Čelní nakladače
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Čelní nakladače
vyfotím ti nakladač jak tam vedou hadice prostě dva další pístnice vyrovnávají
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Mate nekdo zkusenost z nakladacem TUR 2B Wol-met nebo podobnym? Uvaziji o nem na zetor 7045
- Přílohy
-
- 5920377912_1.jpg (1.85 KiB) Zobrazeno 2939 x
Potřeboval bych udělat mezikus aby mi šlo zapřihat nářadí co mám na čelňák i do ramen traktoru. Nedělal někdo??? Dík Tom
Zkusenosti nemam, jen par postrehu, co jsem videl na internetu a mluvil s jednim prodejcem. Dle mnozstvi videi na youtube je to velmi casto pouzivany nakladac v polsku na mensi farmy. Maji ho pripojeny hlavne na traktorech bez predni hnaci napravy, pro ktere je primarne urceny. Dle prodejce ale pasuje i na traktory s PHN. Osobne mam obavy, aby se v urcitem uhlu predni kola neoprely o pistnici. Vyhody - cena http://stroje.bazos.cz/inzerat/56620371 ... TUR-2B.php Nevyhody: Traktor ma podvazani jen od kabiny dopredu a celkove nepusobi nikterak masivne. Ovladani je packovym trisekcnim rozvadecem (mnoho hadic v kabine, vypada to nevzhledne, komfort ovladani pramaly) je to resitelne sadou s joystickem za cca 6-7tis. Nema paralelogram. Je to low-endovej nakladac, kterej ale pro drobne hospodareni muze udelat spoustu prace za malo penez - viz. polska videa.romek007 píše:Mate nekdo zkusenost z nakladacem TUR 2B Wol-met nebo podobnym? Uvaziji o nem na zetor 7045
tomous: čaues určitě myslíš toto že http://www.eshop-zemedelske-potreby.cz/ ... rmu-p2388/
ja to teda nemam ale možná ti to pomuže pokud si to nenašel...tady to je značkovy drahy možná se to najde u polskych vyrobcu za takovou cenu že nemá cenu to vyrábět
ja to teda nemam ale možná ti to pomuže pokud si to nenašel...tady to je značkovy drahy možná se to najde u polskych vyrobcu za takovou cenu že nemá cenu to vyrábět
Už mám hotovo a proběhla i zkouška s krokodýlem v lese-potřeboval jsem vyvozit haluze ze smrka po těžbě z takovýho místa,že s čelňákem by jsem si netroufl.
- jura50
- Kontaktovat uživatele:
Taky ho chci v březnu koupit na 6911. Dělám ročně cca 50 balíku a tak mi přijde zbytečné utrácet za dražší typy - značky. Na druhou stranu určitě kvalitnější....Tak mám brouka v hlavě přece je to polák.romek007 píše:Mate nekdo zkusenost z nakladacem TUR 2B Wol-met nebo podobnym? Uvaziji o nem na zetor 7045
= to je tak, když se kuchař hrabe v traktoru ;) = Čím větší kladivo , tím větší odborník ===()
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
-- Zetor 50super prodán a prozatím zakoupen Zetor 6911 --
Hlavně bacha jestli k němu je i osvědšení-kdo ví co se bude řešit na STK.
osvědčení u nás řešili i do teď
Sorry,asi to tu je,ale je toho tolik,že to nemužu najít...
Dotaz prosím...dokáže zetor bez předku s čelním nakladačem,něco naložit,jako štěrk,hlínu,nebo jen skáče jak včela na bombonu a je třeba raději spec. nakladač?...díky za info
Dotaz prosím...dokáže zetor bez předku s čelním nakladačem,něco naložit,jako štěrk,hlínu,nebo jen skáče jak včela na bombonu a je třeba raději spec. nakladač?...díky za info
Tak jsem ho poridil na zetor 7045, blatniky museli jit dolu ale ja jsem si udelal jine z gumovych pasu, k vaze traktoru a moznosti traktora je to idealni nakladac, sam mechanik mi rekl ze obvykle lide delaji chybu ze kupujou ty silnejsi nakladace a nici traktor nehlede na to ze porad jezdite z 1tunou na vic uř1 neni na to stavena. Pokud budes mit zajem o tento nakladac mohl bych ti domluvit lepsi cenu nez u nas.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
zikajay: To je cena za pár jekliků
to vis za kvalitu platíš ale tady maj trochu popohnané ceny ber to s rezervou
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Jojo tady ten eshop znam, ten ma ceny dost vysroubovany. Ale jako inspirace super
Jake mate zkusenosti po namontovani celniho nakladace pak u STK musi se sundat nebo to nema vliv? a musi se to zapisovat do TP? diky