TraktorFest Ruda - 00.00.2017
- Jiřík
TraktorFest Ruda - 00.00.2017
Zdar chlapi, 4.7.2010 je na Rudě Traktorfest, kdo se N.T. ukážete,Kamil v Petrovicích říkal, že byste přijeli.Kdo tam budete z N.T.
Naposledy upravil(a) Malboro dne čtv črc 06, 2017 8:32 pm, celkem upraveno 8 x.
Důvod: Sloučil jsem dvě stejná téma
Důvod: Sloučil jsem dvě stejná téma
Re: Traktorfest
Já s Mikrem nemáme bohužel dopravu. Přišli jsme o poslední vůz s tažným zařízením
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
-
Tak kdopak dorazi na Rudu na Traktorfest? Zatim tady neni zadna pozitivni reakce Mam to pres les, tak uvazuji, ze bych tam prijel po kopyte. Ale kolega z prace se ten den zeni a jsem zvany na svatbu. Sakrys, tak mezi cim mam vybrat?
- Jiřík
Začni svadbou a skonči na Traktorfestu, jestli tam budeš , mužem pokecat, já budu od rána.
-
Ta svatba je nekde u Trince, takze trosku z ruky Navic to zacina az nekdy kolem poledne
-
- Kontaktovat uživatele:
No vzhledem k tomu, ze budu toho casu v Osove Bitysce, tak by asi byla ostuda nedorazit, ale asi pesky
PF61, r.v. 1955, vyrobni cislo 0139
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
Kubota B1402
-
- Kontaktovat uživatele:
TRAKTORFEST RUDA 2010
Zdravím všechny fandy, příznivce a konstruktéry traktorů a fréz. Tuto neděli 4.7. se v Rudě u Velkého Meziříčí koná 4. ročník TRAKTORFEST-RUDA 2010.
Zveme Vás k účasti na soutěžích a nebo jen k návštěvě. Máme připravený pěkný den pro nás fandy. Bližší informace na: http://www.traktorfest.cz Info na emailu: traktorfest@seznam.cz
Tomáš
Zveme Vás k účasti na soutěžích a nebo jen k návštěvě. Máme připravený pěkný den pro nás fandy. Bližší informace na: http://www.traktorfest.cz Info na emailu: traktorfest@seznam.cz
Tomáš
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: TRAKTORFEST RUDA 2010
Ahoj, snad to vyjde a prijdu se podivat, jinak uz tady tema na traktorfest je
viewtopic.php?f=5&t=19943
viewtopic.php?f=5&t=19943
Kubota B1402
Kubota B1402
Taky se dojdu podivat a taky na špionáž
Vít Staněk SDH Ruda
Zdravím všechny
Chtěl bych Vás, opět po roce, pozvat k nám na traktorfest 2011, který se bude konat
na některém poli v blízkém okolí naší obce. Datum je stanoveno na neděli 10. července. Bližší informace budou brzo na stránkách http://www.traktorfest.cz. Také chci poprosit, jestli nemáte nějaké postřehy nebo tipy na to jak vylepšit naše soutěže či něco co byste nám vytknuli z minulého ročníku. V případě potřeby mě můžete kontaktovat na tel. 724 171 586.
Za všechny tipy Vám předem děkuji.
Těšíme se na Vaši účast pořadatelé traktorfestu.
Prostřednictvím: malotraktor
Zdravím všechny
Chtěl bych Vás, opět po roce, pozvat k nám na traktorfest 2011, který se bude konat
na některém poli v blízkém okolí naší obce. Datum je stanoveno na neděli 10. července. Bližší informace budou brzo na stránkách http://www.traktorfest.cz. Také chci poprosit, jestli nemáte nějaké postřehy nebo tipy na to jak vylepšit naše soutěže či něco co byste nám vytknuli z minulého ročníku. V případě potřeby mě můžete kontaktovat na tel. 724 171 586.
-
- Kontaktovat uživatele:
Snad se letos zadari a objevime seMalboro píše:Vít Staněk SDH Ruda
Zdravím všechny
Kubota B1402
Kubota B1402
-
Re: 2010 TraktorFest Ruda
Pokud se nestane nic mimořádného tak rozhodně zase pojedu. Je to jediné místo kam se dostanu, nemám dopravu a do Rudy to zvládnu po kopytě. Ještě uvažuju o Šeborově jestli se o tom dovím včas.
Nevěř všemu co si myslíš
- Jiřík
Re: TraktorFest Ruda
Ahoj, dostal jsem info,že Traktorfest na Rudě bude 10.7.2O11.
- Jiřík
Re: TraktorFest Ruda
Ahoj, dostal jsem info,že Traktorfest na Rudě bude 10.7.2O11.
Re: TraktorFest Ruda - Změna termínu
Vít Staněk SDH Ruda
Zdravím Vás všechny
Bohužel mám pro Vás špatné zprávy.
Nesehnal jsem pro datum 10. července žádné volné pole . Takže v tento termín určitě traktorfest RUDA nebude!!!!!
Jednáme o dalším náhradním termínu , který by byl až po sklizni. O dalším datu jsme zatím nejednali, ale bylo by stanoveno asi až na některou zářiovou neděli. Bližší informace bych Vám poslal emailem, nebo budou brzo na stránkách www.traktorfest.cz. V případě potřeby mě můžete kontaktovat na tel. 724 171 586.
děkuji.
pořadatelé traktorfestu.
Zdravím Vás všechny
Bohužel mám pro Vás špatné zprávy.
Nesehnal jsem pro datum 10. července žádné volné pole . Takže v tento termín určitě traktorfest RUDA nebude!!!!!
Jednáme o dalším náhradním termínu , který by byl až po sklizni. O dalším datu jsme zatím nejednali, ale bylo by stanoveno asi až na některou zářiovou neděli. Bližší informace bych Vám poslal emailem, nebo budou brzo na stránkách www.traktorfest.cz. V případě potřeby mě můžete kontaktovat na tel. 724 171 586.
děkuji.
pořadatelé traktorfestu.