Stavba lzice za traktor
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Stavba lzice za traktor
Lžíce je šířka 1050 x délka 550 x výška 420. Špise jsou šestihranny 24. Na jedny straně špice od kováře a na druhý pouze závit M20 a příšroubovaný do plocháče. Co to je za matroš se neví. Měl to kovář zbytky z něčeho. Ještě se nikdy neohnuly.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Ahoj,toto vyrábí bystroň,je to dost veliké+-180x120x40.Píst na vyklápění je schovaný pod tím.
Naposledy upravil(a) ola dne pon dub 13, 2009 7:00 pm, celkem upraveno 1 x.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Tak už mám i pístnici dvoučinnou,ale hydraulice nerozumím a supr má jen jeden vývod.Jak to udělat????sychrovak píše:Ahoj tak jsem rád že budu moci pokračovat.Vše se ztratilo a já neměl kde čerpat rady.Moc jsem nepokročil.
Lžíci mám 180/75/75/0.5 cm
Břity na dno a bok cca 15 cm z 10mm
No a teď vymyslet výstuhy,uchycení/za supra/ pístnice.
Pokud potřebuješ aby ti pístnice fungovala nuceně na obě strany a jelikož píšeš že máš jen jeden vývod tak si musíš sehnat rozvaděč a ještě někam do skříně zavést zpátečku od toho rozvaděče
No právě jsem si nevěděl rady kam ten olej tlačit zpět.Kolik .takový rozvaděč stojí???To znamená že mám schánět dvouvývodový rozvaděč???
Supr má nad vývodem zátku.Možná tamtudy hnát zpět.
Supr má nad vývodem zátku.Možná tamtudy hnát zpět.
-
tak jenom abych vas podporil ve stavbe lopaty ,tak vam napisu,ze jsme meli kousek od chalupy takovy vyznamny krajinny prvek a to bylo nase HNOJISTE.porad jsme predstirali,ze ho nevidime,pripadne jsme se mu vyhejbali a jenom na nej nakladali.vlastne to byl uz takovej kompost ,kterej rostl a vubec se mi do nej nechtelo.DOKUD jsem si nesvaril LOPATU.a ted uz je skoro rozvozenej.kopacem to strhnu .pak zacouvam a vidlema to rozhazu.mam ji zatim jenom v houzvi bez vyklapeni,ale i tak je to pomocnik obrovskej.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
neni to tesne pred Valasskym Meziricim?ola píše:Ahoj,toto vyrábí bystroň,je to dost veliké+-180x120x40.Píst na vyklápění je schovaný pod tím.
Zetor 6748
Ahoj,je a prodává tam kdeco možné,od závlačky na svořeň,řetázeka,navijáka,štěpkovače,až po nakladače.
- jirka_holub
Nasel jsem fotky uplne jednoduche uzitkove bedny, kterou jsem nekde potkal ...
- Rozzik
Cus, chtel jsem se zeptat, stavim taky lzici a nevim v jake pozici ma byt horni oko pro treti bod oproti dolnim cepum. Mam supra 50, jestli mi to muzes nejak zmerit nebo kde bych to nasel. V manualu supra je maluvka s trojbodym zavesem a je tam kota od dolnich cepu k hornimu 500mm coz se mi zda strasne malo?
Diky za info
Cus
Prosim smazat, nejak se mi to zdvojilo.
Diky
Diky za info
Cus
Prosim smazat, nejak se mi to zdvojilo.
Diky
Naposledy upravil(a) Rozzik dne stř dub 29, 2009 12:46 pm, celkem upraveno 1 x.
- Rozzik
Cus, chtel jsem se zeptat, stavim taky lzici a nevim v jake pozici ma byt horni oko pro treti bod oproti dolnim cepum. Mam supra 50, jestli mi to muzes nejak zmerit nebo kde bych to nasel. V manualu supra je maluvka s trojbodym zavesem a je tam kota od dolnich cepu k hornimu 500mm coz se mi zda strasne malo?
Diky za info
Cus
Diky za info
Cus
- jirka_holub
Nevim teda, zda se ptas na toto, ale ja to mam asi 73-75 cm - viz obrazek.
Ale to si muzes udelat jak potrebujes, musis to vyzkouset, aby se ti to nejak nesprajcovalo, kdyz to budes mit uplne zvednute apod...
Jirka
PS: traktor 4011
Ale to si muzes udelat jak potrebujes, musis to vyzkouset, aby se ti to nejak nesprajcovalo, kdyz to budes mit uplne zvednute apod...
Jirka
PS: traktor 4011
Ahoj,já to víc jak půl metru také nemám a celkem fajn,dělal sem i takové lížiny na vození kulatých balíků a tam to mám zhruba 70 cm.Myslím si,že na nejakém centimetru prd záleží.Také podle toho co máš za traktor,moc dlůhé by ti také mohlo v novějším traktoře vyrazit okno,nebo sa nekde přetahovať s klačama.Když tak si zťukni nejaké latky a poskůšaj si to.
- Rozzik
Cus Chlapy, mam velke dilema, jak to udelat. Aby sla lzice az na zem tak musi byt uchyty spodnich ramen alespon 300mm nad zemi (nade dnem). Jinak to dole nedam, tak aby to bylo celou podlahou na zemi a nebylo to skopce pri vyklapeni. Plech uz mam nastrihany, sehnal jsem zadara plech 6mm a nevim jestli to nebude moc tezke na to abych to pak pri vyklopeni byl schopnej zpatky zacvaknout za zapadku.
Koukal jsem u nas v agrozetu na jednoduchy mechanismus a pak jsem koukal na to co jte postavili vy tady. U toho serioveho provedeni kdy vyklopny bod bude 300mm nad podlahou (pritom zadni celo je 500 vysoke) takze docela dost vysoko. Lzice bude 1500sirka x 500vyska x 700delka. Jaky zpusob by byl lepsi? A nebo to zacvakavat tim stylem ze se da lzice dolu a o zem se zacvakne sama?
Prikladam obrazky, snad mi nekdo poradi?
Diky
Koukal jsem u nas v agrozetu na jednoduchy mechanismus a pak jsem koukal na to co jte postavili vy tady. U toho serioveho provedeni kdy vyklopny bod bude 300mm nad podlahou (pritom zadni celo je 500 vysoke) takze docela dost vysoko. Lzice bude 1500sirka x 500vyska x 700delka. Jaky zpusob by byl lepsi? A nebo to zacvakavat tim stylem ze se da lzice dolu a o zem se zacvakne sama?
Prikladam obrazky, snad mi nekdo poradi?
Diky