UNHZ 500
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: UNHZ 500
vysvětlí mi prosím někdo kolik má být v té převodovce čerpadla oleje? resp. jak množství správně kontrolovat?
děkuji
děkuji
Stydím se za tuto zem
Na dolévacím vičku bývala měrka.
já na té převodovce mám jen jednu zátku na 27klíč a jinak nikde nic.
do jaké výšky zhruba ta hladina sahá?
do jaké výšky zhruba ta hladina sahá?
Stydím se za tuto zem
Neni v manuálu napsana náplň? Jinak všeobecně minimálně se musí potopit zuby na spodní straně spodního kola.
Ježíš já vůl to četl blbě. Já myslel v té hlavní skříni. Tam je měrka.
Ale tady v té prevodovce bohatě stačí potopit zuby a ty to roznesou. Asi 3deci až půl litru
Ale tady v té prevodovce bohatě stačí potopit zuby a ty to roznesou. Asi 3deci až půl litru
dekuji ono mi totiz slzi gufero. A jeste bych chtel moc poprosit vyfoti nekdo jak ma vypadat a fungovat jakesi sitko v nalevacim hrdle? Dekuji
Stydím se za tuto zem
výměna oleje převodovka unhz 500
Zdravím pánové.
Mám dotaz.Mněnil někdo olej v převodovce unhz 500.
jde mně oto že soused tvrdí žebyto mněl být hustý olej. koupil sem v olejárně čepovaný a ten je řidký jako motorový nebo hydraulický.
Mám dotaz.Mněnil někdo olej v převodovce unhz 500.
jde mně oto že soused tvrdí žebyto mněl být hustý olej. koupil sem v olejárně čepovaný a ten je řidký jako motorový nebo hydraulický.
Co vymejšlíte já tam mám pp80 a nemám problém. Ono většinou když teče gufero tak ložiska už taky nebudou v kondici. Já si dal všechny ložiska nový a vitonový gufera a je klid.
Ve škole nás učili, gufero, které neteče, netěsní...
Ahoj nemate nekdo podkopovku a jak ste sni spokojeni, pro me dost akutni delam drenaze a i kdyz sem otocil drapak udelal sem kriz neni to ono ma cenu delat podkopovku.
Čeština neni moje silna stránka. Raději píšu bez diakritiky.
Mam jednu na prodej. Na bazosi je za 8cku, tak ji necham tak rekneme po sleve za 6. Musim se podivat kde lezi...
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
Lukashil píše:dekuji ono mi totiz slzi gufero. A jeste bych chtel moc poprosit vyfoti nekdo jak ma vypadat a fungovat jakesi sitko v nalevacim hrdle? Dekuji
Stydím se za tuto zem
V nalévacím hrdle žádný sítko není a ani být nemůže, na víčku je na tyčce v pouzdru magnet...