UNHZ 500
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: UNHZ 500
zítra ti to omrknu, popřípadě vyfotím... Když vzpomeneš, prozvoň mě ať na to nezapomenu...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Takže takhle to je...
Tady to máš vidět.
A tady jsem ti to vyfotil... Mezi vstup a výstup bys ještě měl dát pojišťovák, ale nemusíš... asi bude stačit ten na traktoru.... Takže užij vstu a výstup. tam co jsem napsal jak jsi myslel že je to přepoušťák je výstup.Tady to máš vidět.
-
Mooooooooooc diky!!!:) v patek zkusim a uvidi se
potřeboval bych vědět kolik musi mit čerpadlo na nakladač unhz 500 otaček aby nakladač pracoval
mam čerpadlo k tomu nakladači ale nemam orgynal převodovku v ktere bylo to čerpadlo takže bych to čerpadlo hnal kardanem z vyvodoveho hřidele kolik by mněl ten vyvodak točit pro provoz nakladače
mam čerpadlo k tomu nakladači ale nemam orgynal převodovku v ktere bylo to čerpadlo takže bych to čerpadlo hnal kardanem z vyvodoveho hřidele kolik by mněl ten vyvodak točit pro provoz nakladače
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim, ze to mozny je, mam za to, ze tu prevodovku jsem videl uz do pomala i do rychla, takze zlata stredni cesta:)
no nevim kolik by to mnělo točit
- chameleonn
Zkus přemluvit traktor aby točil vývodákem alespoň 1500 o/min.
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
to cerpadlo ma 1500 otacek? to je ta prevodovka tak hodne do rychla? nevim... Mam zato, ze snad u nejakych podobnych nakladacu nebo dokonce snad u 500 se u nekterych cerpadla montovaly primo na vyvod.
no to jo ale ta převodovka je přimo na tom čerpadle acele se to nasadi na vyvodak mně se jedna o to jestli to bude stačit to čerpadlo bez te převodovky
- brigadnik
- Kontaktovat uživatele:
No s petistovkou jsem jezdil v lete, nedokazu si to ted vybavit, ale nezda se mi, ze by ta prevodovka nejak zavratne menila otacky. Na druhou stranu na co by tam pak zase byla. Nevim, nevzpominam, jenom tak plkam, necham se podat:)
- chameleonn
Kdybych loni tu převodovku nehodil do sběru ,tak bych to spočítal přesně , ale bohužel ,mám už jenom čerpadlo .
Převodovka má poměr 1:3, je do rychla. Ono kdyby bylo čerpadlo třeba 100l/min, tak by těch 500ot. na vývodu stačilo. Problém je, že by mělo opačný otáčky, který ta převodovka upravuje...
Ale neřešit--> DOOM už má.
Ale neřešit--> DOOM už má.
jo mam diky PEETANOVI
- traktorista-plkac
Pánové nevíte o někom kdo by prodal UNHZ 5OO,potřeboval bych to upravit do ramen traktoru aby za to šla připojit vlečka.Dík za odpovědi.
Moje videa na
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.
- chameleonn
A nebude to trochu těžký na nošení v ramenech ???