UNHZ 500
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: UNHZ 500
dej mě mejla ti to pošlu v PC mám návod k obsluze
Zdravím,chtěl bych znát váš názor.Mám RS09 dvouvál a potřebuji jednou za čas vyházet stoku za humnama,nic velkého.Myslíte že by RS nějaký nakladač utáhl?
- zetorak jirka
UNHZ500 úplně bez problémů.
je to stejný jako u starej pětistovky, celej nakladač drží na podvozku na třech čepech, akorát se musí předělat nádrž na olej, protože to je ta bedna co se na ní sedíboril píše:a ta ND 4 039 už asi stejný uchycení jako 500 nemá - nebo jde taky lehko dát na traktor
Ahoj,
mohl bi mi prosím někdo opsat z katalogu čísla trubek, co jsou přišroubovaný ke sloupku jedna mi chybí a potřeboval bych jí identifikovat.
Ještě bych měl prosbu na majitele podkopu jestli by mi změřili délku pístnice (té velké)
Dik.
mohl bi mi prosím někdo opsat z katalogu čísla trubek, co jsou přišroubovaný ke sloupku jedna mi chybí a potřeboval bych jí identifikovat.
Ještě bych měl prosbu na majitele podkopu jestli by mi změřili délku pístnice (té velké)
Dik.
No scan manuálu mam taky, ale rozluštit ty čísla těch trubek na tom obrazku je pro mě vzhledem ke kvalitě nemožné. Spíš kdyby měl někdo original tam by to mohlo byt snad čitelné.
Ale dík za snahu.
Ale dík za snahu.
Trubky jsou v katalogu číslované v místě kde jsou obtočeny okolo sloupu a jsou z nich napojeny hadice k rozvaděčům a to od spoda nahoru 10,11,12,13
10: 532 919 453 065 zavírání drapáku
11: 532 919 450 025 spouštění krátkého ramena
12: 532 919 450 795 zvedání krátkého ramena
13: 532 919 453 055 otvírání drapáku
10: 532 919 453 065 zavírání drapáku
11: 532 919 450 025 spouštění krátkého ramena
12: 532 919 450 795 zvedání krátkého ramena
13: 532 919 453 055 otvírání drapáku
Dík to je přesně ono.
Ta pístnice podkopu bude asi stejaná jako ta dlouhá výložníku alespoň podle objednacích čísel. Ja v tom katalogu co mám stženej ten podkop nemám, takže dík i za ten odkaz.
Ta pístnice podkopu bude asi stejaná jako ta dlouhá výložníku alespoň podle objednacích čísel. Ja v tom katalogu co mám stženej ten podkop nemám, takže dík i za ten odkaz.
Ahoj nevěděli by jste prosím kde by se dala koupit trubka kat.č.: 532919453065
Našel jsem ji na agrozetshop, ale podle obrázku na jejich stránkách se mě zdá, že je jiná.
Nejsou mi schopni odpovědět jestli to je ona nebo ne.
Pokud by někomu ležela doma tak bych ji i odkoupil.
Dík
Našel jsem ji na agrozetshop, ale podle obrázku na jejich stránkách se mě zdá, že je jiná.
Nejsou mi schopni odpovědět jestli to je ona nebo ne.
Pokud by někomu ležela doma tak bych ji i odkoupil.
Dík
- pepa.traktor
trošku mě děsí jak to řešíš ale
vzít trubku a zavařit nebo naletovat nový holendr --pokud jde třeba do práce do dílny nebo topenář -tak jsem to řešil já osobně
vzít trubku na prodejnu agrozetu at se vyjádří co mají na netu a co ti nabídnou oni
vzít trubku do hydrauliky a zkusit poptat cenu at to vyrobí
nebo se podívám doma na sloup jak to vůbec je a k čemu je a jsou i jiné kamenné obchody kde chtějí poradit a poté prodat náhradní díly
slouží k zavírání lopaty a byl jsem kouknout náhradní mám ty 3 vedle ale tahle 4tá na sloupu není
možnosti jsou jen je chytnout --myslím to v dobrém samozřejmě
vzít trubku a zavařit nebo naletovat nový holendr --pokud jde třeba do práce do dílny nebo topenář -tak jsem to řešil já osobně
vzít trubku na prodejnu agrozetu at se vyjádří co mají na netu a co ti nabídnou oni
vzít trubku do hydrauliky a zkusit poptat cenu at to vyrobí
nebo se podívám doma na sloup jak to vůbec je a k čemu je a jsou i jiné kamenné obchody kde chtějí poradit a poté prodat náhradní díly
slouží k zavírání lopaty a byl jsem kouknout náhradní mám ty 3 vedle ale tahle 4tá na sloupu není
možnosti jsou jen je chytnout --myslím to v dobrém samozřejmě
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Kdyby to spěchalo tak už to tam mám, jenže ono to až tak nespěchá tak z dlouhé chvíle zkoušim jak by to šlo jinak
Prodejna agrozetu je pro mě trochu z ruky a o jiných tady v blízkosti taky nevím.
Asi teda nakonec vemu trubku a ohnu ji nad propan-butanem a holendry zkusim navařit COčkem.
Ale dík z nakopnutí
Prodejna agrozetu je pro mě trochu z ruky a o jiných tady v blízkosti taky nevím.
Asi teda nakonec vemu trubku a ohnu ji nad propan-butanem a holendry zkusim navařit COčkem.
Ale dík z nakopnutí
- pepa.traktor
tak jedině až pojedu pro díly se můžu zeptat a rovnou poslat na tvou adresu pokud budou mít u nás
jinak já to vzal do práce a topenář to vzal mosazí jak jsem chtěl chtěl a ještě povídá jestli to nechci vzít stříbrem ale já to měl mosazí jako z výroby a drží to normálně
to co2 jsem nezkoušel protože jsem nebyl schopný mosaz 100% vyčistit aby CO2 mohlo vařit
jinak já to vzal do práce a topenář to vzal mosazí jak jsem chtěl chtěl a ještě povídá jestli to nechci vzít stříbrem ale já to měl mosazí jako z výroby a drží to normálně
to co2 jsem nezkoušel protože jsem nebyl schopný mosaz 100% vyčistit aby CO2 mohlo vařit
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- pepa.traktor
NEKVINDA svitavy