Habovský kardan 28.07.2019
- josip
Habovský kardan 28.07.2019
habovka 24-25 2010 pardon chybicka se vloudila
Naposledy upravil(a) josip dne pon čer 28, 2010 9:25 am, celkem upraveno 1 x.
- Minihansol
Re: habovsky kardan
To je minuloročný leták, správny dátum podujatia je 24 - 25.07.2010josip píše:habovka
- DODOTRAK
Chlapi hurá do Habovky správny dátum je 24.07.2010 ,25.07.2010 ja už som tam od piatku
- josip
kto ide ?ja idem aj so strojom ak bude povoz a nahovoril som aj svagra aj ten pojde so strojom
- MarianKo
Chodím tam rád ale tento rok mi to nevydá.
- josip
habovka tento rok nebude http://www.habovka.sk/page.php?id=44
Zdravím chlapi..., a čo takto trochu viac na sever, v Sihelnom je podobnmá súťaž Sihelské turbo,je to 22.augusta 2010, radi vás uvidíme...
ešte link na Sihelské turbo...http://www.obecsihelne.sk/
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Noooo dobrý typ ale neviem najsť žiadne foto z minulých ročnikoutono píše:ešte link na Sihelské turbo...http://www.obecsihelne.sk/
Stačí dať do google vyhľadať Sihelské turbo a je tam toho dosť... Sorry za takúto odpoveď, ale píšem len narýchlo a nie som celkom zbehlý na internete, ale učím sa takže...google...
máme teraz iba 4. ročník, ale z každého máme dvd,múžem prípadne poslať/grátis/, alebo to skúsim nejako dostať na inernet...
máme teraz iba 4. ročník, ale z každého máme dvd,múžem prípadne poslať/grátis/, alebo to skúsim nejako dostať na inernet...
Minuloročné som zavesil a odkaz je tu: viewtopic.php?f=8&t=13707
Tie ročníky predtým boli pekné,ale DVD bolo slabé.
Tie ročníky predtým boli pekné,ale DVD bolo slabé.
Ale ak by ste silou-mocou chceli,tak môžem zavesiť na net aj prvé dva ročníky.
Chlapi, tak môžeme Vás v Sihelnom čakať? Ak ste boli posledné 4 ročníky v Habovke, tak sme sa určite videli...josip píše:kto ide ?ja idem aj so strojom ak bude povoz a nahovoril som aj svagra aj ten pojde so strojom
Habovka bola OK, až na to subjektívne hodnotenie pri súťaži., myslím, že to nebolo celkom fér... My sa práve tomuto snažíme vyhnúť a zatiaľ to bolo OK. Každý súťažiaci dostal cenu, nielen prví desiati... a guláš si môžu traktoristi tiež dať aj dupľu...
Ak by ste mali chuť prísť,môžeme Vám zohnať aj nejaké ubytovanie, - sú tam chaty..., ale to by som musel vedieť čím skôr...
S pozdravom.,..
- josip
Re:
moja akcia pada idem do unina ale len ako divaktono píše:Chlapi, tak môžeme Vás v Sihelnom čakať? Ak ste boli posledné 4 ročníky v Habovke, tak sme sa určite videli...josip píše:kto ide ?ja idem aj so strojom ak bude povoz a nahovoril som aj svagra aj ten pojde so strojom
Habovka bola OK, až na to subjektívne hodnotenie pri súťaži., myslím, že to nebolo celkom fér... My sa práve tomuto snažíme vyhnúť a zatiaľ to bolo OK. Každý súťažiaci dostal cenu, nielen prví desiati... a guláš si môžu traktoristi tiež dať aj dupľu...
Ak by ste mali chuť prísť,môžeme Vám zohnať aj nejaké ubytovanie, - sú tam chaty..., ale to by som musel vedieť čím skôr...
S pozdravom.,..
- DODOTRAK
Habovský kardan 2011 - kto sa chystá ??
kto sa chystá na Habovský kardan 31.07.2011 súťažiť alebo len pozrieť vraj sa chystajú nove veci a bude to na novom mieste .