Řádkovač - oborávač na brambory
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Řádkovač - oborávač na brambory
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat kde mám koupit radličky k hrobkovači. hledal jsem na internetu a našel jsem, ale cena je tak kolem 1000-1500kč za radličku a to se mi zdá hodně.
Díky za rady.
chtěl jsem se zeptat kde mám koupit radličky k hrobkovači. hledal jsem na internetu a našel jsem, ale cena je tak kolem 1000-1500kč za radličku a to se mi zdá hodně.
Díky za rady.
Re: hrobkovač
No a co je dneska levnyho? Myslim, ze novy zavratne levnej nesezenes.
ja jsem kupoval nove v polsku asi za 27O kc kus
Zajimavá informace, mohu požádat o konkrétnější info, poněvadž jsme zřejmě ze stejné lokality, tak by neměl být problém s případnou koupí. Díky.
jo je to v ratiboři u suriše nekde mam i telefonni cislo
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Aspon foto toho zazraku za 270 by nebolo ?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ked to nahodou niekto kupi nech da original foto a su nastavovacie ?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Ta plecka vypada pekne. Za kolik a kde se da celej tenhle zazrak poridit??
bulll: Díky, do Raciborzu občas zajedu, ale ten "Suriš" co to je, kde jej mám hledat ?
no kdyz ja jedu od tworkova tak na prvni svetelne krizovatce v ratibori odboim vpravo a asi po 400 metrech odbocim vpravo na panelovou cestu a dojedu az do dvora do prodejny
Tento polák tento nahrnovač doveze až domů, nebo na půl cesty, nebo... Samozřejmě po domluvě. http://www.agroseznam.cz/cz/agrobazar/d ... licny.html
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Cena za tenhle novej hrobkovac je velice prijemna. Zajimavy je, ze v tomto inzeratu ho nabizi za 6000+DPH a na jinym za 6500 i s DPH
- Minihansol
Urobil som z toho polského, dvojriadkový za malotraktor. Robí to celkom dobrú robotu.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
DYK: Hodně podobnej, ne-li přímo tenhle má TRACK MT8 kdo sháníte ty zkušenosti tak se ho zkuste zeptat