Šalmanovice Video 2012
Šalmanovice Video 2012
16.května 2009 se konal 9.ročník tradiční soutěže Traktor TRIAL Šalmanovická strouha, kterou pořadá Pavel Pekař, však v komorní sestavě.
http://www.salmanovice.cz/traktor-trial/2009---9_rocnik
http://www.traktory.net/index.php?categoryid=4
Omlouvám se všem příznivcům,že nebyly přizváni na 9.ročník Traktor trialu v Šalmanovicích.Dopravní komplikace a celková únava nedovolila pořádat akci tak jak jste všichni zvyklí.Děkuji za pochopení.
Pavel Pekař
http://www.salmanovice.cz/traktor-trial/2009---9_rocnik
http://www.traktory.net/index.php?categoryid=4
Omlouvám se všem příznivcům,že nebyly přizváni na 9.ročník Traktor trialu v Šalmanovicích.Dopravní komplikace a celková únava nedovolila pořádat akci tak jak jste všichni zvyklí.Děkuji za pochopení.
Pavel Pekař
Re: Šalmanovice 2009
skoda ze se vo tom nevedelo
- Lars
- Kontaktovat uživatele:
koukám, že ste si to užili
kurva už dvakrát jsem to uřizl a furt je to krátký!!!!!
A je to kdyby ste tam dycky nevzali všichni všechny ceny tak by vas třeba zase pozvali
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
-
VIDEO ohlédnutí za Šalmanovicema 14.7.2012
Zdravím.
Posílám vlastní krátké video z proběhlého komorního neveřejného setkání v Šalmanovicích. Osobně doporučuji zhlédnout přímo na youtube v HD kvalitě. Snad se Vám bude líbit.
Posílám vlastní krátké video z proběhlého komorního neveřejného setkání v Šalmanovicích. Osobně doporučuji zhlédnout přímo na youtube v HD kvalitě. Snad se Vám bude líbit.
- pepa.traktor
Re: VIDEO ohlédnutí za Šalmanovicema 2012
ahoj proč ne pro veřejnost mělo to náboj ze sestřihu
malá otázka Tatifa znovu v provozu a chlapec už je zdráv měl nějakou těžkou nehodu co jsem zaslechl --víš něco bližší,?
malá otázka Tatifa znovu v provozu a chlapec už je zdráv měl nějakou těžkou nehodu co jsem zaslechl --víš něco bližší,?
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný pacienti Dost dobrý video. Nebude celé DVD???
-
Tak vím, ale myslím, že mi nenáleží tyto informace šířit. Můžeme pevně doufat, že se mu bude dále dařit. Proč ne pro veřejnost? Asi si umíme všichni představit kolik času a tak vůbec takováto akce a příprava na ní zabere. To byl prý hlavní důvod.pepa.traktor píše:ahoj proč ne pro veřejnost mělo to náboj ze sestřihu
Co se týče celého DVD. Toto jsou víceméně všechny moje záběry ve velkém rozlišení. Mám pak ještě nějaké v nízkém rozlišení, ale ty zatím neplánuji zveřejňovat (ta kvalita mě rozčiluje). Ještě časem plánuji zveřejnit nesestříhané záběry bez hudby pouze s čistým zvukem motorů pro opravdové fajnšmekry
- pepa.traktor
v šalmankách jsem byl několikrát osobně --nic v tom nehledám šířit -nešířit o to mi vůbec nejde hlavně že je ok a podle videa myslím že a jelikoš je to člověk s posunutým prahem sebezáchovy jak jsem ho v akcích viděl --tohle je prostě co mu tento druh zábavy sedí a je vidět že i těšímraziCZech píše:Tak vím, ale myslím, že mi nenáleží tyto informace šířit. Můžeme pevně doufat, že se mu bude dále dařit. Proč ne pro veřejnost? Asi si umíme všichni představit kolik času a tak vůbec takováto akce a příprava na ní zabere. To byl prý hlavní důvod.pepa.traktor píše:ahoj proč ne pro veřejnost mělo to náboj ze sestřihu
Co se týče celého DVD. Toto jsou víceméně všechny moje záběry ve velkém rozlišení. Mám pak ještě nějaké v nízkém rozlišení, ale ty zatím neplánuji zveřejňovat (ta kvalita mě rozčiluje). Ještě časem plánuji zveřejnit nesestříhané záběry bez hudby pouze s čistým zvukem motorů pro opravdové fajnšmekry
závěrem jsem rád že je vpořádku
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Re: VIDEO ohlédnutí za Šalmanovicema 14.7.2012
Pekne zostrihané video super kvalita dobrá hudba a správna partia na blbnutie čo viac dodať
Zetor 25
-
Re: Šalmanovice Video 2012
Po dlouhatánské době jsem se štrachal v mých videích na youtube a zjistil jsem, že jsem zapomněl publikovat slíbenou nesestříhanou verzi s reálným zvukem strojů (to musíte slyšet!)
Takže video ke zhlédnutí jako obvykle na mém kanálu... Nezapomeňte si to pustit v HD
Takže video ke zhlédnutí jako obvykle na mém kanálu... Nezapomeňte si to pustit v HD