čelní nakladač-příslušenství na balíky

nakladače, jeřáby, lopaty za traktor, stohařr, zdvižky, ruky..

Moderátoři: rezis, Leo, Malboro

Zpráva
Autor
Zetor Horal

Re: čelní nakladač-příslušenství na balíky

#91 Nový příspěvek od Zetor Horal »

Na placato se balíky určitě staví nejlépe s kleštěmi. U nás se nám nejvíce osvědčily originál kleště od Trac-liftu. U nás je má více lidí. V družstvě je máme i na HONovi a přeložily už více jak 20 000 balíků a až teprve teď se na nich jeví známky opotřebení... Začínají, tak různě praskat... A jeden soukromník si vyráběl doma přesnou kopii těchto kleští a je taky spokojen.

Obrázek

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#92 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Ahoj díky za info. No něco takového jednoduchého bych potřeboval na výrobu. Mám to ná pár balíků zas u mě se to nepředře :) Cca 80-90 balíků.
Náhodou nevíš jestli by bylo možné případně nafotit u toho známého jak si to vyráběl doma? A něco kdyžtak poměřit případně. Vubec netuším jaké to má mít rozměry a jakej zvolit materiál ;-) Děkuji.
Jo a ještě co je lepší jedna pístnice a nebo dvě? Sleduji že některé mají dvě a některé po jedné....

frturek1

#93 Nový příspěvek od frturek1 »

ja si okopiroval kleste od unigripu ty se mi libi ze pist je ve stredu klesti, ne takle nahore, ale ty mi maj zas kratky ulozeni v pantu a uz mi to tam cvelkem vakla ale zas svazi 300 sen ty pak zas navozi do krmelce a 200 senazi zrovna tak, takze nato ze je to z obic matrose za den svareny 8)

Michal(zetor)
Kontaktovat uživatele:

#94 Nový příspěvek od Michal(zetor) »

Aha vidíš tak to by taky šlo. Řikám je mi jedno jaké to budou. Hlavně už to máte odzkoušené tak mě třeba poradíte co a jak co třeba zlepšit nebo upravit.
Ty by jsi mi mohl poslat nějaké foto případně rozměry prosím tě Franto? Děkuji.

Odpovědět

Zpět na „Manipulační technika“