Podkop za malotraktor
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- Radek01
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podkop za malotraktor
Tak teď už je mi jasno. Mám to k tobě 106km.
Potřeboval bych aby měl den mnohem více hodin, ať stihnu alespoň zlomek toho co plánuji. (www.coolsvatba.cz)
- pavoucek
- Kontaktovat uživatele:
Máš to pěkně udělaní.Ještě ať ti to šlape chlape.
Zakon automechanika: Kazde naradi se v urcitou chvili promeni v kladivo.
-
Dnes sepodařilo sehnat pístnici,tak jdu dělat natáčení.
Nějak jednoduše .Možná to nebude to pravé ořechové ,ale letos to vydrží a pak se uvidí (čas tlačí)
Zatím.
Nějak jednoduše .Možná to nebude to pravé ořechové ,ale letos to vydrží a pak se uvidí (čas tlačí)
Zatím.
-
Tak ,pístnice je namontovaná.Přiškrtil jsem trochu průtok ojeje ve vsuvkách na válci.
Pod pístem z 9mm - 4mm nad píst. na 2mm.Už to řeším jen z toho co mám doma.
Ještě vidím malý problém v tom,že na volnoběh to chodí celkem na můj vkus všecho rychle.Možná jen taký dojem.
První hrabací pokus vše vyjasní.Popř,dám větší řemenici na čerpadlo.
Tady nejaká fotka uchycení hyd.válce a taky jsem navařil zuby na lžíci.
Ještě mi vrtá hlavou rozšířit patkování .
Zatím
Pod pístem z 9mm - 4mm nad píst. na 2mm.Už to řeším jen z toho co mám doma.
Ještě vidím malý problém v tom,že na volnoběh to chodí celkem na můj vkus všecho rychle.Možná jen taký dojem.
První hrabací pokus vše vyjasní.Popř,dám větší řemenici na čerpadlo.
Tady nejaká fotka uchycení hyd.válce a taky jsem navařil zuby na lžíci.
Ještě mi vrtá hlavou rozšířit patkování .
Zatím
-
Az s tim zacnes pracovat, tak zjistis, ze ten uhel nataceni je maly. Ono i tech 180° neni zadny big-beat
na kolik tě to zatím vyšlo pokud to není tajné,když tak SZ
-
Včera jsem udělal malou 5 minutovou zátěž vedle baráku.A výsledek.
Čerpadlo chodí při nějakých 750-800 ot a motor chodí vpoho i když jsem zahrábl naplno(?) Je celkem promočená zem.
Patky zajely 20cm do země jak do másla .Pří nataženém výložníku a násadě jsem dal lžíci do záběru a trochu potahl násadou
celý traktor šel kupředu.Až když jsem nabíral pouze lžící tak stál na místě (mrška jedna)
Stáhl jsem si návod na použití DH tak snad nějaké rozumy pochytám.Ještě dodělat ruční plyn k rozvaděčům a snad.
Dnes jsem procházel v kempu ten slavný potok a mám pocit,že to natáčení není žadné hogo fogo,ale z koryta potoku na břeh
to výjde.Co se týče té ceny.
Hydraulické věci jako hydr.válce a čerpadlo jsou po GO.rozvaděče ,trubky , hadice ,hyd.zámky nové.
Krom těch hadic ,vsuvek a trubek všechno od kamarádů.Fandů.
Takže jsem do toho dal 7tkč nějaké víno atd.
Zatím.
Mladý to hrabání nahrál ,tak snad to sem půjde nějak vložit či youtube
Čerpadlo chodí při nějakých 750-800 ot a motor chodí vpoho i když jsem zahrábl naplno(?) Je celkem promočená zem.
Patky zajely 20cm do země jak do másla .Pří nataženém výložníku a násadě jsem dal lžíci do záběru a trochu potahl násadou
celý traktor šel kupředu.Až když jsem nabíral pouze lžící tak stál na místě (mrška jedna)
Stáhl jsem si návod na použití DH tak snad nějaké rozumy pochytám.Ještě dodělat ruční plyn k rozvaděčům a snad.
Dnes jsem procházel v kempu ten slavný potok a mám pocit,že to natáčení není žadné hogo fogo,ale z koryta potoku na břeh
to výjde.Co se týče té ceny.
Hydraulické věci jako hydr.válce a čerpadlo jsou po GO.rozvaděče ,trubky , hadice ,hyd.zámky nové.
Krom těch hadic ,vsuvek a trubek všechno od kamarádů.Fandů.
Takže jsem do toho dal 7tkč nějaké víno atd.
Zatím.
Mladý to hrabání nahrál ,tak snad to sem půjde nějak vložit či youtube
-
S tim popotazenim trakturku pri pohybu s nasadou, to je znama vec. Nasada ma velkou paku a kdyz s ni pritahujes, tak je potreba soucasne odlehcovat vyloznik. Nasada totiz prizvedava trakturek a tim to odlehcuje patky a pak se stroj prisouva k vykopu. Na tohle by bylo optimalni mit vepredu jeste nejakou radlicku, na ktere by ses prizvedl a ta by to pak uz udrzela. Kdyz je meka puda, tak to jeste neni tak zle, nejhorsi je, kdyz je tvrdo a musi se lopata do zeme tlacit. Pak uz to bez toho celniho zapreni ani nejde
A taky by bylo optimalni, kdyby jsi vytezenou naplaveninu rovnou mohl nalozit na vozik a ne jen posadit na breh. Jestli je tam toho hodne, bude se to z kraje brehu zase sesypavat do koryta. Zvlaste pak, jestli to budes vytahovat i s vodou. Proto je dobre tam mit vzdy nejakou rezervu dosahu a davat to co nejdal.
A taky by bylo optimalni, kdyby jsi vytezenou naplaveninu rovnou mohl nalozit na vozik a ne jen posadit na breh. Jestli je tam toho hodne, bude se to z kraje brehu zase sesypavat do koryta. Zvlaste pak, jestli to budes vytahovat i s vodou. Proto je dobre tam mit vzdy nejakou rezervu dosahu a davat to co nejdal.
- Lars
- Kontaktovat uživatele:
ne že bych chtěl prudit, ale na tyhle věci potřebuješ spoustu povolení. správce povodí, správce toku (to může být povodí nebo zemědělská vodohospodářská správa) odbor životního prostředí na městkém uřadě, stavební odbor atd. žádná sranda. si dej bacha at tě někdo nenabonzuje. to by mohlo být drahé
kurva už dvakrát jsem to uřizl a furt je to krátký!!!!!
-
No, oba máte pravdu.
larsovi ,máš pěkný trťas.Máš dodělaný aj předek.
Ale ...když po každém velkém dešti voda sebere chatařům RO. všechen bordel od chat a mě to zůstane u mostu tak co teď
Dřív jsem to mechanickou lopatpou traktor a 10m lano .Všechno nahrnuli k mostku,ručně naházali do kontíku a vývoz
zaplatili.Taky by ten bordel šel přehodit na druhou stranu mostku zpátky do potoka šak to není moje né
Ještě se nestalo,že by někdo nadávál,že vytahujem z potoka cihly z bůračky či staré gumy,sporáky atd
Někdy je to na posr..í. Naplaveninou, kámen a blato se navyšujou břehy.
zatím.
larsovi ,máš pěkný trťas.Máš dodělaný aj předek.
Ale ...když po každém velkém dešti voda sebere chatařům RO. všechen bordel od chat a mě to zůstane u mostu tak co teď
Dřív jsem to mechanickou lopatpou traktor a 10m lano .Všechno nahrnuli k mostku,ručně naházali do kontíku a vývoz
zaplatili.Taky by ten bordel šel přehodit na druhou stranu mostku zpátky do potoka šak to není moje né
Ještě se nestalo,že by někdo nadávál,že vytahujem z potoka cihly z bůračky či staré gumy,sporáky atd
Někdy je to na posr..í. Naplaveninou, kámen a blato se navyšujou břehy.
zatím.
- Lars
- Kontaktovat uživatele:
no, něco o tom vím. projektujeme vodní stavby, tak vím jaká je s tím pakárna (no ostatně asi jako s každou stavbou) jo a ještě jsem zapomněl na vyjádření správců všech sítí. pakárna. jj pěknej byl. už není. koukni sem viewtopic.php?f=2&t=39
kurva už dvakrát jsem to uřizl a furt je to krátký!!!!!
- Radek01
- Kontaktovat uživatele:
No já bych se hrozně rád na to video podíval, ale koukej co mi to píše.
Potřeboval bych aby měl den mnohem více hodin, ať stihnu alespoň zlomek toho co plánuji. (www.coolsvatba.cz)
- Radek01
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem to našel a podíval se na to.
http://www.youtube.com/user/nefsetrez
Vypadá to dobře (zatím rozhodně lépe, nežli u mne).
http://www.youtube.com/user/nefsetrez
Vypadá to dobře (zatím rozhodně lépe, nežli u mne).
Jo, dobrý video
Tak dlouho jsem si stavěl malotraktory, až jsem si koupil Zetor.....
Zetor 5718
Zetor 5718