Plečka na brambory
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Plečka na brambory
Chci si postavit či koupit plečku (přiorávák)na brambory a to dvouřádek za traktor.
V inzerci jsem jich našel spousty,ale nerad bych něco dělal nebo koupil a pak bych byl s tím nespokojený.
Tak jestli mohu poprosit o rady,zkušenosti a případně fota
V inzerci jsem jich našel spousty,ale nerad bych něco dělal nebo koupil a pak bych byl s tím nespokojený.
Tak jestli mohu poprosit o rady,zkušenosti a případně fota
Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plečka na brambory
Je troska rozidiel plečka alebo prioravák... nejaka plečka je tu http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 75#p799175
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- traktorista wolf
Zdravím,pokušam sa vyrobiť cez tuto zimu plečku ježkoviteho typu-vychádzam z tohoto zhruba:
Celkom zaujímavo to vyzerá ale nikde som sa stým nestretol na slovensku okrem jedneho inzeratu .Nemáte niekto skúsenosti?
Celkom zaujímavo to vyzerá ale nikde som sa stým nestretol na slovensku okrem jedneho inzeratu .Nemáte niekto skúsenosti?
- traktorista wolf
Keby to nahodou dakoho zaujimalo,takto to dopadlo:
-
No zaujíma ma to, nakoľko rozmýšľam skrátiť si dlhú zimu vyrobením ježkov. Problém je v tom že nechcem experimentovať, teda potrebujem ich vyrobiť podľa už overených v praxi odskúšaných. Dali by sa zverejniť nejaké rozmery ježkov (veľký, malý priemer, dĺžka...), ich vzájomná poloha - natočenie, sú natočené len v horizontálnej rovine? A hlavne čo ma zaujíma sú prínosom pri pestovaní zemiakov. Doposiaľ zemiaky ohŕňam klasicky a ježkovia sa mi javia ako lepší spôsob pretože po ich použití je zem lepšie prevzdušnená.
Ďakujem za odpoveď.
Ďakujem za odpoveď.
Není to špatné ale užití je krátké jak se na řádku objeví list bramboru už s tímhle nejde vjet.