Čelní nakladače
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- malotraktorpetr
Re: Čelní nakladače
Musel si dostat takovy stos papiru jak kdyby manual a tam je na nektere strance takovy papir A4 A JSOU tam iso homologace sice napsane polsky ale platne v zemich Eu to tam musis vyplnit typ traktoru zetor + cislo napr 7711 dale dole by melo byt razitko kdo to prodal a podpis + celni nakladac musi myt cislo vyrobni ktere sem ja nemel a ktere sem dorazil a mam to i po technicke zapsane v velkem Tp ze traktor ma prislusenstvi typu Čelniho nakladace
Vse se da vyresit na stk oni ti daj papiry a zajdes na dopravni urad ale chceto trpelivost a kolem sebe dobre lidi ne nejake namyslene kokoty kterych vsude pribyva
Vse se da vyresit na stk oni ti daj papiry a zajdes na dopravni urad ale chceto trpelivost a kolem sebe dobre lidi ne nejake namyslene kokoty kterych vsude pribyva
-
Nějaké foto by bylo jaký papír to je? Jinak moc děkuji... Mrknu na to... Nějaké papíry jsem k tomu dostal
- malotraktorpetr
je to takova A4 a je tam velky modry postisk neco jako ochrana
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím dobrá zpráva pro ty co mají INTER TECH nakladače. Mají to schváleno na přihlášení .
Kontakt na pána, který to vyřizuje : 605 434 314 nebo email : info-intertech@email.cz
Kontakt na pána, který to vyřizuje : 605 434 314 nebo email : info-intertech@email.cz
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
- wasa11
Ahoj
Prosím vás nemáte někdo nakladač Inter tech It2600 bez paleogramu?
Protřeboval bych vyfotit uchycení v zádu na portálech (přes ohlý plech).
Kupoval jsem starší a trochu mi nevycházi upevnění na Z 7245.
Děkuji :-)
Prosím vás nemáte někdo nakladač Inter tech It2600 bez paleogramu?
Protřeboval bych vyfotit uchycení v zádu na portálech (přes ohlý plech).
Kupoval jsem starší a trochu mi nevycházi upevnění na Z 7245.
- malotraktorpetr
- wasa11
Já mám ale nějakou starší verzi IT2600. A plechy uchycení jsou až na držáky na portálech co jsou přišoubované řetězy.
Třeba někdo tady má taky starší verzi :-)
Já mám ale nějakou starší verzi IT2600. A plechy uchycení jsou až na držáky na portálech co jsou přišoubované řetězy.
Třeba někdo tady má taky starší verzi :-)
Celní nakladac
Zdravím všechny,
chci koupit čelní nakladač a rád uvítám rady zkušenějších,chci ho dát na 7211.
Co říkáte na tento?
https://stroje.bazos.cz/inzerat/8123499 ... kladac.php
Děkuji za reakce.
chci koupit čelní nakladač a rád uvítám rady zkušenějších,chci ho dát na 7211.
Co říkáte na tento?
https://stroje.bazos.cz/inzerat/8123499 ... kladac.php
Děkuji za reakce.
Já mám velmi podobný nakladač na Crystalu a za mně teda žádná hitparáda. Není bůh ví jak pevný
Jako že se při zatížení kroutí? Co teda jiného koupit kolem 45000kč? Díky.
- malotraktorpetr
pridej 20000kc a kup novy inter tech 2600 maj je nove z montazi a servisem za 75-95000kc
Na bazosu inzeruje firma
Na bazosu inzeruje firma
Mno také jsem o tom přemýšlel,ale je to pořád bez mála sto tisíc za nakladač :o (i s nějakým nářadím,lopata atd.)
Nový je nový,Je to všechno o penězích....
Nový je nový,Je to všechno o penězích....
Ten inter tech 2600 je v pohodě? Máte vyzkoušeno?
- malotraktorpetr
ja sem pred 3 roky koupil Tur 2B a mam to na dvouvalci kde to drzi mam ho na prodej ze sem si vyzkousel ten intertech a to je uz jak trakt lift 220 proste je to odpruzeny a zvedne 1200kg spracovani prvotridni a firma je prej flexibilni k zakaznikovy zazil sem ze me na tom turu 2 b
nedali papiry osvedceni ti ti daj vse a prijedou namontovat prej chlapy co ho maj rikaj ze firme staci 220V zasuvka a plac a vse ti udelaj samy pak si to vyzkousis a podepises a jeto mas ktmo servis a prej posilaj aj mazaci veci . tak sem se rozhodl e ceskou firmu co ty celaky prodava budu volit ale nedari se my prodat stary . tak nemam penize na novy tak cekam
nedali papiry osvedceni ti ti daj vse a prijedou namontovat prej chlapy co ho maj rikaj ze firme staci 220V zasuvka a plac a vse ti udelaj samy pak si to vyzkousis a podepises a jeto mas ktmo servis a prej posilaj aj mazaci veci . tak sem se rozhodl e ceskou firmu co ty celaky prodava budu volit ale nedari se my prodat stary . tak nemam penize na novy tak cekam
Jo jo, přesně. Prostě je to takové bláto. Stačí jít do hromady trochu nerovnoměrně lopatou, treba rohem a už se kroutí. Ten můj už byl dokonce i vařený co jsem se díval na jeden plát na rameni. Já bych teď už teda taky radši připlatil za nějaký ten inter těch nebo tak, abych se nemusel bát kdy mi kde a co praskne...Peta0202 píše:Jako že se při zatížení kroutí? Co teda jiného koupit kolem 45000kč? Díky.