tak je to tudrobec píše:Páni, mám nový návrh plagátu, len ho sem akosi neviem dostať.
Podinovecky malotraktor Mnichova Lehota
Re: Traktor zraz Trenčin 12.6.2010 8:00 hod. - MNICHOVA LEHOTA
Dnes som zazil male mile prekvapenie.Ked som rano vysiel z domu hned na mna zakyval naprotivny sused:"poznas toto?" a v ruke drzal plagat traktor zrazu na Mnichovej Lehote.Na svedomi to ma s najvecsou pravdepodobnostou MarianKo.
- MarianKo
To ti dal isto Bohuš.Robíme spolu v Novom meste.Marián píše:Dnes som zazil male mile prekvapenie.Ked som rano vysiel z domu hned na mna zakyval naprotivny sused:"poznas toto?" a v ruke drzal plagat traktor zrazu na Mnichovej Lehote.Na svedomi to ma s najvecsou pravdepodobnostou MarianKo.
- fabikmiroslav
Nepotrebujeme ani postovych holubov
Dobre už bolo
Tovaráky tam nemohou ?????zde píše:tak je to tudrobec píše:Páni, mám nový návrh plagátu, len ho sem akosi neviem dostať.
Zetor4011 byl to skvělí traktor. Zetor 5211
- fabikmiroslav
Ale mozu len nemam pre nich pohare opytam sa wintreja ci by sa nahodou do toho nepustil nedviha mi telefon mam taky tusak ze na forum chodi ale ako navstevnik jemu to neda traktor je jeho srdcovka :ano:Tak som sa mu dovolal a povedal ze sa zacne tomu venovat az po 31.5.2010 preto ze maturuje tak pride aj on
Naposledy upravil(a) fabikmiroslav dne ned kvě 16, 2010 4:50 pm, celkem upraveno 1 x.
Dobre už bolo
ten traktor to ono ja uz tiez lepim po zahory
vytlacim aj tie a dam aj tie
drzim palce nech to vide
vytlacim aj tie a dam aj tie
drzim palce nech to vide
kolko je uz sutaziacich ???ak to nieje tajne
Wintrejko vráť sa! A nemyslím to ironicky,ale naozaj!
- fabikmiroslav
Asi styria nic moc. Dnes som bol na kyselke v Chocholnej aj tam som vylepil plagat pred tyzdnom a je fuc tak som tam vylepil znova co to je za ludizde píše:kolko je uz sutaziacich ???ak to nieje tajne
Dobre už bolo
Mor na takých neprajníkov.fabikmiroslav píše:Asi styria nic moc. Dnes som bol na kyselke v Chocholnej aj tam som vylepil plagat pred tyzdnom a je fuc tak som tam vylepil znova co to je za ludizde píše:kolko je uz sutaziacich ???ak to nieje tajne
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"
Stále tu zbieram inšpiráciu............
Stále tu zbieram inšpiráciu............
Tak dnes ráno som dostal dovolenku, aj ja určite prídem, ale iba ako divák. Inak držím palce, aby to dobre dopadlo....zopár plagátov vytlačím a dám po okolí
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
- fabikmiroslav
Pozriet sa mozes ak budes mat na co kazdeho koho som oslovil mi povedal ze pride ale len ako divak podtrzeno secteno ak nebudem mat aspon 10 sutaziacich tak to zrusim.Ked sa tak na to divam plagaty su rozvesane ale nikto este nevolal okrem dvoch ludi ak sa do 5.6 2010 neprihlasi 10 sutaziacich rusim akciu
Dobre už bolo
- MarianKo
Na Habovke sme jeden krát boli siedmi.Museli sme ísť po trati dvakrát,abi sa mali ľudi na čo dívať.fabikmiroslav píše:Pozriet sa mozes ak budes mat na co kazdeho koho som oslovil mi povedal ze pride ale len ako divak podtrzeno secteno ak nebudem mat aspon 10 sutaziacich tak to zrusim
A Fero 873 sa neprihlásil? On nemá chuť súťažiť? Asi iba vyrývať!