UNHZ 500
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
Re: UNHZ 500
Nevíte nikdo z čeho to je nebo kde bych to sehnal? Je to mezi kus mezi čerpadlo a náhon potřeboval bych ještě jeden nevím z čeho to vyndat.
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...
- ondřej zetor 25K
Lis fortschritt k 442 domeček na nahon na oji.
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
Díky Jdu přemýšlet z kde je nějaký v kopřivách
2 tyhle domky byly před tejdnem v kovosrote v lustenicich daval sem to do sekce kovosrot
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
Pracuji na nich.
tak jeden sem tam od srouboval druhej byl mysto sroubu privarenej
-
Kolegové mám na vás dotaz namontoval jsem originál podkop a nefunguje jak má jelikož mám krátkou pístnici mezi rameny i v katalogu je nakreslená jiná jen nevím jak má být dlouhá.Nevíte náhodou její délku?
Zdravím, vie mi niekto poradiť, ako prerobiť posledne rameno na UNHZ 500 na teleskopicke rameno? chcem to použivať na vyvozke.
Zdar. Presne na tom zrovna dumam. dva jekle do sebe a metrovou pistnici
nesený podkop z UNHZ 500
Zdravím vás pánové. Prosimvás, dostal jsem nápad ale nevím jestli to není hloupost. Po tatovi jsem zdědil traktor a je tu i nakladač unhz 500. Ten má v háji podvozek, tak mě napadlo udělat vidle, a samotný nakladač k nim přivarit a udělat si z něj podkop. Jen mám strach abych nepoškodil traktor. (Kolik unese traktor v kšandách?) Dal bych se chtěl zeptat jaký dosah do hloubky má ten nakladač? Děkuji
Re: nesený podkop z UNHZ 500
Ahoj, ještě Jsi měl napsat, jaký traktor k tomu máš. Jestli třeba Z 25 bude určitě rozdíl než Z 8045!
Ale moc se v tom nevyznám, šel bych cestou opravit stávající podvozek a mít nakladač jako přípojný, tak jak byl předtím. Přeci jen když bude ,,nesený" bude to velká páka, váha na ramena a potažmo zadek traktoru. Sice tady jeden pán má nakladač do ramen originál tovární výroba ale má to právě v tom Z 8011 ale používá to jen jako nakladač na hnůj. Podkop jen na nějakou hlínu z hromady. Myslím, že nebagroval tím do tvrdýho třeba kanalizaci to ne.
Ale moc se v tom nevyznám, šel bych cestou opravit stávající podvozek a mít nakladač jako přípojný, tak jak byl předtím. Přeci jen když bude ,,nesený" bude to velká páka, váha na ramena a potažmo zadek traktoru. Sice tady jeden pán má nakladač do ramen originál tovární výroba ale má to právě v tom Z 8011 ale používá to jen jako nakladač na hnůj. Podkop jen na nějakou hlínu z hromady. Myslím, že nebagroval tím do tvrdýho třeba kanalizaci to ne.
Mám zetor 7045. Jde mi o hnuj, případné nakládání v lese, a kopání základu. Právě by mě zajímalo na kolik jsou ty kšandy konstruovaný. To kopání bude spíš příležitostné, takže o nakladač strach nemám, jde ni hlavně o traktor aby zustal v pořádku.
Re: nesený podkop z UNHZ 500
asi zalezi , co je to za traktor.
nakladac 500 je jiz pripraveny na pripojeni do 3 bodu - aspon muj tak byl.
Driv to vozily 3011 a 4011 . Podop jsem mel, ale nikdy nepouzil.
nakladac 500 je jiz pripraveny na pripojeni do 3 bodu - aspon muj tak byl.
Driv to vozily 3011 a 4011 . Podop jsem mel, ale nikdy nepouzil.
Zetor 6911
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
BSS 5 tuna 3x
BSS 7 tuna
Belorus EO 2621 V
Chlapi,jakou sirku maji manzety v rozvadeci?rozmer v katalogu je 25x33,ale sirka tam neni udana.diky
Teď jsem je měnil, na manžetě je také jen 25x33, ale na faktuře je tloušťka 4mm a sedí to i posuvkou. Pán v kšeftě, se spokojil i s rozměrem bez tloušťky, prý to tak je a neměl s tím problém, když jsem to kupoval.