Podinovecky malotraktor Mnichova Lehota
- fabikmiroslav
Re: Traktor zraz Trenčin 12.6.2010 8:00 hod. - MNICHOVA LEHOTA
Neviem ci by som nemal kupit este jedny pohare pre seriovky ak by prisiel aj wintrej
Dobre už bolo
Nápravy ARO, motor Š 1202, ale už sa toho nikto dlho nechytal. Iba keď treba orať.fabikmiroslav píše:Co si to robil z blataJano PX píše:Ja asi až v sobotu, ale bez traktora. Bojím sa, že by sa mi to rozpadlo, a povoz tiež nie je.
No tak ten sotva pride.Chcel som pozriet kedy bol naposledy prihlaseny a napisalo mi ze taky uzivatel neexistuje, to je skoda, musel sa teda ale poriadne nasrat.fabikmiroslav píše:Neviem ci by som nemal kupit este jedny pohare pre seriovky ak by prisiel aj wintrej
Len pridi aj so strojom, neboj nerozpadne sa, akeby predsa tak ho nejako pozliepame.Rozpadnut sa moze kazdy, ba aj seriovka.Ked sa nerozpadol pri orani tu sa urcite nerozsype.Jano PX píše:Nápravy ARO, motor Š 1202, ale už sa toho nikto dlho nechytal. Iba keď treba orať.fabikmiroslav píše:Co si to robil z blataJano PX píše:Ja asi až v sobotu, ale bez traktora. Bojím sa, že by sa mi to rozpadlo, a povoz tiež nie je.
- fabikmiroslav
- fabikmiroslav
Tak tomu ver :ano:Keby si videl co mi napisal aku spravu tak by ta piclo .Uplne zbytocne sa rozculilMarián píše:No tak ten sotva pride.Chcel som pozriet kedy bol naposledy prihlaseny a napisalo mi ze taky uzivatel neexistuje, to je skoda, musel sa teda ale poriadne nasrat.fabikmiroslav píše:Neviem ci by som nemal kupit este jedny pohare pre seriovky ak by prisiel aj wintrej
Dobre už bolo
Za to môže Fero 873-to je taký "spravodlivý ...." A keď ho vyzyvali,aby zorganizoval niečo on,tak zase nič. škoda Wintreja mal dobré príspevky. Zase ani Fero nemá zlé,ale sa dosť chvasce.
Chlapi držím palec nech to klapne. Povodne som chcel prísť pozrieť ako divák bez svojho stroja, ale nebudem môcť, niečo mi do toho prišlo. Ak vám môžem aspoň pomôcť tak by som mohol zavesiť nejaké plagáty smerom Lednické Rovne- Horná Breznica, A smerom z Púchova - Mestečko. Do každej obce po jednom kuse aspoň. Pošlete mi niekto tie plagáty? alebo aspoň e-mailom a ja ich v práci vytlačím. adresa: drobecb@azet.sk
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"
Stále tu zbieram inšpiráciu............
Lednické Rovne- Horná Breznica sú už polepené, ale smerom na Moravu môžeš. Posielam na mail.drobec píše:Chlapi držím palec nech to klapne. Povodne som chcel prísť pozrieť ako divák bez svojho stroja, ale nebudem môcť, niečo mi do toho prišlo. Ak vám môžem aspoň pomôcť tak by som mohol zavesiť nejaké plagáty smerom Lednické Rovne- Horná Breznica, A smerom z Púchova - Mestečko. Do každej obce po jednom kuse aspoň. Pošlete mi niekto tie plagáty? alebo aspoň e-mailom a ja ich v práci vytlačím. adresa: drobecb@azet.sk
- fabikmiroslav
No aby som ta uviedol na pravu mieru v tomto mal Fero pravdu len by sa na sutaziacich nabalili .ale bolo to bez starosti nemuseli sme nic vybavovat o vsetko by sa postarali oni .Ked som mu povedal aby sme sli za richtarom do Turnej tak odpoved najdes par stran dozadu "Ja do toho nejdem vsetko osobne Miro"cize od tedy beham okolo toho len sam .Bolo treba sa len opytat .Ja to dotiahnem dokonca aj bez neho pomozu mi chalani z fora a za to im dakujemjanolaz píše:Za to môže Fero 873-to je taký "spravodlivý ...." A keď ho vyzyvali,aby zorganizoval niečo on,tak zase nič. škoda Wintreja mal dobré príspevky. Zase ani Fero nemá zlé,ale sa dosť chvasce.
Dobre už bolo
Lednické Rovne- Horná Breznica sú už polepené, ale smerom na Moravu môžeš. Posielam na mail.[/quote]
Ok. prišlo mi to, v pondelok to dúfam vytlačím a polepím. A dám ešte raz aj tú Breznicu lebo ja som u nás nič nevidel.
Ok. prišlo mi to, v pondelok to dúfam vytlačím a polepím. A dám ešte raz aj tú Breznicu lebo ja som u nás nič nevidel.
Jasné, treba vylepiť znova. Možno sa nájdu aj takí neprajníci ktorí to strhli.
- fabikmiroslav
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Kup si sponkovačku ( stojí pár korun ) a plakát nastříléj co kousek to sponaJano PX píše:Jasné, treba vylepiť znova. Možno sa nájdu aj takí neprajníci ktorí to strhli.
Osobní zkušenost
Páni, mám nový návrh plagátu, len ho sem akosi neviem dostať.