Stavba podkopu za malotraktor MT8-050
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stavba podkopu za malotraktor MT8-050
nekdy cumim, co vsechno se da vytvorit doma...pak si rikam, ze to prece zvladnu taky...vrhnu se na to a vysledek neni az tak presvedcivej
Je tu nieco nove? Alebo je bagrik uz aj dokonceny,bude nejake videjko?
Na bagříku jsem delší dobu nepracoval, protože byly důležitější aktivity než můj koníček, ale ještě měsíc až dva a mohl bych poprvé zakopnout. Pak bude určitě aj nějaké video
- tomas.rentka
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chtěl bych se tě zeptat, jak máš celkově dlouhé rameno když jej natáhneš (s lopatou) a jestli není zbytečně dlouhé tvořím také podkop zatím je jen model ale rameno od otoče mám dlouhé 3,2 m a zdá se mi to moc dlouhé. dik
Ahoj pokud se chystáte psát zprávu tak raději napište email nebo volat tady zpráv si málo kdy všimnu a odepisuji s měsíčním zpožděním…
pro rychlou odpověď
e-mail:tomas.rentka@seznam.cz
tel: 731 714 705
pro rychlou odpověď
-
moc pekne udelane jenom nekdy sezenes hotovy kus levnej nez to vyrobis nejhorsi je hydraulyka to je majlant a taky pokud masina nema vahu o kterou se muze zaprit tak to nema cenu to muzes pak kopat jenom v pisku hodne stesti hlavne se nepoustej do vetsiho kopani nebo s toho sešediviš nechci krytyzovat jenom sechce posadit chvilku do bagru kazda prace chce svou velikost masiny
- tomas.rentka
- Kontaktovat uživatele:
zdravím, chystám se na podobný podkop, kde budeš mít hydraulickou nádrž na olej ? chtěl jsem ji umístit do základního opěrného rámu jen nevím jestli to bude dobrý nápad.
Ahoj pokud se chystáte psát zprávu tak raději napište email nebo volat tady zpráv si málo kdy všimnu a odepisuji s měsíčním zpožděním…
pro rychlou odpověď
pro rychlou odpověď
Omlouvám se, zapomněl jsem ti odpovědět na tvůj první dotaz. Aspoň opožděně pár rozmerů.
Délka od čepu otoče po špičku zubu je 2700mm. Hloubka výkopu je při zapatkování počítaná na 2000mm.
Na prvním obrázku je o trochu lepší vidět proporce podkopu vůči traktoru, než na fotce, kterou mám na úvodní stránce. Ta trochu zkresluje, protože je pořízená z jiného úhlu a podkop se na ní jeví větší než ve zkutečnosti je.
Na olej mám připravené místo v nosném rámu, ale zatím uvažuju o druhém samostatném okruhu na traktoru s větším čerpadlem. Bylo by na trvalo poháněné od předního vývodu. Vývod jde samozřejmě vypnout.
Délka od čepu otoče po špičku zubu je 2700mm. Hloubka výkopu je při zapatkování počítaná na 2000mm.
Na prvním obrázku je o trochu lepší vidět proporce podkopu vůči traktoru, než na fotce, kterou mám na úvodní stránce. Ta trochu zkresluje, protože je pořízená z jiného úhlu a podkop se na ní jeví větší než ve zkutečnosti je.
Na olej mám připravené místo v nosném rámu, ale zatím uvažuju o druhém samostatném okruhu na traktoru s větším čerpadlem. Bylo by na trvalo poháněné od předního vývodu. Vývod jde samozřejmě vypnout.
- tomas.rentka
- Kontaktovat uživatele:
děkuji za odpověď asi jsem to s rozměrem trochu přehnal celkově to mám větší vše o 60cm ale zatím to mám jen na papíře tak to trochu přepracuji:) plánuji samostatný okruh poháněný vývodovou hřídelí kde čerpadlo s převodovkou přídě přímo zastrčit na vývodový hřídel, a nádrž se mi zamlouvá strčit do nosníku který bude mít profil 100x100x5mm ale mám strach aby časem nezačala téct když se rám začne kroutit.
pro rychlou odpověď
pro rychlou odpověď
Když ho dobře svaříš, tak se kroutit nebude.