Zdravim.Potøeboval bych kapku poradit.Pokud jste nikdo dìlal èelní radlici na zetor.Jakou tloušku plechu jste použily a a pokud máte nìjaké obrázky nebo výkresy prosím o zaslání moc by jste mi pomohly pøedem dìkuji
je to jednoduche ten predný rám èo máš na traktore seriovo treba predlži a vystuži prieène. na to sa navari platòa ktorá drží tu radlicu dalej je tam piest hydraulický ktorý je uchytený zhora a zabezpeèuje zdvihanie a pritlaèanie radlice mýslím že je dvojèinný.Možem ti to nafoti najbližšie a da to sem.A vnutri kabiny je rozvádzaè na ovladanie toho piestu ten sám o sebe stojí 5tis czk.
wintrej píše:je to jednoduche ten predný rám èo máš na traktore seriovo treba predlži a vystuži prieène. na to sa navari platòa ktorá drží tu radlicu dalej je tam piest hydraulický ktorý je uchytený zhora a zabezpeèuje zdvihanie a pritlaèanie radlice mýslím že je dvojèinný.Možem ti to nafoti najbližšie a da to sem.A vnutri kabiny je rozvádzaè na ovladanie toho piestu ten sám o sebe stojí 5tis czk.
Dik bol by som rad. Lebo by som už chcel behat aj v zime.....
wintrej píše:no tak neviem èi to stihneš do zimy spravi heeh...
Uvidime.... Ved aj o rok bude zima..... .....možno ....ale daj aj tie forky alebo posli ako SZ a ked mas aj niejake navod len tak nahodou....tak aj to.... dik