Sraz a výstava historických traktorů Škrdlovice 23.06.2018
Re: Sraz a výstava historických traktorů Škrdlovice 23.06.20
Letos se opět zúčastním tak,jako každý rok.
Ste mi nasadili chrobáka do palice.... kujóni , přemýšlím, jak stihnout obojí....
Tak z toho nic nebude.
Nakonec jedeme.
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Neimrzli ti ve Škrdlách kulky? Čenda přijel na Stinavu zmrzlé jak soboli hovno
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Byl jsem tam s rodinou (částí) a moc jsme si to užily... Krásná akce přes sto krásnejch strojů všelijakejch žánrů, akorát lidí - na pivo fronta většinou nebyla... Akorát to občerstvení by se mohlo trochu zlepšit ... řídkej guláš, málo uzená klobása, dršková bez dršek
Pršelo trochu když na začátku odjížděla spanilá jízda, pak přestalo a přes poledne asi do dvou bylo celkem pěkně - pod mrakem, akorát teplo. Na předváděčku potom sprchlo ale to už jsme se chystaly dál. No jsem horal z Vysočiny, asi pro nějaké nížiňáky tam bylo trochu hůř no...
Pršelo trochu když na začátku odjížděla spanilá jízda, pak přestalo a přes poledne asi do dvou bylo celkem pěkně - pod mrakem, akorát teplo. Na předváděčku potom sprchlo ale to už jsme se chystaly dál. No jsem horal z Vysočiny, asi pro nějaké nížiňáky tam bylo trochu hůř no...
Čenda zdrhnul jak malej kluk při odjezdu první spanilky.Ani nepočkal až vytáhnu z auta kočárek s dalším novým traktoristou.Jen jsem mu stačil s Eliškou zamávat z okna.Za deset minut by se jako správný horal rozpustil.
...no , nevím jaké tam bylo počasí , ale když přijel Čenda do Stínavy , tak měl ještě jinovatku na obočí .
Po odjezdu posledního stroje na spanilku jsem se vyškrábal nahoru a hledal asi 10 minut Víťu (marně) a klepal se jak ratlík , tak jsem to hold vzdal... A když jsem odcházel, tak jsem viděl odjíždět oktávku s pražskou značkou a nabyl jsem přesvědčení, že to Víťa kvůli počasí vzdal taky.... Ale nějaké fotky budou...
p.s.:s tím počasím jsme si opravdu nesedli....
p.p.s.:pár fotek...https://cendat.rajce.idnes.cz/SKRDLOVICE_2019
p.s.:s tím počasím jsme si opravdu nesedli....
p.p.s.:pár fotek...https://cendat.rajce.idnes.cz/SKRDLOVICE_2019
Naposledy upravil(a) cenda.t dne sob črc 13, 2019 10:03 pm, celkem upraveno 1 x.
Český král z boje nikdy neutíká.Víťa s vnoučaty a bábinkou taky ne.