Čelní nakladače
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- malotraktorpetr
Re: Čelní nakladače
uplene stebou souhlasim ja to letos necham zapast a bude
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
mazhor: Moc prosím o info.
Mužeš sem dát foto " paletizacni vidle s bodci na baliky "
Bylo složité to namontovat?
Podvázáni to nemá že?
Čekám na výstavu v Brně, která je za týden a pokud tam nic nebude, tak kupuji to co máš ty. Proto se ptám... předem děkuji...
Chtěl bych ho vidět , ale kolem nás ho nikdo nemá.
Mužeš sem dát foto " paletizacni vidle s bodci na baliky "
Bylo složité to namontovat?
Podvázáni to nemá že?
Čekám na výstavu v Brně, která je za týden a pokud tam nic nebude, tak kupuji to co máš ty. Proto se ptám... předem děkuji...
Chtěl bych ho vidět , ale kolem nás ho nikdo nemá.
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
- malotraktorpetr
- malotraktorpetr
ta prvni fotka je jak to dostanes zbytek musis sam namontovat ja sem si udelal z trubky dvou plechu a dvou cepu na sundani celaku pripravek bezva vec prijedes ds nozky predelas zajisteni cepu na nozky usadis celak odelas cepy vyjedes cca sem to odpojil za 4minuty
- malotraktorpetr
jinak ja sem bral podvazani ursus a jen upravil predni ploznu na srouby to stare sem odrezal a novou sem privaril + dodelat podvazani dozadu na rozvdovku ted si udelam jeste jedno podvazani na 3045 ale podle sebe jak ty sloupky ze vyuziji vyloznim
Paletizacni vidle mam presne ty, co jsou na fotce c. 2 http://stroje.bazos.cz/inzerat/58918832 ... palety.php Ram vidli ma sice ve spodni konzoli vevarene pouzdra na hroty, ale jejich rozmisteni se mi zrovna nehodi (nosice baliku maji roztec mezi hroty okolo750mm, ty co jsou na na konzoli jsou bud moc blizko u sebe, nebo prilis daleko), takze jsem dokoupil sadu pouzder s hroty na baliky http://www.technikaprofarmu.cz/hroty-na ... zdry-sada/ ktere na ram privarim. Moznou vyhodou je, ze po osazeni dalsich spic by se asi dal ram pouzit i na nakladku hnoje.
Nakladac dostanes presne tak, jak ho ma na fotce malotraktorpetr. Podvazani je jen pod kabinu, ale asi ho pujde bez vetsich problemu prodlouzit az k zadnim portalum, mista je tam dost.
S montazi nejake vetsi problemy nebyly, podvazani sedelo prekvapive dobre. K nakladaci dostanes tripakovy rozvadec, ktery jsem ale nahradil sadou s joystickem.
Na jaky traktor nakladac planujes?
Malotraktorpetr: Mohl bys poskytnout nejake detailnejsi foto podpernych nozek pod vyloznik? Neco podobneho planuji vyrobit take. Diky.
Nakladac dostanes presne tak, jak ho ma na fotce malotraktorpetr. Podvazani je jen pod kabinu, ale asi ho pujde bez vetsich problemu prodlouzit az k zadnim portalum, mista je tam dost.
S montazi nejake vetsi problemy nebyly, podvazani sedelo prekvapive dobre. K nakladaci dostanes tripakovy rozvadec, ktery jsem ale nahradil sadou s joystickem.
Na jaky traktor nakladac planujes?
Malotraktorpetr: Mohl bys poskytnout nejake detailnejsi foto podpernych nozek pod vyloznik? Neco podobneho planuji vyrobit take. Diky.
- malotraktorpetr
Pokusimse ti to nafotit
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
Ten joystick plánují koupit hned. Chci to na Zetor 6911. Plánují to na stohování balíku. Jinak bude asi odpojen. Každopádně moc děkuji za ochotu a info. Ten připravek na odpojení zni taky zajimavě.
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
Nemáte někdo zkušenosti s Inter-Techem IT 1600? Přemýšlím o něm na 7745. Včera jsem se ptal po čelácích na techagru a ceny byly celkem zajimavy, za Hauer 150k, u nějakakého poláka, který neuměl ani česky a musela mu tam překládat jedna slečna tak taky 150k a to chtěl ještě po 500e za multilock a tlumič rázů. Trac-lift jesm ani nezkoušel, nechal jsem si u nich již dělat nabýdku a ta cena byla skoro 3/4 traktoru, quicke to stejny, ale zapoměl jsem se zastavit ještě u barnyho na ten inter tech, tak se tam ještě stavím ve čtvrtek. Metal technik u Vaňka za 115k, takze ceny nic moc oproti tomu, co chce za ten Inter-tech na bazosu.
- malotraktorpetr
omlouvamse nestiham
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
kolda91:
Mám cenovou nabídku na inter-tech 2600.
Je hlavně na traktor bez předku , ale jde to na všechny traktory.
Cituji:
Dobrý den čelní nakladač na 800kg. 3funkce. Ovladani joistick. Podvazani až na portály, cena nakladač je 65000. 10000 vidle na hnůj co jsou na fotce, bodaky 5000 PAL vidle z bodakama 13000
Foto na email pokud by bylo třeba.
Mám cenovou nabídku na inter-tech 2600.
Je hlavně na traktor bez předku , ale jde to na všechny traktory.
Cituji:
Dobrý den čelní nakladač na 800kg. 3funkce. Ovladani joistick. Podvazani až na portály, cena nakladač je 65000. 10000 vidle na hnůj co jsou na fotce, bodaky 5000 PAL vidle z bodakama 13000
Foto na email pokud by bylo třeba.
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
Jinak na veletrhu to samé co píšete (taky jsem chodil a ptal se ). Navíc Humpolec taky 140k -150k , zetor 135k (dle typu traktoru). Ten Hauer mi prodejce říkal, že jej doporučují spíše na traktor s předkem. A mluvil se mnou čech
Mezi tím Hauerem a tím polákem měl být středník, nicméně stejně ale od těch značkových přejdu na ten inter-tech, jelikož ta výtěžnost toho nakladače u mě nebude tak velká a místo toho radši investuji do příslušenství, orsty a protizávaží.
- malotraktorpetr
no zavazi pekne udelas z betonu a celak staci bohate ten tur 2B on unese vic nez 800kg ja stim jak naberu mam problem nekde vyjet ujet z plnou lzici