max 10cm nad pedalefabikmiroslav píše:Zajtra bude prvy vykop tak si musim zobrat meter aby sa tam vošlo čo najviac vody
Podinovecky malotraktor Mnichova Lehota
Re: Podinovecky malotraktor Mnichova Lehota - 13.7.2013
Stroj je len taký dobrý, aký dobrý je strojník.
- fabikmiroslav
Neboj sa Jabler to zvladne na jednotku a ešte ked ho dobre podštuchnem neboj sa to budu jamky
Dobre už bolo
fabikmiroslav píše:Neboj sa Jabler to zvladne na jednotku a ešte ked ho dobre podštuchnem neboj sa to budu jamky
ako v Osvětimanech nik neprejde
- fabikmiroslav
To zas nie extrem .Zajtra vam dam fotky
Dobre už bolo
Mam prisť z multikarou aby som to otestoval či tam 805ky nezahučia???fabikmiroslav píše:Neboj sa Jabler to zvladne na jednotku a ešte ked ho dobre podštuchnem neboj sa to budu jamky
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- fabikmiroslav
Si robiš prdel ,len prid Jabler si chysta prekvapenie to budeš čumiet teda aspon sa tak chvastal
Dobre už bolo
žeby prišiel z finišerom a natiahol asfalt aby sme ho nemuseli ťahať a nestracal parazol???fabikmiroslav píše:Si robiš prdel ,len prid Jabler si chysta prekvapenie to budeš čumiet teda aspon sa tak chvastal
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- fabikmiroslav
Asfalt nepomôže pokial bude mat taky motor v kačene ako ma parazol si namontuje na hlavu a tahat ho budeme stale ved to je naš maskot.Ked si oblečie to velke tričko tak to bude mat ako plachetnicu vietor mu pomôže
Dobre už bolo
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
bych to odhadoval na špunty do ušífabikmiroslav píše:Si robiš prdel ,len prid Jabler si chysta prekvapenie to budeš čumiet teda aspon sa tak chvastal
- fabikmiroslav
Spunty budu potrebovat Lehotania rozdal som tri tlakove hukacky z lokomotivy až potom bude haloo ak si ich namontuju všetci, toš ja na spanilu nepôjdem to zas bude tych pohlavnych organov
Dobre už bolo
Počasie vyzerá zle :/
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=46853 - náš stroj mickey :)
Príroda nie je chrám, ale dielňa a človek je v nej robotníkom.
Príroda nie je chrám, ale dielňa a človek je v nej robotníkom.
šak to je len dobre nie?! dám si čižmy a slnko mi aspoň nespečie ušiskákillkoo69 píše:Počasie vyzerá zle :/
- fabikmiroslav
Akcia dopadla prefekt. Chcel by som sa podakovat vam všetkym ktori ste mi pomohli Marianovi Janegovi a jeho manželke Monike, Evke , Katke ,Mirke "kucharky" a Petovi ,Ondrejovi a Jarke ,Pepovi Frýzovi Edovi Ćernochovi Robinovi a všetkym ktori prišli z poza rieky Moravy.Jablerovi ,Jankovi Śeligovi z Maleho Ćepčina ,chalanom z Mnichovej Lehoty Petrovi Alakšovi Tiborovi Punovi Ktori sa postarali aby sme mali strechu nad hlavou dalej Jankovi Ćervenanovi za vodu a starostovi obce Mnichova Lehota Jozefovi Kovačovi a všetkym ktori ste priložili ruku k tejto akcii ešte raz vam všetkym dakujem
Dobre už bolo
Naposledy upravil(a) cont33 dne sob črc 13, 2013 10:44 pm, celkem upraveno 2 x.
do kedy ste tam blbli