Podkop za Pekelný stroj

nakladače, jeřáby, lopaty za traktor, stohařr, zdvižky, ruky..

Moderátoři: rezis, Leo, Malboro

Zpráva
Autor
6911
Kontaktovat uživatele:

#16 Nový příspěvek od 6911 »

Petr 55 píše:Takže shrnuto a podtrženo, lepší je vzít krumpáè, rýè a lopatu. :)

:vztek: na to zapomen!

dejmor22
Kontaktovat uživatele:

#17 Nový příspěvek od dejmor22 »

Opravdu bezva kousek. Kolik budes úètovat na hodinu výkopových praci??? :cvik: :)

TomAir
Kontaktovat uživatele:

Re: Podkop za Pekelný stroj

#18 Nový příspěvek od TomAir »

Majorek píše:asi k tomu nemas nejaky nakres s rozmerama atd co
Já chci taky
Tady jsou nìjaký ty rozmìry..vím že je to praseèina, ale nechtìlo se mi nìco hodinu rýsovat..
Obrázek

TomAir
Kontaktovat uživatele:

#19 Nový příspěvek od TomAir »

Už po prvním výkopu sem nelitoval, že sem to kdy zaèal stavìt..
Není to na hloubení rybníka, ale na výkopy ideální..Naložit tu mojí "mini" káru plnou hlíny trvá tak pùl hodiny..nic moc ale lepší nìž ruènì.
Umí to nakládat i hnuj..

Jenik
Kontaktovat uživatele:

#20 Nový příspěvek od Jenik »

mnì stojí za barákem hned dva bagry, jeden je nìjakej rumun a druhej stojí opodál a je dìlanej z RS09....ale protože bych chtìl taky nìco takeho dìlat tak vim u jednoho mìsta ještì o jednom a ponevadž je kompletní a nejezdí tak zajdu za majitelem ( 80 ti letej chlapík ) a koupim hydrauliku 8) snad to nebude lakomec a dá mi to " za babku " :)
Autolakýrník, autoklempíř
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat...

Sháním ohýbačku na plech, i doma dělanou - délka 1000 mm tloušťka 1,5 mm dohodou

wintrej

#21 Nový příspěvek od wintrej »

Tom Air: aký to má pracovný výkon teda èo všetko sa s tým dá kopa a akú to má silu stalo sa ti že si proste nieèo aj nevykopal s tým? Ko¾ko stihneeš vykopa za hodinu povedzme metrový járok na kábel.
Ako hlboko sa dostaneš s ramenom? èiže jama bude ko¾ko hlboká?

TomAir
Kontaktovat uživatele:

#22 Nový příspěvek od TomAir »

wintrej píše:Tom Air: aký to má pracovný výkon teda èo všetko sa s tým dá kopa a akú to má silu stalo sa ti že si proste nieèo aj nevykopal s tým? Ko¾ko stihneeš vykopa za hodinu povedzme metrový járok na kábel.
No hodnì záleží do èeho se kope..když je mìkko tak to zvládne tak 5 metry výkopu za hodinu a když je tvrdo tak pøeba jenom 2 metr..a zastaví to tøeba valký kámen nebo koøeny.. a max hloubka výkopu je cca 270..

6911
Kontaktovat uživatele:

#23 Nový příspěvek od 6911 »

TomAir píše:
wintrej píše:Tom Air: aký to má pracovný výkon teda èo všetko sa s tým dá kopa a akú to má silu stalo sa ti že si proste nieèo aj nevykopal s tým? Ko¾ko stihneeš vykopa za hodinu povedzme metrový járok na kábel.
No hodnì záleží do èeho se kope..když je mìkko tak to zvládne tak 5 metry výkopu za hodinu a když je tvrdo tak pøeba jenom 2 metr..a zastaví to tøeba valký kámen nebo koøeny.. a max hloubka výkopu je cca 270..
u toh tveho podkupu je blbe to ze je je to na CABRIO => kdyby jsi koupil zator - klasiku nekou 40 / nekdo snazil vyrobit na traktor a kabinou tak by to muselo byt nejak poposunute a to by zase zmenilo teziste,....

TomAir
Kontaktovat uživatele:

#24 Nový příspěvek od TomAir »

6911 píše:
TomAir píše:
u toh tveho podkupu je blbe to ze je je to na CABRIO => kdyby jsi koupil zator - klasiku nekou 40 / nekdo snazil vyrobit na traktor a kabinou tak by to muselo byt nejak poposunute a to by zase zmenilo teziste,....
Za normální zetor sem to nezkoušel..mimo jiné proto že je to dìlený na ramena Crystal takže velká oka.. na 4011 by budka nevadila ta tyè na rozvadìè se nechá zklopit že by to vyšlo za sedaèku

bastardtraktor

#25 Nový příspěvek od bastardtraktor »

Teda to èumim. :shock: :) 8)
Na kolik to jede tlaku v hydraulice ?
ooooooooooooo

TomAir
Kontaktovat uživatele:

#26 Nový příspěvek od TomAir »

bastardtraktor píše:Teda to èumim. :shock: :) 8)
Nemám tušení, ale naplno to urèitì nejde. By nìco nevydrželo. Už tahhle to dokáže zvednout celý zadek traktoru když víc zatlaèím do zemì

bastardtraktor

#27 Nový příspěvek od bastardtraktor »

TomAir píše:
bastardtraktor píše:Teda to èumim. :shock: :) 8)
Nemám tušení, ale naplno to urèitì nejde. By nìco nevydrželo. Už tahhle to dokáže zvednout celý zadek traktoru když víc zatlaèím do zemì
Tak více tlaku není tøeba - když to zvedne traktor - je to tak slabouèké - hlavnì ty "nožièky" že to zní až neuvìøitelnì. Uvidíš èasem - jesli se matroš neunaví.
Já mam ten nejmenší EF1 co o nìm píšu zde
http://www.nasetraktory.cz/forum/viewto ... 4254#14254
To tvý možná i dosáhne hloubìji.
Už jsem na tom taky musel lecos posvaøovat a i fabrika to ve stejných místech pøedìlávala.
Poslední typy ale konstruovali v novìjším CAD a ty už se praxí vylepšovat nemusely
ooooooooooooo

TomAir
Kontaktovat uživatele:

#28 Nový příspěvek od TomAir »

Nožièka už taky ulítla, ale když jsem popojíždìl a mìl sem to málo zvedlý tak chytla podezdívku u plotu a šla do pekla :'( používám to tak 1 hod za mìsíc takže ta únava se bude projevovat pomalu..

bastardtraktor

#29 Nový příspěvek od bastardtraktor »

TomAir píše:Nožièka už taky ulítla, ale když jsem popojíždìl a mìl sem to málo zvedlý tak chytla podezdívku u plotu a šla do pekla :'( používám to tak 1 hod za mìsíc takže ta únava se bude projevovat pomalu..
A ty tam nemáš žádné podpìry na hydrauliku - to maj ty podkopy z UNC, co se dávají na traktory.
Ty zvedneš traktor na hydraulice a stojí to na tìch nožièkách ??
Nebo ti to stojí taky na zadních kolech ?

Myslíš, že za takhle velký podobný jako z UNCèka , ale o dost masivnìjší podkop, ale z pravýho Bobcata se 3mi lžícemi je 30 000 dobrá cena ??
ooooooooooooo

TomAir
Kontaktovat uživatele:

#30 Nový příspěvek od TomAir »

Pustím to na zem a zvednu zadní kola..Ty nohy na hydrauliku jako UNC jsou lepší jenže by to znamenalo + 2 pístnice a rozvadìè..
30 za podkop je dobrá cena pro nìkoho kdo je schopný si tím vydìlávat

Odpovědět

Zpět na „Manipulační technika“