Vyorávač brambor
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Vyorávač brambor
kucí, jak mate vysoko na čertu ty hvězdice nad radličkou?
1.někomu se hvězdice točí přímo nad radličkou (muj pripad u Lanz lk20,mam tam mezeru tak 12cm)
2.někomu za radličkou mezera tak 5cm
1.někomu se hvězdice točí přímo nad radličkou (muj pripad u Lanz lk20,mam tam mezeru tak 12cm)
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Deniels, to jsi asi propásl kup roku!!! Za dvacet a vedle v dědině, to se mě nemůže nikdy stát.
Na díly jsem zapomněl. Je jasný, že pro díly se asi v tomto případě nebude chodit jen tak do Agrozetu, ale i s tímto handicapem bych Juniora bral. Navíc byl avízován vyorávač Samro. Typ nikoli. Klasickej kombajn bez možnosti dílů je daleko větší problém než Junior.
Na díly jsem zapomněl. Je jasný, že pro díly se asi v tomto případě nebude chodit jen tak do Agrozetu, ale i s tímto handicapem bych Juniora bral. Navíc byl avízován vyorávač Samro. Typ nikoli. Klasickej kombajn bez možnosti dílů je daleko větší problém než Junior.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Největší problém jsou převody ozubená kola(to jsou cenové rakety), vše jde udělat nové obrábeč kovů udělá cokoliv, zámečník opraví pracovní části, majitel vyorávače musí vědět co chce opravit a jak by to mělo být udělané. Samro jde opravit i bez nahradních dílu.
Pokud je na tom někdo jak popisuje tady ten nademnou, " na všetko nám treda odborníkov", pak tento strojek není určený pro něj. A možná kdyby ty zubatý kolečka byly někde skladem můžou mít cenu, že by se jeden i pustil do výroby. Nakonec to určitě někdo a já známe. Někdy je levnější výroba než originál.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Jo Broňo, taky bych chtěl něco koupit vedle v dědině a dojet si pro to traktorem a ne všecko přes půl republiky
- Ales.
To je normální, my k Vám a naopak ... Zrovna teď na bazoši TEK za 17tkč. Frýdek.... No za ten čas mi to nestojí.
Všechno je pudová záležitost - buď to pude nebo to nepude ...
U myho novyho certa Melichar jsou pruty hned za radlici. Ale jak je radlice stavitelna, tak mylsim ze na nejzassi nastaveni tam muze byt fuka taky tech 12cm.pawka píše:kucí, jak mate vysoko na čertu ty hvězdice nad radličkou?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Jenže mně už je to podezřelý, že šecko co se mi líbí je v Litoměřicích nebo Kalamáry Vary
Jo dyku taky se ted biju dohlavy ze jsem to nevzal to je tak vzdycky... Necham se ukecat... pak se biju...
Me nejvic sere, ze tady v okoli ostravy, opavy neni nic na prodej... vsechno prodali kdysi do polska... Jinak nejvic dobrych stroju je okoli strakonic Taky jsem tam jel pro sberaci vuz na seno Tady v okoli človek nic nesezene..
Me nejvic sere, ze tady v okoli ostravy, opavy neni nic na prodej... vsechno prodali kdysi do polska... Jinak nejvic dobrych stroju je okoli strakonic Taky jsem tam jel pro sberaci vuz na seno Tady v okoli človek nic nesezene..
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
Kolik jsi už dostal nabídek na SAMRO?Antony30011 píše:Taky po něm koukám. Jeden je teďka v Lounech. Ale právě skrz ty ND jak mi říkal Tom přemýšlím, jestli není lepší nějaká klasika od Grimme, Epple nebo Hassii.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Na bazosu? 0. Tedka mi utekl jeden mensi "klasickej" kombajn. Ja bych rad kombajn s pytlovanim a tech je maaalo
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Vim znam, ale jet pro to 2000 km to muzu sjet do Zdaru pro Grimme za 49
- Ales.
Nevim kolik teda děláš brambor, ale já bych to grimme viděl až tak na hektar. Oproti tomu samru je to horší na skladování a servisně ani nemluvim. Alespoň si to myslim. To samro je kouzelně jednoduchý. Ale taky záleží na kvalitě půdy. Na ěkterym videu jim to vynese na pás mraky hroud a drnů. Ale když to běží jak má a je to z pole i přebraný, tak to pak je věc....
Všechno je pudová záležitost - buď to pude nebo to nepude ...
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Prave proto se mi libi to maly samro nebo neco mensiho. To grimme uz je hovadko . Jeden zemedelec tady ma hassiu s pytlovanim, aj pekne velkou. Ma k ni velky grimme ale prodat ho nechce