Vyorávač brambor
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Vyorávač brambor
Ahoj, nemáte někdo návod k vyorávači model PD 50 zde: http://www.hanmey.com/Detail_pro_141.html ? Potřeboval bych taky vědět, jak se udržují čepy, po kterých se vykyvuje ten rošt, nejsou tam žádné maznice, jen jsou jištěny samojistnými maticemi. Mám obavu, že tohle příliš pak nemusí vydržet. Asi po čase rozebrat a ručně promazat? Celkem pakárna. Díky
Re: Vyorávač brambor
Ahoj, mazaní zaleží na typu ložiska pouzdro nebo kuličkové ložisko. Kuličkové ložísko zakrytované výdrží namazané 10 let bez problému.
Pouzdro by se mělo mazat mnohem častěji(plastickým mazivem). Jestli vyoravač nemaš v záruce, do obalu ložiska vyvrtat otvor udělat závít našroubovat mazničku 6-ku. Určite chce nejdříve zjistit tluštku materialu, aby maznička držela a nebránila po zašruobovaní provozu. Něco podobného jsem taky dělal ještě jsem navařoval material abych mohl pro mazničku udělal dostatečný závit
Manual pochybuji, že by byl v češtině, spíše v angličtině, nebo mandarínštině.
Jedině vyžádat u výrobce nebo u prodejce ten je povinen, když výrobek uplně nový dodat s manuálem.
Pouzdro by se mělo mazat mnohem častěji(plastickým mazivem). Jestli vyoravač nemaš v záruce, do obalu ložiska vyvrtat otvor udělat závít našroubovat mazničku 6-ku. Určite chce nejdříve zjistit tluštku materialu, aby maznička držela a nebránila po zašruobovaní provozu. Něco podobného jsem taky dělal ještě jsem navařoval material abych mohl pro mazničku udělal dostatečný závit
Manual pochybuji, že by byl v češtině, spíše v angličtině, nebo mandarínštině.
Jedině vyžádat u výrobce nebo u prodejce ten je povinen, když výrobek uplně nový dodat s manuálem.
Tak jsem to rozebral a je tam silonové pouzdro a v tom orezlý pozinkovaný čep. Šlo to i proto ztuha. Vyorávač jsem koupil použitý a většina samojistných matic byla nerozebiratelně zavařena, takže zřejmě čínastroj měl problémy. Je tu někdo, kdo tento typ vibračního vyorávače používá? Jaké máte zkušenosti s konstrukcí a drží matice na čepech? Asi by to chtělo je vyměnit za korunkové zajištěné závlačkou, nebo za dvě nízké kontra - normální se totiž nevejdou. Návod nikdo nemá, především ten montážní? Teď nevím jaké správné kuličkové ložisko má být u klikovky, je totiž otevřené a vidět na něj, což mi připadá divný, spíš by mělo být zakryté či ještě gufero?
jsem našel toto myslíte že to bude fungovat? Který vybrat
http://dom.bazos.sk/inzerat/50866642/Pr ... raktor.php
http://dom.bazos.sk/inzerat/50866642/Pr ... raktor.php
FOTO 1 a FOTO2 by mohlo fungovat, nějaký zamečník to dělal doma ,ale jak to funguje to se nedá říct z fotek.
Chtěl bych to vidět v provozu, ke všemu je to z bazaru záruka není.
Nabírací lopata bude z obyčné konstrukční oceli, tak jak dlouho to vydrží?
Chtěl bych to vidět v provozu, ke všemu je to z bazaru záruka není.
Nabírací lopata bude z obyčné konstrukční oceli, tak jak dlouho to vydrží?
Funguje tak u nás je písek tak to asi půjde
Když je písek , tak ani není potřeba třasák, když je mnohem menší otáčky třasáku.
Hodně záleží jak je udělaný extentr u třasáku, muže přenášet vibrace do traktora, je dost nepříjemné.
Hodně záleží jak je udělaný extentr u třasáku, muže přenášet vibrace do traktora, je dost nepříjemné.
Tak bude jezdit moja té se to bude líbit
TZ-4K-14, Zetor 7011
Kolik stál? Dej nějaké video jak to bude fungovat
- Minihansol
Taktiež nad ním uvažujem.
Dobře se zamyslete na tím, jakou kdo máte půdu, ať pak neskuhráte.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Já písek, snad to bude dobrý
Kde máš písek si od Bzence? Jaký si mám pořídit já do těžké půdy?
Kubota Bultra B1-15 https://www.youtube.com/watch?v=xL8Pv5OVJ-4
ano Vracov, to nevím asi teka