Tatra 805 v prezentacii je pod cislom 102wintrej píše:A ake maš stroje? na čom jazdiš?fabikmiroslav píše:Ja som z Trencianskej turnej
Podinovecky malotraktor Mnichova Lehota
- fabikmiroslav
Re: Traktor zraz Trenčin ?
Naposledy upravil(a) fabikmiroslav dne ned led 31, 2010 9:36 am, celkem upraveno 1 x.
Dobre už bolo
V akej prezentacii? neviem to najst
v tejtowintrej píše:V akej prezentacii? neviem to najst
http://nasetraktory.com/forum/viewtopic ... &start=120
Zetor 4011
už som videl ten pekelný stroj.
- fabikmiroslav
Zorganizuj a mozno sa pripojm ti v tom napade aj pomoctwintrej píše:už som videl ten pekelný stroj.
Dobre už bolo
Momentalne to asi nepojde robiť niečo večšie, jedine niečo miestne nejake posedenie ako som pisal hore kazdý den makám na baraku a nestiham.A žial nemáme priestor zatial tu v okoli ,takže ak vieš alebo možeš nejaky priestor zohnať daj vedieť.fabikmiroslav píše:Zorganizuj a mozno sa pripojm ti v tom napade aj pomoctwintrej píše:už som videl ten pekelný stroj.
Ty si z Hámrov čo?
- fabikmiroslav
Spravnewintrej píše:Momentalne to asi nepojde robiť niečo večšie, jedine niečo miestne nejake posedenie ako som pisal hore kazdý den makám na baraku a nestiham.A žial nemáme priestor zatial tu v okoli ,takže ak vieš alebo možeš nejaky priestor zohnať daj vedieť.fabikmiroslav píše:Zorganizuj a mozno sa pripojm ti v tom napade aj pomoctwintrej píše:už som videl ten pekelný stroj.
Ty si z Hámrov čo?
Dobre už bolo
- fabikmiroslav
Pokusim sa na to opytat kompetentnych. Najlepsie by to bolo na tom Vahuwintrej píše:Momentalne to asi nepojde robiť niečo večšie, jedine niečo miestne nejake posedenie ako som pisal hore kazdý den makám na baraku a nestiham.A žial nemáme priestor zatial tu v okoli ,takže ak vieš alebo možeš nejaky priestor zohnať daj vedieť.fabikmiroslav píše:Zorganizuj a mozno sa pripojm ti v tom napade aj pomoctwintrej píše:už som videl ten pekelný stroj.
Ty si z Hámrov čo?
Dobre už bolo
- fabikmiroslav
Musi sa nieco do toho aj investovat.Pozrite sa kolky investuju v krcme a je im to jedno tak preco nie do takejto akcie. Ja som za.ubo7 píše:Wintrej, mne by sa to celkom pacilo, lenze vacsina z nas ma traktor bez cisiel a doprava ... Mat na to sponzora by bolo super, chces nieco zorganizovat ?
Dobre už bolo
[quote="ubo7"]Wintrej, mne by sa to celkom pacilo, lenze vacsina z nas ma traktor bez cisiel a doprava ... Mat na to sponzora by bolo super, chces nieco zorganizovat ?[/qute
Podla mna je sponzor zbytočný a aj tak by sme ho tak lahko nezohnali na obyčajne posedenie, debatovanie, opekanie a jazdenie nám ho netreba každy si zabezpeči dopravu sám,jedlo tak isto pripadne sa može variť kotlikový guláš.Jedine naklady by boli s prenajmom trate a nejaký oznam formou letakov a na to by sme sa zložili.
Podla mna je sponzor zbytočný a aj tak by sme ho tak lahko nezohnali na obyčajne posedenie, debatovanie, opekanie a jazdenie nám ho netreba každy si zabezpeči dopravu sám,jedlo tak isto pripadne sa može variť kotlikový guláš.Jedine naklady by boli s prenajmom trate a nejaký oznam formou letakov a na to by sme sa zložili.
Ak poznaš tych čo maju pod palcom ten Váh tak skus zistiť či je to tam realne a či to je vobec niektoru sobotu alebo ideal nedelu volne a čo by za to chceli.fabikmiroslav píše:Pokusim sa na to opytat kompetentnych. Najlepsie by to bolo na tom Vahuwintrej píše:Momentalne to asi nepojde robiť niečo večšie, jedine niečo miestne nejake posedenie ako som pisal hore kazdý den makám na baraku a nestiham.A žial nemáme priestor zatial tu v okoli ,takže ak vieš alebo možeš nejaky priestor zohnať daj vedieť.fabikmiroslav píše:Zorganizuj a mozno sa pripojm ti v tom napade aj pomoctwintrej píše:už som videl ten pekelný stroj.
Ty si z Hámrov čo?
- fabikmiroslav
Pre mna ma ta masina nevicislitelnu hodnotu .Je to moja srdcova zalezitost.Na krase mi nezalezi ale co dokaze ten traktor tak to klobuk dole.Inaksi traktor ak zT805 by som nikdy nechcel.Sklanam sa pred konstruktermi T805.Keby bola tatra 805 diesel tak jazdi do dnes.Americky Humer moze istwintrej píše:už som videl ten pekelný stroj.
Dobre už bolo
- fabikmiroslav
wintrej unas byvaju furmanske zavody na patlikovej po inovcom skusim aj tam sa popytat clovek nikdy nevie . Lepsie bude ak sa mi ozves na telefon 0911286125.wintrej píše:Ak poznaš tych čo maju pod palcom ten Váh tak skus zistiť či je to tam realne a či to je vobec niektoru sobotu alebo ideal nedelu volne a čo by za to chceli.fabikmiroslav píše:Pokusim sa na to opytat kompetentnych. Najlepsie by to bolo na tom Vahuwintrej píše:Momentalne to asi nepojde robiť niečo večšie, jedine niečo miestne nejake posedenie ako som pisal hore kazdý den makám na baraku a nestiham.A žial nemáme priestor zatial tu v okoli ,takže ak vieš alebo možeš nejaky priestor zohnať daj vedieť.fabikmiroslav píše:Zorganizuj a mozno sa pripojm ti v tom napade aj pomoctwintrej píše:už som videl ten pekelný stroj.
Ty si z Hámrov čo?
Dobre už bolo
To ti verím inak je pekny ten tvoj traktor a som rád že máš motor 6901 pretože to je pecka.fabikmiroslav píše:Pre mna ma ta masina nevicislitelnu hodnotu .Je to moja srdcova zalezitost.Na krase mi nezalezi ale co dokaze ten traktor tak to klobuk dole.Inaksi traktor ak zT805 by som nikdy nechcel.Sklanam sa pred konstruktermi T805.Keby bola tatra 805 diesel tak jazdi do dnes.Americky Humer moze istwintrej píše:už som videl ten pekelný stroj.
Viem kde to je tak sa ozvem sa ti.fabikmiroslav píše:wintrej unas byvaju furmanske zavody na patlikovej po inovcom skusim aj tam sa popytat clovek nikdy nevie . Lepsie bude ak sa mi ozves na telefon 0911286125.wintrej píše:Ak poznaš tych čo maju pod palcom ten Váh tak skus zistiť či je to tam realne a či to je vobec niektoru sobotu alebo ideal nedelu volne a čo by za to chceli.fabikmiroslav píše:Pokusim sa na to opytat kompetentnych. Najlepsie by to bolo na tom Vahuwintrej píše:Momentalne to asi nepojde robiť niečo večšie, jedine niečo miestne nejake posedenie ako som pisal hore kazdý den makám na baraku a nestiham.A žial nemáme priestor zatial tu v okoli ,takže ak vieš alebo možeš nejaky priestor zohnať daj vedieť.fabikmiroslav píše:Zorganizuj a mozno sa pripojm ti v tom napade aj pomoctwintrej píše:už som videl ten pekelný stroj.
Ty si z Hámrov čo?