Šalmanovice Video 2012

Moderátoři: rezis, Malboro

Zpráva
Autor
Malboro
Kontaktovat uživatele:

Šalmanovice Video 2012

#1 Nový příspěvek od Malboro »

16.května 2009 se konal 9.ročník tradiční soutěže Traktor TRIAL Šalmanovická strouha, kterou pořadá Pavel Pekař, však v komorní sestavě.

http://www.salmanovice.cz/traktor-trial/2009---9_rocnik

http://www.traktory.net/index.php?categoryid=4
Omlouvám se všem příznivcům,že nebyly přizváni na 9.ročník Traktor trialu v Šalmanovicích.Dopravní komplikace a celková únava nedovolila pořádat akci tak jak jste všichni zvyklí.Děkuji za pochopení.

Pavel Pekař

:-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :vztek: :pistol:
Něco tam klepe. To víte, nemažete! Klepe to!
Fotky a videa Rajče
Videa Stream
Moje stránky

kopr

Re: Šalmanovice 2009

#2 Nový příspěvek od kopr »

skoda ze se vo tom nevedelo :-/

Lars
Kontaktovat uživatele:

#3 Nový příspěvek od Lars »

koukám, že ste si to užili :rally: 8)
kurva už dvakrát jsem to uřizl a furt je to krátký!!!!!

ondra
Kontaktovat uživatele:

#4 Nový příspěvek od ondra »

A je to kdyby ste tam dycky nevzali všichni všechny ceny tak by vas třeba zase pozvali :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :typek:
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141

mraziCZech

VIDEO ohlédnutí za Šalmanovicema 14.7.2012

#5 Nový příspěvek od mraziCZech »

Zdravím.
Posílám vlastní krátké video z proběhlého komorního neveřejného setkání v Šalmanovicích. Osobně doporučuji zhlédnout přímo na youtube v HD kvalitě. Snad se Vám bude líbit.

pepa.traktor

Re: VIDEO ohlédnutí za Šalmanovicema 2012

#6 Nový příspěvek od pepa.traktor »

ahoj proč ne pro veřejnost :-/ mělo to náboj ze sestřihu :ano:

malá otázka Tatifa znovu v provozu a chlapec už je zdráv měl nějakou těžkou nehodu co jsem zaslechl --víš něco bližší,?
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#7 Nový příspěvek od Milhauss »

Pěkný pacienti 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Dost dobrý video. Nebude celé DVD???

mraziCZech

#8 Nový příspěvek od mraziCZech »

pepa.traktor píše:ahoj proč ne pro veřejnost :-/ mělo to náboj ze sestřihu :ano:

malá otázka Tatifa znovu v provozu a chlapec už je zdráv měl nějakou těžkou nehodu co jsem zaslechl --víš něco bližší,?
Tak vím, ale myslím, že mi nenáleží tyto informace šířit. Můžeme pevně doufat, že se mu bude dále dařit. Proč ne pro veřejnost? Asi si umíme všichni představit kolik času a tak vůbec takováto akce a příprava na ní zabere. To byl prý hlavní důvod.
Co se týče celého DVD. Toto jsou víceméně všechny moje záběry ve velkém rozlišení. Mám pak ještě nějaké v nízkém rozlišení, ale ty zatím neplánuji zveřejňovat (ta kvalita mě rozčiluje). Ještě časem plánuji zveřejnit nesestříhané záběry bez hudby pouze s čistým zvukem motorů pro opravdové fajnšmekry :D

pepa.traktor

#9 Nový příspěvek od pepa.traktor »

mraziCZech píše:
pepa.traktor píše:ahoj proč ne pro veřejnost :-/ mělo to náboj ze sestřihu :ano:

Tak vím, ale myslím, že mi nenáleží tyto informace šířit. Můžeme pevně doufat, že se mu bude dále dařit. Proč ne pro veřejnost? Asi si umíme všichni představit kolik času a tak vůbec takováto akce a příprava na ní zabere. To byl prý hlavní důvod.
Co se týče celého DVD. Toto jsou víceméně všechny moje záběry ve velkém rozlišení. Mám pak ještě nějaké v nízkém rozlišení, ale ty zatím neplánuji zveřejňovat (ta kvalita mě rozčiluje). Ještě časem plánuji zveřejnit nesestříhané záběry bez hudby pouze s čistým zvukem motorů pro opravdové fajnšmekry :D
v šalmankách jsem byl několikrát osobně --nic v tom nehledám šířit -nešířit o to mi vůbec nejde hlavně že je ok a podle videa myslím že :ano: a jelikoš je to člověk s posunutým prahem sebezáchovy jak jsem ho v akcích viděl --tohle je prostě :typek: co mu tento druh zábavy sedí :ano: a je vidět že i těší

závěrem jsem rád že je vpořádku :ano:
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

lukasko83

Re: VIDEO ohlédnutí za Šalmanovicema 14.7.2012

#10 Nový příspěvek od lukasko83 »

Pekne zostrihané video super kvalita dobrá hudba a správna partia na blbnutie čo viac dodať 8) 8) 8)
Zetor 25

mraziCZech

Re: Šalmanovice Video 2012

#11 Nový příspěvek od mraziCZech »

Po dlouhatánské době jsem se štrachal v mých videích na youtube a zjistil jsem, že jsem zapomněl publikovat slíbenou nesestříhanou verzi s reálným zvukem strojů (to musíte slyšet!)
Takže video ke zhlédnutí jako obvykle na mém kanálu... Nezapomeňte si to pustit v HD :)

Odpovědět

Zpět na „Srazy a setkání“