měl jsem stejný problém se strojem z DABAKI, mám teď japonské a dobrý. A řemeny jsem vyměnil taky. Ty zubaté se dost v profilu prohnuly, takže lepší bez zubů, když řemenice nejsou malé.
OK, zkusil bych vyměnit i ložiska. Poradíš typ (značku) ložisek, cos tam dával? Odhaduju, že to bude se strojem s Dabaki identické... Dík.
Zareagujem na 7 rokov starý príspevok. A to z toho dôvodu, že firma Malotraktorysilesia je stále na trhu. Majitel je aký je, každý sme nejaký
Ja mám tiež od nich Cronimo ATV120 a na túto značku nemôžem povedať krivé slovo.