Vyorávač brambor
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- majo258
Re: Vyorávač brambor
Ahoj vinco
zaujimave riesenie, daj viac fotiek toho aparatu a aj ten nahon a prevod na ten vytrasak.
vdaka.
zaujimave riesenie, daj viac fotiek toho aparatu a aj ten nahon a prevod na ten vytrasak.
vdaka.
- vinco364
Poháňané je to hydromotorom, prevod som zmenil na 1 : 1, pomaly to triaslo, všetko som to vyrábal len podľa fotiek z tohto videa
vyorava to vynikajúco, zemiaky nie sú vôbec otlčené, len musím ešte upraviť zadnú časť, aby zelina lepšie vypadávala, prikladám ešte pár fotiek.
vyorava to vynikajúco, zemiaky nie sú vôbec otlčené, len musím ešte upraviť zadnú časť, aby zelina lepšie vypadávala, prikladám ešte pár fotiek.
- fastrac8250
a ostanu vsetky zemiaky na povrchu?u nás sa vyoravajú zemiaky takto http://www.youtube.com/watch?v=TQjCNrZDKZE
- vinco364
Ano ostanú, musí sa ale prispôsobiť rýchlosť vyoravania, aby sa zemiaky mali čas "pretriasť", pri väčšej rýchlosti by zemiaky s hlinou len prešli cez vyoravač bez vytrasenia. Určite tiež záleží na žložení, vlhkosti zeme a množstve zeliny. Tento rok sme vyoravali, keď bolo ešte celkom mokro, zeliny bolo tiež dosť, ale bol som spokojný, keď som prehrabal vyoraný riadok, zostávali tam len malé zemíiačky, ktoré prepadli pomedzi.
Co rikate na tenhle typ vyoravace? http://stroje.bazos.cz/inzerat/8857839/ ... rambor.php Je vibracni, je to k necemu?
Shanim totiz vyoravac, nejlip dvouradek a nesenej (s tazenym by se me blbe stacelo na pozemku). Tahal bych to za 6245. Poradite jakej typ vybrat??
Co ti můžu doporučit tak je tek. Mám s ním nejlepší zkušenosti. Ty vibrační na ně jsme nikdy neslyšel chválu.
nemáte někdo kontakt na nějakýho výrobce TEKu ? nebo aspoň plánek podle kterýho se to dá udělat napoprvý ? nerad bych něco stavěl podle pár vobrázků a pak to další dva roky dolaďoval aby to makalo jak má
zapoměl sem napsat že to budu tahat za kubotou
- fastrac8250
ja by som od vibracneho nesiel potrebuje totiz idealne podmienky cize ziadne mokre pocasie a zeminy lahsie
OK, budu teda shanet TEKa
-
dobry den, chcem sa opytat nevie niekto kde najdem nejake loziskove domce a hriadel ktora pohana pas? ako to mate vy? dakujem
- milanko25
Dobry den zaujal ma tento vyoravač http://dom.bazos.sk/inzerat/7376287/Vyo ... miakov.php ma niekto s tym skusenosti?
Vím, že už je to tři roky starý příspěvek, ale něco bližšího by se o tom nenašlo. Fotka, kdy a kde jsi to viděl... Ať vím co mám hledat. Ono občas v inzerci něco vyplave. Děkuji předem.vašek píše:To jsem si vyrobil sám, něco podobného jsem viděl v Agrozetu za jednoosou frézu. Označení frézy si nepamatuji ale vypadala jak předek z TK-áčka.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”