Pišta, to je v poriadku, viem, že toho máš veľa .
To teplo ani tak nevadilo mne, ale otec je kardio pacient, ten kamarát v rokoch tiež (na predchádzajúcej akcii mu dokonca zostalo zle). Takže musím brať trochu ohľad, bol by som nerád, keby sa niečo stalo. Aj tak som moc rád, že som sa mohol zúčasniť, dokonca som si v práci zobral dovolenku. Aj s drobčekom som pokecal.
oco, ja som aj pozeral, či ťa niekde neuvidím. Ale neva, v Nových Sadoch sa dúfam stretneme. Tá 40-tka kabrio bola moc pekná, aj Z-25K úplne super . A ten pásový "Bolgar" ten pekne oral
Verím, že o rok sa tu stretneme
Traktormania Velká Maňa
Re: Traktormania Velká Maňa
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Bol aj Drobček??? toho som nevidel ale ja som prišiel až o 13tej Inak ten Bolgar chodí aj na Brazdu (ak je to bolgar- neviem)
Aj ja som tam bol pozrieť. Bol som tam 1.krát. Síce sme prišli až okolo 13:30, ale boli sme až do 18:10. Na to aké bolo teplo a dĺžku celej akcie tak ľudí tam bolo požehnane. Najväčšia sranda bola, že na vyťahovanie nového čistého traktora Farmtrac 26 zapadnutéto v blate bol použitý Fendt "mamut" Bolo tam dobre
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Bohužel nedojedu - přijede dcera, tak musím být doma...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."