Čelní nakladače
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- malotraktorpetr
Re: Čelní nakladače
ahoj od Tura 5 neboli firmi roman wolny s zjisti zdali davaj tp a sovesdceni homologaci me to nedali ke tur 2b tak sel do sveta ja ted si setrim na inter tech ten je paradni a maj ho od 65000kc do 95000kc zalezei jaky chces co chces
Jeden cesky prodejce nabizi na tur2b technicke osvedceni s kartickou. Chce za to ale 5000. Cituji: Pane, za penize v Praze dum. Jinak dnes bych prisetril a sel do Inter-techu 2600 plus s paralelogramem.
- malotraktorpetr
Mazhor dekuji za informaci ale ten tur2b byl na zacatek dobry ale naroky stpouply potrebuji zvedat vic nez 1200kg ;) tak si chci na narozky nasetrit a objednat celak
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Jen info.
V době kdy jsem kupoval IT 2600 , Tur neměl podvázání pod traktor. Jen na motor. A do takoveho bych nešel. A jsem rád že mám podvázání.
V době kdy jsem kupoval IT 2600 , Tur neměl podvázání pod traktor. Jen na motor. A do takoveho bych nešel. A jsem rád že mám podvázání.
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
- malotraktorpetr
Juro50 ahoj ano mel sem to nestasne vyreseny ale ja sem si povazani doma dodelal ale uz to endaval zas zbytek snad se umoudri abudou chechtaky na ten inter tech chci ten i z odpruzenim mam prestavu chci ho modrej ze traktor je modrej tak snad stim pochodim cena co pan psal ze zaklad je od 75000kc stred 85000kc aplna vybava jako je odpruzni a nejaky veci je okolo 92000kc tak uvazuji ze raci poradn evybaveny at uz me to prezije mam to hlavne na zvedani stroje ktery opravuji a kolem baraku chtel sem stim aji baliky sem tam
- malotraktorpetr
Takovy dotaz nemuzete majitele celaku co ste tady aktivni dat sve fotky pro predstavu i druhym co vse tam je jak to tam je prichyceni a trozku sem rozepsat Dekuji Petr
- pavolmakys
ja som nakoniec kupil rocny nakladac od firmy hydro-spaw. fotky dodam.
To je vidoi na jeden s nosnostou 1600 kg, ja mam 1200 kg.
https://www.youtube.com/watch?v=WjX39NlKZuk
To je vidoi na jeden s nosnostou 1600 kg, ja mam 1200 kg.
https://www.youtube.com/watch?v=WjX39NlKZuk
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
mazhor: Ahoj,
nemáš kontakt? Zatím jezdím bez osvědčení a docela o něm uvažuju, ale zatím jsem sehnal jen chlapika co by mi to otypoval za 10 000.
Sigi
nemáš kontakt? Zatím jezdím bez osvědčení a docela o něm uvažuju, ale zatím jsem sehnal jen chlapika co by mi to otypoval za 10 000.
Sigi
Zetor 6211
Mitsubishi Pajero 3,2 - taky dobrej traktor :)
Mitsubishi Pajero 3,2 - taky dobrej traktor :)
Poslal jsem ti SZ.
kudy je nejlepší vést hadice (trubky) do CZ kabiny 7245 při použití mechanického rozvaděče?
Otazka: Ake max. zatazenie, resp. ako je na tom so zivotnostou Talianska predna hnana naprava Carraro na traktore Major 6340 ak sa nej vozi celny nakladac? Uz na prvy pohlad vyzera byt slabsia ako klasicka Ceskoslovenska tazka hnana naprava. Porazi ju (Carraro) skor ako klasicku (tazku)?
Ber to zas tak, že tá Zetorácka je zbytočne predimenzovaná. Tie Carraro sú na veľa traktoroch s nakladačmi, nie len Zetoroch, a držia. Tá Carraro je do nakladača podľa môjho názoru oveľa lepšia, ako klasická ťažká. Ale keď sa k nim budeš správať ako vôl, nevydrží ani jedna.
Inak z vlastnej skúsenosti je najlepšia do nakladača Kubota, sused ju tu má, 95 koní, niekoľko tisíc mth, neustále po predných a zatiaľ len jedno ložisko.
Inak z vlastnej skúsenosti je najlepšia do nakladača Kubota, sused ju tu má, 95 koní, niekoľko tisíc mth, neustále po predných a zatiaľ len jedno ložisko.
- pavolmakys
Ahoj aký nakladač by ste odporučili na zetor 7245 mam klasické servo. Premýšľam nad IT2600, IT2600+ a IT1600. Neviete aky je v nich rozdiel? Samozrejme aby bol s podviazaním.
Kto ma aký nakladač na 7245 s klasika servom a ako to tam sedí a aka bola montáž? Ďakujem