Čelní nakladače
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re:
Chudej farmar:
.
u nás to maj přes čerpadlo z UNHZ na náhonu a v ramenou nádrž na olej.
.
Taky jsem viděl jeden nakladač z francie a ten měl kohout, kterym šla vypnout jedna pístnice. Pak to sice míň zvedlo, ale zase to šlo rychleji.
.
u nás to maj přes čerpadlo z UNHZ na náhonu a v ramenou nádrž na olej.
.
Taky jsem viděl jeden nakladač z francie a ten měl kohout, kterym šla vypnout jedna pístnice. Pak to sice míň zvedlo, ale zase to šlo rychleji.
Naposledy upravil(a) sadlicko dne stř kvě 19, 2010 9:55 am, celkem upraveno 1 x.
Re: Čelní nakladače
dá se do nakladače dát třeba sekačka, nebo je potřeba bezpodmínečně mít na nakládání nakladač a na sekačku přední ramena?
-
Poradíte mi prosím jak se jmenují ty "největší a nejmasivnější" čelní nakladače, které se dávají třeba na crystal? Nevím jestli je výrobce z Humpolce nebo z Nové Paky
-
- Kontaktovat uživatele:
Zvažuji pořídit čelní nakladač na Z 6245. Rozhoduji se mezi Trimou + 1,0 nebo Trac-Lift 120. Máte někdo tyto typy nakladačů na UŘ I. ?
- Martin90
Známí mají TL 120 SLi na 7745 a .
Má to ale tři mouchy, protože je to dělaný na Proximu:
1. Kabina mlátí do rozpěrné tyče před čelním sklem
2. Jde blbě otevřít kapota, kvůli zmiňované vzpěře
3. Před víčkem palivové nádrže je cca 4cm prostor (takže jedině plnit pistolí, nebo nějak hadicí)
ale nevím jistě, jestli to uchycení jde pořídit i přímo na majory.
Jinak to chodí krásně.
Má to ale tři mouchy, protože je to dělaný na Proximu:
1. Kabina mlátí do rozpěrné tyče před čelním sklem
2. Jde blbě otevřít kapota, kvůli zmiňované vzpěře
3. Před víčkem palivové nádrže je cca 4cm prostor (takže jedině plnit pistolí, nebo nějak hadicí)
ale nevím jistě, jestli to uchycení jde pořídit i přímo na majory.
Jinak to chodí krásně.
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky Martine , ale myslím, že nová řada Trac - Liftu příčku pod čelním sklem, už nemá.
B je správně, mají špatný držáky.Martin90 píše: ale nevím jistě, jestli to uchycení jde pořídit i přímo na majory.
-
Zdar všichni,nemáte někdo foto uchycení čelnáku na zetor 6945?Přemejšlím o výrobě.
Dík
Dík
tak mam taky jeden.
Je podobnej jako starý quicke.
Je to takhle vcelku a tak se to i odpojuje. Na zapojování bude trochu vadit spojovačka řízení (7245), asi se bude muset nakladač dát víc nahoru. Nebo mně napadlo předělat řízení na orstu, nebo spojovačku nějak přesadit. Neřešil jste někdo úchyty na takovýhle starý nakladač?
Je podobnej jako starý quicke.
Je to takhle vcelku a tak se to i odpojuje. Na zapojování bude trochu vadit spojovačka řízení (7245), asi se bude muset nakladač dát víc nahoru. Nebo mně napadlo předělat řízení na orstu, nebo spojovačku nějak přesadit. Neřešil jste někdo úchyty na takovýhle starý nakladač?
uchycení na traktor není nic složitého. Koupil jsem polský Metal-fach a podvázání jsem dodělával protože z výroby končí u trubky co drží kabinu. Podvázání je přišroubované vzadu na portálu, jde pod traktorem dopředu a přišroubuje se místo nárazníku. Já to mám z pásoviny 120x20. Pod motorem je pak rozpěrná tyč, a dále pak objímkami se podvázání přitáhne k té trubce na kabinu. Potom už jen vepředu konzoly podle typu nakladače. No pěkně to jde vidět např. tady http://www.trac-lift.cz/files//12_monta ... _089_5.pdf
- Blajda
Máte někdo zkušenosti nebo z doslechu od někoho jaký jsou nový polský čelní nakladače? Kolik to vydrží, jak to funguje atd.
Zetor 3011 a 6748
Já jsem koupil Metal-fach T229, dnes jsem ho pověsil na traktor, přesto nějaké postřehy mám.
Předělal jsem podvázání, protože z výroby končí u té silné trubky co drží kabinu, a dál k portálům mají jen takové slabé vzpěry. Předělal jsem to na podvázání pásovinou 120x20 až dozadu k portálům.
Dnes při prvním zapojení hydraliky z ničeho nic ulítla jedna rychlospojka- asi výrobní vada, vše ostatní drží. Dále jsem musel projet závity na objímkách co se šroubují na tu trubku pod kabinou, v závitech byly napálené kuličky od sváření. Dál mě na nakladači chyběla jedna maznička. Ale toto jsou jsen drobné vady, to může být i u českého.
Jinak u mě byla rozhodující hlavně cena, tento polský stojí 117 tis. a dali mě slevu 15 % takže cca 100 tis. + doprava zdarma, a na český Trac-lift stejných parametrů jsem dostal nabídku za 170 tisíc, + chtěli zaplatit dopravu
Předělal jsem podvázání, protože z výroby končí u té silné trubky co drží kabinu, a dál k portálům mají jen takové slabé vzpěry. Předělal jsem to na podvázání pásovinou 120x20 až dozadu k portálům.
Dnes při prvním zapojení hydraliky z ničeho nic ulítla jedna rychlospojka- asi výrobní vada, vše ostatní drží. Dále jsem musel projet závity na objímkách co se šroubují na tu trubku pod kabinou, v závitech byly napálené kuličky od sváření. Dál mě na nakladači chyběla jedna maznička. Ale toto jsou jsen drobné vady, to může být i u českého.
Jinak u mě byla rozhodující hlavně cena, tento polský stojí 117 tis. a dali mě slevu 15 % takže cca 100 tis. + doprava zdarma, a na český Trac-lift stejných parametrů jsem dostal nabídku za 170 tisíc, + chtěli zaplatit dopravu
na akom traktore to mas? poslal by si nejake fotky, mas posilovac alebo uz hydrostatiku diik
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
na 7745 a předělával jsem řízení na hydrostatiku teď v zimě