ahoj nemá někdo s tímto sazečem zkušenosti
http://www.svetpostrikovacu.cz/cz/e-sho ... 75-cm.html
http://www.youtube.com/watch?v=6GBshrG3yD0
sazeč brambor akpil
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- honzík1s100k
- majo258
Re: sazeč brambor akpil
ahoj
mame ho doma uz zopar rokov a spokojnost, na tom videu to dost zenie a vypadavaju mu z pasu, treba pomalsie a je lepsie ak je niekto hore a kontroluje pasy.
mame ho doma uz zopar rokov a spokojnost, na tom videu to dost zenie a vypadavaju mu z pasu, treba pomalsie a je lepsie ak je niekto hore a kontroluje pasy.
Ahoj honzík mame tento sadiak zemiakov par rokov uz zasadil par hektarov zemiakov za ten cas super vecicka na nezaplatenie jednoducha bez udrzbova. u nas ho jeden pouziva aj na oboranie zemiakov da doel tie predne radlicky a normle oborava. Mozem doporucit. neviem kolko zadis zemiakov ale tak do tych 5 hektarov to bude stacit.
Mať tak pole lán na ňom na traktore byt sám ako kráľ
- honzík1s100k
ahoj díky za reakce
sázíme okolo půl hektaru teď máme SA2-074 a ten není moc dobrej
sázíme okolo půl hektaru teď máme SA2-074 a ten není moc dobrej
A proč není moc dobrej??? To by mě zajímalo. My máte teda taky už několik let toho poláka. A to jenom proto, ze už nebyla možnost si pučovat starýho dobrýho Marse, predchůdce SA 074. Ten polák je lehkej, to je docela výhoda.
Jede traktor, je to Zetor 3011
Protože jak má SA2 ty klapky, tak je brambora občas otevře tak, že už ji nechtějí pustit a celkově si myslím, že je v tomhle ohledu nepřesná. Občas se na klapku brambora napíchne a pak jezdí pořád dokola a občas ji to nechytne. Pokud to vynechá jednu nebo dvě brambory za sebou tak je pak na řádku půl metru mezera. Myslím si že v tomhle by mohla být sazečka s miskama přesnější.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
nemohli by jste mi prosim vas spocitat, jakej je prevod toho retezu? kolik ma zubu kolo na hrideli dole a kolik nahore?...diky