Kombajn MF 30-6
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Kombajn MF 30-6
Zdravím,
mám malý kombajn Massey Ferguson 30-6 , rok výroby 1971.
Ne úplně dobře čistí obilí při jízdě z kopce a nebo po rovině. Při jízdě do kopce to jde. Podle kombajnu v okolí a dle návodu nastaveny klapky na vzduch dobře. Při opravách jsem zjistil že nad předním šnekem, který podává obilí k dopravníku do bunkru je ještě možnost něco vložit. Jsou tam na boku a vpředu držáky pro nasazení něčeho co by dál lépe rozvádělo vzduch. Na žádném kombajnu v okolí jsem nic nenašel. Všichni jsme několikátý majitel. Nejlépe je to vidět ze vzadu po vyndání síta, nebo vpravo za větrákem na ukončení nastavení směru vzduchu. Je tam U na příč a postranách pásky a neví co na nich má být. Budu rád za radu nebo fotky co tam chybí.
mám malý kombajn Massey Ferguson 30-6 , rok výroby 1971.
Ne úplně dobře čistí obilí při jízdě z kopce a nebo po rovině. Při jízdě do kopce to jde. Podle kombajnu v okolí a dle návodu nastaveny klapky na vzduch dobře. Při opravách jsem zjistil že nad předním šnekem, který podává obilí k dopravníku do bunkru je ještě možnost něco vložit. Jsou tam na boku a vpředu držáky pro nasazení něčeho co by dál lépe rozvádělo vzduch. Na žádném kombajnu v okolí jsem nic nenašel. Všichni jsme několikátý majitel. Nejlépe je to vidět ze vzadu po vyndání síta, nebo vpravo za větrákem na ukončení nastavení směru vzduchu. Je tam U na příč a postranách pásky a neví co na nich má být. Budu rád za radu nebo fotky co tam chybí.
Re: Kombajn MF 30-6
Nikdo nemá možnost kouknout do kombajnu co mi chybí ? Je něco co chybí a patří to pod spodní síto vpředu a nad šnek .
Fotky se mi nedaří vložit. Žně se blíží a nechci řešit plevy v obilí.
Fotky se mi nedaří vložit. Žně se blíží a nechci řešit plevy v obilí.
Vím,kde se nachází MF 70 ale majitele neznám.Můžu Ti dát adresu jeho bydliště.To Ti asi nepomůže.
Potřebuji typ MF 30-6 . Fotky by měly být zde: http://mila5.rajce.idnes.cz/Kombajn/
Snad nejsem sám kdo má tento kombajn. Majitelů je podle fora hodně. Najde se někdo kdo koukne pod spodní síto co je nad šnekem. N a fotkách je to vidět, kde to chybí.http://mila5.rajce.idnes.cz/Kombajn/
Skús zohnať katalog náhradných dielov...tam možno uvidíš čo tam chýba.
Nikdo nemá kombajn, aby mrknul co tam patří. Nebo to tam nikdo taky nemá.
Mám jen takový malý návod s popisem nastavení.
Katalog dílů nemám a nikde jsem nenašel žádnou stránku pro tento typ.
Tak pokud by někdo měl katalog a udělal kopii nebo oskenoval, tak mám zájem.
Mám jen takový malý návod s popisem nastavení.
Katalog dílů nemám a nikde jsem nenašel žádnou stránku pro tento typ.
Tak pokud by někdo měl katalog a udělal kopii nebo oskenoval, tak mám zájem.
Nikdo nic neví a nemá ? Žně se blíží. To už nikdo doma neprovozuje malý kombajn ??
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, na těchto stránkách https://pdfmanual4trucks.jimdo.com/ferguson/ jsem našel katalog na MF 31, třeba tam najdeš co hledáš.
Dnes jsem koukal do našeho kombajnu a tam kde máš na fotce kroužek nic není ale je tam plech který jde nahoru směrem k sítům. O víkendu jestli nezapomenu nafotim.