Roudnický 6m secí stroj

pluhy, kultivátory, brány, bramborářská technika , secí stroje, ...

Moderátoři: rezis, Leo, Malboro

Zpráva
Autor
Shrek

Roudnický 6m secí stroj

#1 Nový příspěvek od Shrek »

Se mi na place jeste ukazalo tohle...
Ma to i jetelaky, v planu je to zmensit na 3m a pouzit to nna dosev luk, nema s tim nekdo zkusenost? Nemyslim se zmesenim, to asi pro mne neni problem, ale spis jak udelat dosev. Predstava je aby to delalo drazku a do toho valit travni seminko. Nema nekdo neco podobnyho?
Ja nezemedelcim, ale upravuju, opravuju veci pro kollegu. Jsem dilenskej, ne zemedelec... Takze neco nevim jak ma vypadat, fungovat. Potreboval bych to videt, udelat uz umim skoro cokoliv...
Obrázek
Obrázek
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com

jakubTN

Re: Roudnicka 6m

#2 Nový příspěvek od jakubTN »

S tým sa tráva neseje trávne semeno je mäkké a vysevny valček by ti ho drtil jetelak je na na jetel repku horčicu a iné malé gulicky princíp sejačiek na trávu je trochu iny ja prisievam pneumaticstarom ti môžem nafotiť vysevný balíček
https://s6.postimg.cc/9y06ts8sx/20170929_142305.jpg

jakubTN

#3 Nový příspěvek od jakubTN »

Valček

Shrek

#4 Nový příspěvek od Shrek »

sakra, to vypada skoro jak secka na kukrici, tech uz jsem taky par popravil :-))))) Tedy to foukani seminka do trubek
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.

ota

#5 Nový příspěvek od ota »

Hele neodvezl Jsi tak vloni od nás sečku?? Takovou s kterou šlo sejt uplně všechno.
Tady tohle má kámoš půlku. Dělal ji doma sám. Musí se tam udělat kolo a od něj pohon. Jde to z toho udělat. Použiješ jednu skříň. A k tomu to všechno dolátuješ. Myslím že ji měl udělanou možná jako nesenou. Už si to nepamatuju.

jakubTN

#6 Nový příspěvek od jakubTN »

Ani tak nejde o ten ventilátor ten len posúva osivo von väčšina sejačiek ma vysev cez valčeky ked je tam ventilátor moze byt centralny zasobnik a hadice hore dole nie ako u sexky cez celu masinu a vypadavanie osiva gravitaciou ten valček ma dražky tak max 2 mm hlboké a hrana o ktorú sa uzatvára komora valčeka je z plastu tenkeho starsie masiny mali kefky

Pavel

#7 Nový příspěvek od Pavel »

sezen v srote saxonku presnej vysev trav sel sem stim pokusy

Shrek

#8 Nový příspěvek od Shrek »

ota: No odvezl :-) jenze tenkrat ji kolega nepotreboval, nejak jsem netusil ze se zmagori do zemedelstvi a bude to potrebovat :-)))) Takze jsem ji preriz na 4ks a sla do Italie...
Ostatnim diky za rdy, budu peclive naslouchat co a jak.

PEST

#9 Nový příspěvek od PEST »

Roudnickou 3m jsem zasel jednoletý Jílek, ideální to není, ale šlo to, chtělo to otevřít jetelak na plno a výsevek jsme dohnali převodem. Špatně se to seřizuje vzhledem ke tvaru semínka.

hynays

roudnická sečka

#10 Nový příspěvek od hynays »

Ahoj chtěl bych se zeptat kde kupujete nahradní dily na roudnické sečky agrozet tyto stroje už v nabídce nemá.a je nějaký jiný prodejce těchto dílů mockrát děkuji za rady a typy

ota

Re: roudnická sečka

#11 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, zkus zavolat sem: http://www.kocourek-nd.wz.cz/index.html
Různé ostří, nebo spotřební materiál by možná mohl mít.

varga

Re: Roudnický 6m secí stroj

#12 Nový příspěvek od varga »

Zdravím Agrozet normálně vede ND na roudnické secí stroje....na jejich e shopu cca od strany 30 v položce secí stroje. Co konkrétně shanite???

dartagnan11

#13 Nový příspěvek od dartagnan11 »

Sháním náhradní díly na roudnický 6 metrový secí stroj-koupen jako upravený na 3 metrové provedení, předchozí majitel to doslova složil na koleně , zkoušel jsem přímo roudnici ross to co potřebuji nemají, na stránkách agrozetu jsou náhradní díly,ale nesedí mi katalogová čisla agrozetu s katalogovým číslem z katalogu náhradních dílů k secímu strojí a fotografie u všech dílu nemají, abych to mohl identifikovat.

varga

#14 Nový příspěvek od varga »

Já dílu mám plno ozubená kola mohu pustit nové a budu mít komplet sadu botek použitých az doseji po jaru budu měnit za nové.

Dvordy

#15 Nový příspěvek od Dvordy »

Kdyby byl na prodej jeden jetelak, tak bych měl zájem
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III

Odpovědět

Zpět na „Polní technika“