Čelní nakladače
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- pavolmakys
Re: Čelní nakladače
S celnymi nakladacmi by to malo byt rovnake aj u nas, bohuzial nie kezdy prislusnik tomu rozumie. Ziadnt zapis do TP, teda aspon v Zilinskom Kraji si to tak vyzaduju uradnici. S policajtami je to rozne.
Zetor 5645 (motor 69O1+tazka naprava)
-
Jak by se na to asi dívali policisté u nás (ČR) či na STK, když je to domácí výroba?
https://stroje.bazos.cz/inzerat/8597598 ... -zubem.php
https://stroje.bazos.cz/inzerat/8597598 ... -zubem.php
Co chces slyset? Provoz na verejnych komunikacich je nelegalni. Bud to risknes a budes jezdit, nebo je treba sehnat firmu, ktera je ochotna ti poskytnout technicky osvedceni pro lesni rampovace. Coz neni nerealny, cenu odhaduju 5000 plus.
-
No, ale pro tuhle potřeba není...
https://www.google.cz/search?q=čelní+hy ... 1A_2AbTn_M:
Je to vedený jako součást traktoru...
https://www.google.cz/search?q=čelní+hy ... 1A_2AbTn_M:
Je to vedený jako součást traktoru...
U nas to na stk vyzaduju a uz dokonca chcu aj zapisany zadny trojbod. Jedinie zeby si mal v TP napisane dve dlzky vozidla. Bez tej prednej hydrauliky a s prednou hydraulikou.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Je to relativně jednoduché - co je původní součástí traktoru, tam prostě je a není potřeba to řešit, co se přidává, musí mít atest, včetně štítku a dokladu (většinou se vyžaduje i doklad o odborné montáži). Cokoliv bez atestu je oficiálně nelegální, a je jen na dotyčném policajtovi jestli to pozná a bude to řešit... STK to velice pravděpodobně řešit bude...
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
- malotraktorpetr
montoval jsi to sám, případně kolik stála montáž?
- malotraktorpetr
montovali my ho montaz 6000kc
- malotraktorpetr
vse v pohode jen ty blatniky sekaj do celaku tak budu muset udelat nejaky system nataceni blatniku
- Jirka-pila a les
čelní nakladač WOL-MET 4.3 made in Poland
...už půl roku mi solidně slouží při práci v lese. Pořizovací cena byla 56000,- + DPH, ovládání joistick. Podvázání pouze na nosnou rouru kabiny, ale zatím mi to uplně stačí, i v lese. Důležitý je se k tomu chovat s rozumem. Při montáži všechno sedělo...všechny díry...bez problémů. Cena vs. Kvalita mi vyhovuje, šel bych do něj znovu.
a menší srovnání s kamarádovým INTER-TECHem
...už půl roku mi solidně slouží při práci v lese. Pořizovací cena byla 56000,- + DPH, ovládání joistick. Podvázání pouze na nosnou rouru kabiny, ale zatím mi to uplně stačí, i v lese. Důležitý je se k tomu chovat s rozumem. Při montáži všechno sedělo...všechny díry...bez problémů. Cena vs. Kvalita mi vyhovuje, šel bych do něj znovu.
a menší srovnání s kamarádovým INTER-TECHem
traktorová doprava, přeprava dřeva, služby v lesnictví, pořez kulatiny
zkuste také nafotit detaily podvázání, jak se třeba u zetorů vyhýbá trubce řízení, posilovači řízení, jak jsou přístupné jednotlivé agregáty - palivové čerpadlo, kompresor, filtry, měrka oleje, vzduch, startér, odstředivý čistič atd. a také dodatečné úpravy podvázání - např. výřezy, vypodložení.
úpravy nádrže, úpravy vzduchových rozvodů … a napsat případně důvod.