Pluh PN 252
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Pluh PN 252
Uf , tak tie pluhy majú už to najlepšie za sebou. Tie odhrňovačky sú úplne zodraté. Nové sa už nedajú kúpiť, tak opatrene.... Nejaká je na tých pluhoch položená.... EDIT: ano ,vyzerajú byť origo.
Ano, vyzerá to byť original, niektoré fotky mohli byť lepšie.
Môžem sa spýtať, kde si našiel tento poklad?
Môžem sa spýtať, kde si našiel tento poklad?
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Tak ešte nejaké fotky. Trošku som zmätený, že dve majú tri diery a jedna iba dve. Možno sa robili dva typy.
Inak tieto "poklady" sú u nás na dvore, jeden som kúpil tu na fóre a druhý som zachránil pred kovošrotom. Plán by bol z dvoch urobiť jeden funkčný, ale kedy sa k tomu dostanem... A zvyšok potom pôjde preč, začínam bojovať s miestom.
Inak tieto "poklady" sú u nás na dvore, jeden som kúpil tu na fóre a druhý som zachránil pred kovošrotom. Plán by bol z dvoch urobiť jeden funkčný, ale kedy sa k tomu dostanem... A zvyšok potom pôjde preč, začínam bojovať s miestom.
No ten pluh co mas odomna neni origo nic tam ked si pozries tak su aj ine telesa pluhu aj odhrnovacky. Zadna stupica je z dvoch casti a asi bola natiahnuta tak aj v predu je divne pozvarana. Zadny plaz je privareny hodne nizsie nakolko je hlava pluhu natiahnuta.
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
- kronholec.sk
- Kontaktovat uživatele:
Rez s orbou není kamarád.
Ano Babišovo
Ja by som zas tvrdil, že original PN 252 to nebude
Aj keď sa zdá byť takmer stejný, sú tam určité rozdiely. Trebárs stĺpnice, čo držia orebné telesá majú iný profil.... takí íčkový.
Ale ja nie som odborník na tieto pluhy, je to len môj názor. V danej dobe sa vyrábali podobné pluhy celkom bežne. Moc podobný pluh ako je PN- 252 majú napríklad poliaci (takmer totožný).
Fakt je, že pluh na obrázku vyzerá dobre
A možno že je to dáky predchodca
Aj keď sa zdá byť takmer stejný, sú tam určité rozdiely. Trebárs stĺpnice, čo držia orebné telesá majú iný profil.... takí íčkový.
Ale ja nie som odborník na tieto pluhy, je to len môj názor. V danej dobe sa vyrábali podobné pluhy celkom bežne. Moc podobný pluh ako je PN- 252 majú napríklad poliaci (takmer totožný).
Fakt je, že pluh na obrázku vyzerá dobre
A možno že je to dáky predchodca
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Děkuju všem za odpovědi
Dobrý den,
nemá náhodou někdo tady originál předradličky? A byl by ochoten mi udělat výkres? Mám komplet pluh, originál, ale chybí mi ty předradličky Díky
nemá náhodou někdo tady originál předradličky? A byl by ochoten mi udělat výkres? Mám komplet pluh, originál, ale chybí mi ty předradličky Díky