nujn 100 na podvozku
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
nujn 100 na podvozku
Zdar,pořídil jsem si hračku v podobě tohoto nakladače. Je na něm ještě spousta práce,ale snad bude dobře sloužit.
V sobotu jsem ho trochu zkoušel,ale praskají steřelé hadice,tak je musím vyměnit.
Zatím ho mám na elektromotor,budu ho mít jen kolem baráku,ale časem bude i na kardan za RS 09.
V sobotu jsem ho trochu zkoušel,ale praskají steřelé hadice,tak je musím vyměnit.
Zatím ho mám na elektromotor,budu ho mít jen kolem baráku,ale časem bude i na kardan za RS 09.
- ondřej zetor 25K
Re: nujn 100 na podvozku
Paráda. Jsem rád že skončil v dobrých rukou.
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)
Ahoj, taky jsem o nakladači přemýšlel, nakonec zvítězil čelák , koukám že máš na RS nápravu ze zetora, ale nějakou upravenou, nedáš do svýho vlákna fotky?
Můj RS-09 GT 124: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 69&t=40333
Hospodářství: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 91&t=55612
Hospodářství: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 91&t=55612
Pekný nakladač
Ako tak pozerám, tak to je náprava so 4011 a upravený je tam len ten stredpový čap (čo ide do olejovej vane)
Čelňák je dobrej ale potřebuju vyházet stoku,usadit trubky a kolem baráku je taky pořád co dělat,takže nakladač zahálet nebude.
Náprava je z 4011,vpodstatě bez úprav,jen jsem udělal jiné futro ze silonu,eresák má středový čep menší než zetor.
Jízda s odpruženou nápravou je parádní a taky jsem tam napasoval servo z UŘ I protože zatáčet s plnou lžící hlíny bylo nemožné. Nafotím to.
Náprava je z 4011,vpodstatě bez úprav,jen jsem udělal jiné futro ze silonu,eresák má středový čep menší než zetor.
Jízda s odpruženou nápravou je parádní a taky jsem tam napasoval servo z UŘ I protože zatáčet s plnou lžící hlíny bylo nemožné. Nafotím to.
-
Ahoj,
chtěl bych předělat NUJN 100 na elektromotor. Jak silný by měl podle vás být?
Děkuju za každou radu.
chtěl bych předělat NUJN 100 na elektromotor. Jak silný by měl podle vás být?
Děkuju za každou radu.
Záleží aké máš čerpadlo
-
Netuším, co je to za tip. Je to original na NUJN 100. Pomůže fotka?
Určite. Bude sa dať odhadnúť veľkosť.
-
Ak nepotrebuješ viac ako 100 bar tak ti postačí aj 5,5kW motor. Ak budeš potrebovať 160 bar tak 7,5kW
-
Děkuji, harijaro.