Podrývák za Zetor
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Podrývák za Zetor
Trocha inak - ja nepotrebujem podrývať pole alebo zahradu tam mi voda pekne vsakuje, ja potrebujem podryť stavebný dvor - to čo je ujazdené 20 rokov autami traktormi a technikou, do čoho mi nejde ani pluh ani rotavátor a ani krompáč. A na to by bol taký hák ako má on presne akurát - len ten moj som najskôr zlomil, potom ohol a potom som hrabal ako na asfalte. takže 0 bodov.
Já myslím, že by Jsi ještě přetrhnul kloubáka na tom. Najdenou by Ti předek traktoru ujel! To se stalo klukovi tady u nás u cestářů. Jede si po silnici a zdá se mu, že traktor trochu hrká. Pak tedy dával pozor. Když s tím jezdíš roky poznáš hned každou změnu, jiný zvuk. Najednou se mu zdálo, že se mu vzdaluje volant a zase přijel. Vylezl ven a měl prasklou tu liťinu dokola. Stáhnul to kurtama a jel dál. Na cesmistrovství to chípnul a museli to odvézt do opravy. Vyměnit celej ten kus co byl prasklej.
Oco mám tu kus plocháče, už je ohnutej. Vykručel jsem ho ze souseda. Tuhle jsem k němu šel a on tam něco mutlal. A ležel tam ten kus. Je to odpálená slupice z pluhu. Ale bude to dobře 100x40 mm plocháč. Dole je zarovnanej autogenem do roviny. Koukám na to a povídám mu, to by byl hák na minibagr. Jen bych udělal držák a sehnal na to nějakou výměnnou vložku. A on dělal ksichty, ne, to mám na něco a to potřebuju. No nic tak nedej no. Asi za tři dni přišel na rum a nesl to v ruce. Prej na tady to máš, já bych to stejně někam vrazil. Tak to tu mám no třeba z toho něco vykuťím. Mám v plánu dělat komplet vjezd k baráku. A teď je to štolverk. Když je hnusně plaveme tam jak na bláťáku. Jaro je uplně nejhůř. To jsou koleje jak od tanku tam. Když tam kopnu je to samej štěrk. Tam to bude potřeba narušit a pak všechno vybrat přetřídit.
Oco mám tu kus plocháče, už je ohnutej. Vykručel jsem ho ze souseda. Tuhle jsem k němu šel a on tam něco mutlal. A ležel tam ten kus. Je to odpálená slupice z pluhu. Ale bude to dobře 100x40 mm plocháč. Dole je zarovnanej autogenem do roviny. Koukám na to a povídám mu, to by byl hák na minibagr. Jen bych udělal držák a sehnal na to nějakou výměnnou vložku. A on dělal ksichty, ne, to mám na něco a to potřebuju. No nic tak nedej no. Asi za tři dni přišel na rum a nesl to v ruce. Prej na tady to máš, já bych to stejně někam vrazil. Tak to tu mám no třeba z toho něco vykuťím. Mám v plánu dělat komplet vjezd k baráku. A teď je to štolverk. Když je hnusně plaveme tam jak na bláťáku. Jaro je uplně nejhůř. To jsou koleje jak od tanku tam. Když tam kopnu je to samej štěrk. Tam to bude potřeba narušit a pak všechno vybrat přetřídit.
Než si rasovat vlastní mašinu, která na to není stavěná, tak bych si raději pozval stavební buldozer, který má vzadu trhací háky a za chvíli by bylo hotovo.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Jde to je to jen o čase , když se to do země nebude rvát jde to udělat i malou technikou. Po pěti centimetrech a s citem
no už jsem zmiňoval, že na čase mě nezáleží, můžu to klidně dělat postupně a třeba každý rok o kousek hlouběji
Britt
Mám všade prístupové rozmery 150cm takže okrem malého traktora tam nič nedostanem.
Mám všade prístupové rozmery 150cm takže okrem malého traktora tam nič nedostanem.
-
- Kontaktovat uživatele:
já to mám takhle https://www.youtube.com/watch?v=zB58flrqPNY&t=348s