Lipec u Kolína
Re: Lipec u Kolína - 26.05.2012
Díky za fotky - pěkné kousky tam byly vystavené
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak kolik jste jich ukořistlil?????? :)Tipoval bych půl stolu
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No tak peklo je peklo,bez jízdy po zadním to snad ani nejde
Jojo předváděl se před TV a utrhl dif. takže měl po závodě
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No jo jak jinak kluci
Nevíte, jestli se letos bude konat taraktoriáda LIPEC u Kolína. Případně kontakt.
Díky.
Díky.
Tyhle divochy znám z traktoriád skoro nikde nechybějí,ale nezlobte se na mně když napíšu,že oni maj spíš takové domádo speciály to už snad nejsou traktory,ale buginy.Odpružené nápravy tlumiče atd podle mně už to nejsou traktůrky a proto nemaj na traktoriádě co dělat to je jen můj názor a není jen můj setkávám se s tím už od hodně lidí s kterejma se tam potkávám Podle mně je to spíš taková atrakce od pořadatelů aby se natáhli lidi---možná kecám nebo po tý padesátce začínám mít dědkovský keci
padesátka píše:Tyhle divochy znám z traktoriád skoro nikde nechybějí,ale nezlobte se na mně když napíšu,že oni maj spíš takové domádo speciály to už snad nejsou traktory,ale buginy.Odpružené nápravy tlumiče atd podle mně už to nejsou traktůrky a proto nemaj na traktoriádě co dělat to je jen můj názor a není jen můj setkávám se s tím už od hodně lidí s kterejma se tam potkávám Podle mně je to spíš taková atrakce od pořadatelů aby se natáhli lidi---možná kecám nebo po tý padesátce začínám mít dědkovský keci
Tak ja nemam trakturek
Neříkám všichni a oba víme jak to myslím s tím domádo specialem některý nemaj ani hydrauliku nechci to rozpitvávat-když se projdu depem tak na první pohled rozeznám domádo traktůrek od spíš speciála na závody nejen můj názor,ale i lidí co přijdou na kukačku a taky se inspirovat třeba k vylepšení toho svého domáda na obdělání zahrady a třeba dovoz dřeva z lesa.
padesátka píše:Neříkám všichni a oba víme jak to myslím s tím domádo specialem některý nemaj ani hydrauliku nechci to rozpitvávat-když se projdu depem tak na první pohled rozeznám domádo traktůrek od spíš speciála na závody nejen můj názor,ale i lidí co přijdou na kukačku a taky se inspirovat třeba k vylepšení toho svého domáda na obdělání zahrady a třeba dovoz dřeva z lesa.
jasný