Ani mi otom nehovor.janolaz píše:a ty Fero nejdeš na brigádu? Možno tebe by bolo vhodnejšie doučiť sa pravopisFERO 873 píše:Odkaz pre toho viac pribrzdeného ty dvaja smajlici vyjadrujú údiv a smiech čo všetko človek dokaže a ked sa chce niekto somnov poypravať a robiť namna nech to robi verejne a nie cez SZFERO 873 píše:
Podinovecky malotraktor Mnichova Lehota
Re: Traktor zraz Trenčin 12.6.2010 8:00 hod. - MNICHOVA LEHOTA
Ešte nevim prečo?Janci píše:Toreto ty prídeš?
Aj tebe je na smiech Ferov pravopis? Veď je to hanba,takto nepíšu ani tretiaci! Hlavne,že bude poučovať iných a vysvetľovať komu to nezapaľujeToreto píše:Ani mi otom nehovor.janolaz píše:a ty Fero nejdeš na brigádu? Možno tebe by bolo vhodnejšie doučiť sa pravopisFERO 873 píše:Odkaz pre toho viac pribrzdeného ty dvaja smajlici vyjadrujú údiv a smiech čo všetko človek dokaže a ked sa chce niekto somnov poypravať a robiť namna nech to robi verejne a nie cez SZFERO 873 píše:
Mne je fero na smiech komplet nie len jeho pravopis..ale pšt nikomu nehovor.janolaz píše:Aj tebe je na smiech Ferov pravopis? Veď je to hanba,takto nepíšu ani tretiaci! Hlavne,že bude poučovať iných a vysvetľovať komu to nezapaľujeToreto píše:Ani mi otom nehovor.janolaz píše:a ty Fero nejdeš na brigádu? Možno tebe by bolo vhodnejšie doučiť sa pravopisFERO 873 píše:Odkaz pre toho viac pribrzdeného ty dvaja smajlici vyjadrujú údiv a smiech čo všetko človek dokaže a ked sa chce niekto somnov poypravať a robiť namna nech to robi verejne a nie cez SZFERO 873 píše:
Toreto,ty sa moc s tvojim pravopisom neozývaj.
Ti tiež nie .. mi povedz kto tu pise sPISOVNE FNEJhbvgIEGBHIJBVKWE VIKE NASERTE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMako4991 píše:Toreto,ty sa moc s tvojim pravopisom neozývaj.
Tak toto nepíš,lebo ak si to prečíta Fero,tak uvidíš čo všetko popíše na moju a tvoju adresu,ale súhlasím s tebou.Toreto píše:Mne je fero na smiech komplet nie len jeho pravopis..ale pšt nikomu nehovor.janolaz píše:Aj tebe je na smiech Ferov pravopis? Veď je to hanba,takto nepíšu ani tretiaci! Hlavne,že bude poučovať iných a vysvetľovať komu to nezapaľujeToreto píše:Ani mi otom nehovor.janolaz píše:a ty Fero nejdeš na brigádu? Možno tebe by bolo vhodnejšie doučiť sa pravopisFERO 873 píše:Odkaz pre toho viac pribrzdeného ty dvaja smajlici vyjadrujú údiv a smiech čo všetko človek dokaže a ked sa chce niekto somnov poypravať a robiť namna nech to robi verejne a nie cez SZFERO 873 píše:
Založme hlasovanie výsmech FERA873 ale možeme držat spolu proti nemu ne? ved nema len on pravdujanolaz píše:Tak toto nepíš,lebo ak si to prečíta Fero,tak uvidíš čo všetko popíše na moju a tvoju adresu,ale súhlasím s tebou.Toreto píše:Mne je fero na smiech komplet nie len jeho pravopis..ale pšt nikomu nehovor.janolaz píše:Aj tebe je na smiech Ferov pravopis? Veď je to hanba,takto nepíšu ani tretiaci! Hlavne,že bude poučovať iných a vysvetľovať komu to nezapaľujeToreto píše:Ani mi otom nehovor.janolaz píše:a ty Fero nejdeš na brigádu? Možno tebe by bolo vhodnejšie doučiť sa pravopisFERO 873 píše:Odkaz pre toho viac pribrzdeného ty dvaja smajlici vyjadrujú údiv a smiech čo všetko človek dokaže a ked sa chce niekto somnov poypravať a robiť namna nech to robi verejne a nie cez SZFERO 873 píše:
Nič v zlom,ale kde robím chyby,mi pošli pár príspevkov. Naseriem si do záchoda. Nejdem to tu zaplňovať spamom radšej,aby som nedostal zdrba.Toreto píše:Ti tiež nie .. mi povedz kto tu pise sPISOVNE FNEJhbvgIEGBHIJBVKWE VIKE NASERTE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMako4991 píše:Toreto,ty sa moc s tvojim pravopisom neozývaj.
Tak chod ked nemas gule.Mako4991 píše:Nič v zlom,ale kde robím chyby,mi pošli pár príspevkov. Naseriem si do záchoda. Nejdem to tu zaplňovať spamom radšej,aby som nedostal zdrba.Toreto píše:Ti tiež nie .. mi povedz kto tu pise sPISOVNE FNEJhbvgIEGBHIJBVKWE VIKE NASERTE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMako4991 píše:Toreto,ty sa moc s tvojim pravopisom neozývaj.
A pre teba Mako/si z Oravy pravda?/: Vieš ako sa pije na Slovensku? Jedny pijú od radosti,druhí od žiaľu a na Orave od rána! Ha,ha,haMako4991 píše:Toreto,ty sa moc s tvojim pravopisom neozývaj.
Naposledy upravil(a) Toreto dne ned kvě 23, 2010 6:49 pm, celkem upraveno 2 x.
Jano ty si odkiaľ? Ja som zasa počul,že nad alkoholom sa ešte nikomu nepoodarilo zvíťaziť iba východniari zremízovali.
Ale viete čo mne je to jedno robte si čo chcete.