Paletovy vozik KOVO Cheb - nezdviha
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Paletovy vozik KOVO Cheb - nezdviha
Zdravim, tata si koupil starej paletak, vyrobce KOVO Cheb, typ OCRR 2002 S nosnost 2t, je to jeste ten starsi typ s pedalem (nema packu). Kdyz to privezl tak fungoval, ale hrozne tekl olej. Tak to cely rozebral, vycistil a vymenil vsechna tesneni (gumovy krouziky, gufera, atd). Ted nalil novy olej a paletak ani nehne.,, Paka jde strasne lehce kyvat, jakokdyby tam olej vubec nebyl... Podle me se vubec nedostal k tomu malymu pistku Nemuzete nekdo poradit co s tim dal? Podle rozkresu i podle toho jak to bylo predtim by to melo byt poskladane spravne :|
ilustracni foto:
ilustracni foto:
Naposledy upravil(a) sita dne úte úno 07, 2012 4:40 pm, celkem upraveno 1 x.
Re: Paletovy vozik KOVO Cheb - nezdviha
skus tam nalejt místo oleje naftu ta je řídší
sem doma do panenky nalil hydraulickej ten jepořád moc hustej a ani prd tak mi známej poradil tam nalejt naftu a funguje jak nová
sem doma do panenky nalil hydraulickej ten jepořád moc hustej a ani prd tak mi známej poradil tam nalejt naftu a funguje jak nová
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
Jasně, nafta ti sežere manžety a pak to můžeš rovnou poslat do kopřiv
hever už mi takhle běhá 3 roky a furt mi manžety držíjou tak nevím no
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
vlek BSS P 73 S olejová
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
Dali jsme tam beznej hydraulickej olej HM "neco", myslel jsem ze nic ridsiho uz neni... Je fakt, ze nafta je jeste ridsi... ze bych zkusil na nalevaci otvor dat kompresor a trosku to tam zkusit "natlacit"? Omlouvam se odbornikum co si tohle prectou, pokud je to totalni nesmysl
Hm 46 je v pořádku a měl by běhat. Pokud ne, je KO
Predtim ten vozik behal ale tekl z neho olej. Po vymene vsech tesneni jsem cekal ze bude behat zas a olej tyct nebude... Podle me ten vozik KO neni... Bud jsme to spatne poskladali nebo nevim :|
Tak to je něco špatně uvnitř. Obrácená manžetka... Ale na dálku se blbě opravuje Znovu to rozeber
- pepa.traktor
mám asi stejný taky pedál a na pedálu mám šroub zajištěný maticí a pokud přitáhnu moc tak ani nenapumpuju tak se na to podívej
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Nějaký pátek tyto paletizační vozíky opravuji a používám tlumičový olej od Parama-1Lt/60Kč,pro provoz v mrazech přidávám na 4 díly oleje 1 díl petroleje.
tak jak píše Vitex. Do toho je řeba nalít olej smíchanej s petrolejí v poměru 4 díly oleje a 1 díl petroleje. Mám to i v heverech. am by měl být tlumičový olej, ale ten nemám, tak si míchám ten olej s petrolkou. V paleťáku ho mám taky. Někdy se stane, že paleťák překlopíš na bok a on potom taky nemaká. To se mi stalo několikrát. Nechal jsem ho den dva bejt a zase jede jako zamlada.
Dik chlapi. zkusim dat ten tlumicovej od Parama. Pak dam vedet jak jsem dopadl. Vozik mame v garazi, takze ten petrolej asi davat zatim nebudu...
-
v praci mame pumpickovy-pistkovy lisy a kdyz na nich neco opravujem,tak pak musime zalejt pred montazi valec malyho pistu.zalejt komurku a pak vlozit pistek.jinak to pruzi pres bublinu a pres ten system zpetnych ventilku si to nenasaje.tohle musi bejt ta sama zavada,jak uz nahore popisujes,kdyz tam mate vsechno spravne poskladany...
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
teď jsem řešil podobnej problém doma u starý žrafy.
Buď jsem špatně odvzdušnil, nebo je moc napnutý perko u sací kuličky, nebo špatnej olej...
Ale hlavně netěsnil ventilek na zátce na nádrži. Tak jsem tam dal ventilek z duše a když to nechce sát tak tomu pomůžu pumpičkou. Na použití jednou za rok plně dostačující.
.
Nemáte někdo takovouhle pumpu taky? Potřeboval bych vědět, jak velký tam maj bejt kuličky a jestli má být perko u obou kuliček.
.
Jakej tam lejete olej? Hustej to špatně saje a řidkej špatně těsní.
Buď jsem špatně odvzdušnil, nebo je moc napnutý perko u sací kuličky, nebo špatnej olej...
Ale hlavně netěsnil ventilek na zátce na nádrži. Tak jsem tam dal ventilek z duše a když to nechce sát tak tomu pomůžu pumpičkou. Na použití jednou za rok plně dostačující.
.
Nemáte někdo takovouhle pumpu taky? Potřeboval bych vědět, jak velký tam maj bejt kuličky a jestli má být perko u obou kuliček.
.
Jakej tam lejete olej? Hustej to špatně saje a řidkej špatně těsní.